Menu👇

Healingreis Thailand

Jarno is van 24 januari t/m 4 februari op healingreis naar Thailand geweest. Om daar een teaching en healing te geven op het internationaal Seraphim Blueprint festival, een aantal locaties te healen en diverse 1-op-1 healingen te doen. Lees het reisverslag waarin hij je meeneemt in de magische momenten van de healingreis in Thailand. 

Banner of the festival Jarno did a teaching and healing.

Hoe het allemaal begon; mijn ontmoeting met Ruth Rendely

Iemand vroeg mij in 2020 hoe ik aan mijn spirituele technische kennis kom. Mijn eigen leraar heet Joseph. En zijn leraar ook. Daar had ik geen historische informatie van. Ik ben toen op die naam gaan zoeken, Joseph Martinez. Dan vind je van alles behalve het juiste. Maar hij heette dominee Joseph Martinez. Toen kwam ik een website tegen ter ere van hem.

Rev Joseph Martinez was zijn tijd ver vooruit. Mijn leraar vertelde me dat Carlos Santana ook healing van hem ontving, wat hem hielp met zijn muziek. Je kunt de kracht voelen door zijn muziek uit die tijd waarvoor hij later Grammy’s won. Eind jaren negentig had ik al contact met mijn leraar Joseph Holzer. Ik had toen de healing tapes van Joseph Martinez omgezet naar Mp3. Op de website stond een oproep van Ruth Rendely of iemand de verloren tapes nog had. En ik had ze, dus nam ik per e-mail contact met haar op. Maar ik hoorde maandenlang niets. Tot ik een bericht kreeg op 21 mei 2021. De dag voor de verjaardag van Ruth. Ze was haar spam aan het opruimen.

We ontmoetten elkaar toen via Zoom. Ze vertelde me dat mensen haar al eerder hadden benaderd. Maar dit was nog nooit tot een afspraak gekomen. Toen ze me zag, zei ze: “Jij bent het!” Wat ik op dat moment niet begreep omdat ik haar alleen de tapes wilde geven. Voor haar was Joseph het signaal. Ze vroeg me of ik bekend was met meervoudige zielen. Innerlijk lachte ik. Je zou eens moeten weten, dacht ik… En antwoordde: “Ja.” Ruth vertelde me over haar boek ‘Your Multiple Souls’ en of ze me kon analyseren. Op haar verzoek gaf ik haar mijn geboortedatum voor een soul reading. Dit bevestigde voor haar wat ze al vermoedde.

Seraphim festival in Thailand

In het begin was ik terughoudend om me in te zetten voor Seraphim. Omdat ik mijn eigen reis heb. Maar we hebben veel gesprekken omdat ook ik het fijn vind om met iemand op een diep niveau te kunnen praten. Afgelopen zomer vertelde ze me dat ze een festival ging organiseren in Thailand. En dat ze eerst naar ons huis in Spanje wilde vliegen. Via Zoom ontmoette ik toen ook Thanakrit, die op dat moment bij haar in training was. 

We kwamen ook op het onderwerp van multiple souls. En ik denk dat het belangrijk is om open te zijn over wie je bent. En Ruth gaf op het festival aan dat ik in de toekomst Seraphim Blueprint zal ondersteunen waar nodig. Ik zal dus delen wat Ruth destijds over mij heeft geanalyseerd.

Ik ben geboren op 30 april 1976 (een geboren healer) en heb 7 zielen:

 • 11 moonlet
 • 11 moonlet
 • 13 interdimensional being
 • 12 blackhole guardian
 • 13 martian
 • 8 solar being 
 • 13 venusian
Dimensionality description of third to eighteenth dimensional beings gurus, masters, spiritual teachers, avatars

“Ruth maakte er grapjes over dat het jaren zou duren om mij te leren kennen."

Signalen en herkenning

Mijn hele dag bestaat uit signalen. Ook dubbele getallen. Vanaf het moment dat ik besloot om naar Thailand te gaan werden de signalen driedubbele getallen zoals 14.44…

Wat ik op spiritueel niveau kan doen, houd ik grotendeels verborgen. Maar ik schijn mijn licht. En iemand die ervoor openstaat, ziet het op het niveau waarop het zichtbaar is voor die persoon. Voor de een ben ik dus gewoon Jarno. Terwijl een ander merkt dat ze geraakt worden door het licht.

Seraphim Blueprint Festival Thailand

Toch lukt het me in Nederland en België om mezelf onzichtbaar te maken. Thailand is anders. Toen ik zaterdag 27 januari de healing deed, astrologisch gezien tijdens een krachtige transformatie energie, beseften de aanwezigen meteen wat ik kan. En het verblijf in Thailand is een aaneenschakeling van bijzondere healingen en vooral goddelijke timing. En zeker op de maandag hebben degenen die mee waren het allemaal gevoeld. Waarover later meer.

Seraphim lessen

Op zondag heb ik de level 1 Seraphim healing bijgewoond. Ruth had me al eerder initiaties gegeven via Zoom om te wennen aan de Seraphim, maar ik had nog geen idee hoe haar lessen zijn. Tijdens de les begon door mijn handen energie te stromen in verschillende variaties. Bij de verschillende initiaties in verschillende vorm. De vingers symboliseren de 6 vleugels van de Seraphim. Ik weet dat er andere variaties mogelijk zijn. En ik nodig je uit om hiermee te experimenteren bij het activeren van Elviahu of Riama energie.

Healingreis door Bangkok

Thanakrit en zijn team hadden een geweldige dag georganiseerd op de maandag. Ik zal jullie niet vermoeien met hoe vaak we die dag allemaal driedubbele nummers hebben gezien. Maar het busje dat ons rondreed had het kenteken 4442. En zelfs bij het tanken aan het einde van de dag kostte de brandstof 29,99 Baht. Ik keek Gordon aan, die ook al de hele dag de getallen zag, en hij begon te lachen. Maar ik merkte ook andere vormen van goddelijke timing tijdens deze dag. Ik zal er meer over vertellen. Ik wilde het programma graag fotograferen. Onderweg nam ik er een foto van. Precies op dat moment wordt plotseling de Seraphim verlicht.

Waar ik ook ga, ik zie ook altijd wat er op die plek geheeld kan worden. Sommige ervaringen zal ik eruit lichten. In de ochtend bezochten we Wat Maha That. Een serene plek waar het spirituele werk van opgestegen meesters nog steeds voelbaar is. Bij de ingang valt me een boom op door zijn energetische kracht. Samen met Kentaro loop ik over het terrein en leer hem kennen als een mooi integer mens die bijzondere krachten bezit. Het is aangenaam om in zijn aanwezigheid te zijn. Met nog tien minuten te gaan, loop ik naar de boom die ik aan het begin zag. 

Als ik eronder ga zitten, richt ik mijn healingspace in. Het begint te waaien en de wind veegt het gebied schoon. Dan kijk ik of er nog spirits zijn die willen overgaan en ruim hier en daar negatieve en karmische energie op. Vervolgens begin ik met opbouwen. 

Want deze plek is juist door zijn leeftijd erg wijs. En in mijn ogen is oude wijsheid heel zachtaardig en kan ze inzicht verschaffen aan degenen die nog jong zijn en over bepaalde onderwerpen willen leren. Daarom roep ik de Wisdom keepers aan voor ondersteuning op weg naar natuurlijke harmonie.

Er komt een vogeltje aan. Die staat 2 meter voor me en komt me inspecteren. Het is een boodschapper tussen de fysieke en de astrale wereld waar de natuurwezens verblijven. Achter me voel ik Lee Shook naderen en zijn healingwerk doen. Zonder me te storen. En niet veel later loopt hij weer weg. Grappig, denk ik. Ik roep Wisdom keepers aan en ineens komt hij daar staan. Mooi hoe alles samenkomt in het moment. (Later in de week vertelt Lee me dat zijn oma Native American is.) Ik zet de energie in hoge frequentie zodat bezoekers persoonlijke groei kunnen ervaren en bedank de plek dat ik hier healing mag doen.

Healen van plekken

De volgende tempel die we bezoeken is Wat Ratchaburuna. Bij aankomst voelt het zwaar en conflictueus aan. Kentaro merkt deze energie ook op. En we kijken allebei op onze eigen manier om te zien wat er opgelost kan worden. Thanakrit vertelt ons dan dat het een plek is waar twee broers onenigheid met elkaar hadden. Maar voorbij de ingang komen we bij een tempel met een enorm krachtige vortex. We beklimmen de tempel. Bij binnenkomst merk ik de perfectie op in termen van dimensionale heilige geometrie. Eerst maak ik de vortex in het midden schoon. Dan lopen we terug naar de ingang van de tempel. Hier zie ik een tweede krachtpunt. Ik ga daar staan en herstel de energie in zijn authentieke staat.

Dan nadert Urun. Ik kijk haar aan en nodig haar uit om op het krachtveld te gaan staan. Ze aarzelt geen moment. Op deze plek kan ik haar haar eigen innerlijke schoonheid laten ervaren. En dat is het mooiste van healing. Iemand laten ontwaken, het potentieel dat iemand bezit zichtbaar maken.

Dit is iets wat iemand in mij jaren geleden wakker heeft gemaakt. En nu doe ik het voor haar. En ik weet zeker dat zij hetzelfde zal doen voor anderen met haar prachtige Seraphim schilderijen.

Boeken met een persoonlijke noot

Ik had ook een paar van onze boeken meegenomen, zodat de Seraphim leraren vertrouwd konden raken met mijn visie. En ik had al bijna iedereen een boek kunnen geven. Fon vroeg in de bus of ik het boek wilde signeren. Ik schrijf dan altijd een persoonlijk briefje. Ik had nog één boek voor iemand wiens tijd nog niet gekomen was om te geven. En dat was Ozden. Een vrouw die als een dochter is voor Ruth. In de bus had ik al een persoonlijke tekst voor haar geschreven. Voor de lunch voelde ik een twijfel. Zal ik hem nu geven? En ik dacht. Nee, nog niet.

Tijdens de lunch komen Ozden en ik als eerste aan tafel. “Wie het eerst komt mag kiezen”, zegt ze lachend. En we zitten aan de rand tegenover elkaar. Tijdens de lunch vertelde ze over haar werk. De hart – geest verbinding (ik had hierover geschreven als een persoonlijke noot, afgestemd op haar). Plotseling zegt ze tegen me: “En waar is mijn boek?” Ik antwoordde dat het in de bus lag en dat ik het haar na de volgende stop zou geven. Nadat ik dat gezegd had, zag ik in de verte de naam Joseph. Het was heel subtiel zichtbaar. Voor mij viel alles op zijn plaats. Ook door een healing die ik die dag had gedaan met een behoorlijke impact; het is een ijkpunt uit mijn levensplan

“Dus inderdaad een mijlpaal. Level bereikt. Want het leven is een spel."

Hoe alles samenkwam tijdens de healingreis

Als voorbeeld, van mezelf. Dat ik de naam Joseph zag staan tijdens de lunch. Mijn eigen leraar heet ook Joseph. En mijn eigen gids noem ik ook voor de grap Joseph. Ook al heet hij niet zo. En je kunt het volgende niet verzinnen en dat maakt de huidige tijd zo bijzonder waar herinneringen gemakkelijk bewaard blijven. Later die week keek ik op de website van Rev. Joseph Martinez. En daar had Ruth geschreven…

‘During the morning break, I introduced myself and mentioned that I was a psychic, who also did past-life  readings. When Joseph invited us to his favorite Thai restaurant for lunch, I joined them.’

Ik vroeg Ruth of ze zich kon herinneren wanneer ze deze tekst had geschreven. En Ruth zei: “Ongeveer 23-25 jaar geleden.” Toen wist ze natuurlijk nog niet dat haar werk bekend zou worden in Thailand. En destijds nam ik contact op met Ruth vanwege Joseph. Ik wist natuurlijk niet dat ik de naam Joseph in Thailand zou zien, tijdens een lunch bij een Thais restaurant.

“Zo'n signaal van alle Joseph's samen is mooi. Al heb je alleen je eigen bevestiging nodig. Want dat is het meest waardevol."

Bij de volgende tempel met de naam Wat Na Phra Meru Rachikaram, stond een gong bij de ingang. Door het veelvuldig luiden was er een hart in het midden van de gong geslagen. Voor Ozden is de verschijning van een hart een signaal dat ze in lijn leeft met haar hoogste levenspad, zegt ze. Dit is de tempel waar ik me in mijn element voel en ze neemt een foto van haar en de gong. Na het bezoek geef ik haar het boek. En zeg tegen haar: “Kijk eens naar de tekst die ik voor je heb geschreven. Het gaat over het hart…”

Tempels zijn krachtplekken die de mensen dragen

Wat mij opviel is dat de tempels er echt zijn om het land en de mensen te steunen. Wat niet wil zeggen dat alles perfect is. Aangekomen bij Wat Yai Chai Mongkhon ga ik eerst langs alle krachtvelden om op te ruimen. Om aan het eind weer bij een boom te gaan zitten voor de eigenlijke healing. 

Ik doe dit omdat het bij de meeste vortexen niet is toegestaan om daar te staan. En in de energie van de vortex staan is niet handig als je ermee wilt werken. Daarom ga ik altijd op een plek zitten waar ik de hele machine kan besturen, net als een auto. Want een tempel is eigenlijk een machine. Je bent dus in staat om vanuit overzicht en natuurlijke kracht te werken. In deze tempel klopt de energie niet. Waar het normaal is om de mensen te dienen. Hier werken de krachten als aanbidding. Dat is niet zuiver. Daarom heb ik hier gewerkt om onnatuurlijke Goden te verwijderen. 

Ik werk graag met mijn ogen open. En op het moment dat ik mijn werk doe, komen de mensen vanuit nature niet in mijn buurt. Zodra ik klaar ben, komen er andere leraren en ik nodig hen uit om zich bij mij te voegen. Op dat moment krijg ik hoofdpijn en sluit snel mijn ogen. De Seraphim komt tot me door om mij een update te geven. Alleen wanneer je je ogen open houd krijg je hoofdpijn… Dat zou praktischer moeten kunnen… Wie weet krijg ik hier in de toekomst inzicht in hoe ik dit eenvoudiger kan doen.

Kentaro (midden bovenste foto) zit naast me. Toen we klaar waren, zei hij tegen me dat hij een samenzwering voelde in deze tempel. Ik vertelde hem waar ik aan gewerkt heb. 

“Prachtig dat verschillende mensen hetzelfde kunnen waarnemen dat niet fysiek waarneembaar is. Maar ook niet door iedereen kan worden waargenomen."

Waarnemen op niveau

Realiseer je dat als je wat ziet dit simpelweg is omdat je er iets mee kunt doen. Wanneer het niet zichtbaar is voor een ander, dan komt dat omdat die persoon er qua bewustzijnsgroei nog niet klaar voor is of qua spiritueel leiderschap nog niet op niveau is voor zijn/haar taak om er wat mee te doen.

Je kunt in een situatie terechtkomen waarin je bevestiging zoekt bij een andere persoon, maar die niet krijgt. Laat jezelf nooit onzeker voelen als dit je overkomt. Dat je het verkeerd hebt gezien, bijvoorbeeld. Maar weet waartoe je in staat bent. Iedereen heeft zijn eigen opdrachten op aarde. Erken die welke van jou zijn. En het is prima als een ander dat niet ziet. Het is geen afwijzing. Ik noem dit: “Ik geloof niet in, maar ik geef me over aan de krachten die ik in mij heb.”

We zetten onze reis voort. Zoals ik al eerder zei, heb ik veel gesprekken gehad met Ruth. Toen ik haar net leerde kennen, bespraken we dat haar konijn, dat haar heel dierbaar was, de brand in haar huis niet had overleefd. Maar ook hoe dierbaar Ozden voor haar is. Toen kwamen we aan bij het restaurant voor het diner. Ozden zit bij een mooie boom naast een konijn. Ik wilde een foto maken omdat het voor mij een bevestiging was van Ruth aan Ozden, zoals Joseph aan mij tijdens de lunch. Maar ik was te laat. Na het eten liepen we terug naar de bus. En toen greep ik toch mijn kans, want ik wilde Ruth graag laten zien wat ik zag. En kijk hoe op de foto het licht naar Ozden schijnt terwijl het konijn toekijkt…

“Ook al was Ruth die dag niet fysiek bij ons aanwezig. Ze was wel aanwezig, samen met de Seraph. Iedereen vond het een gedenkwaardige dag."

Chiang Mai

Ik wil je graag meenemen naar later in de week. Voor de reis drong Ruth er bij mij op aan om met Ozden mee te gaan naar Chiang Mai. Eerst zei ik daar nee tegen. Koppig als ik ben… Maar toen Thanakrit ons ophaalde van het vliegveld, zei Ruth het nog een keer. Doe alsjeblieft niet zo moeilijk Jarno, dacht ik. Met spoed boekte Thanakrit een vlucht voor me zodat ik met Ozden haar man Urun en Thanakrit naar Chiang Mai ging. Op de heenweg zaten we zelfs naast elkaar in het vliegtuig. Samen met Ozden en Urun zijn we gaan wandelen.

En als we bij het koffiehuis zitten, ziet Ozden twee ogen in de lucht. We kijken ernaar. Ze zegt: “Van alle harten zijn wolkenharten het moeilijkst om in beeld te krijgen. Ik kijk weer omhoog en zie het rechteroog in een hart veranderen. ‘Zoals nu,’ zeg ik grappend. Ozden grijpt naar haar telefoon. Maar te laat. Het hart is weer weg. Maar haar bevestiging blijft.

De volgende dag gingen we naar de olifanten voor een groepshealing. De olifanten en mensen werken nog steeds samen. Je kunt er rondrijden op de olifant, de technieken zien wat een olifant kan doen. En de olifanten kunnen ook schilderen. Ik zal vertellen over de healing die ik daar heb gedaan.

Healing voor de olifanten

Waar we aan gewerkt hebben is dat er een andere manier kan ontstaan voor het welzijn van de olifanten en de mensen. Het schilderen is mooi, maar er worden ook minder leuke dingen gedaan. Wij hebben de weg vrijgemaakt voor verandering. Door een energetisch portaal in de rivier te maken waar de toeristen, olifanten en medewerkers doorheen gaan. Zodat er geleidelijk een bewustzijn ontstaat dat het anders kan. 

Er zullen lokaal mensen geboren worden of zijn al geboren. Die andere methoden gaan introduceren. Lokaal, omdat dit eerder geaccepteerd wordt dan door mensen van buitenaf. Het karma met de natuurwezens uit het verleden (in de tijd dat de olifanten nog zwaar werk moesten doen in de bossen) hebben we contractueel geheeld. De natuurwezens waren trouwens ook boos op de olifanten omdat ze meededen aan de vernietiging van de natuur.

We zijn overeengekomen dat de natuurwezens gaan helpen bij de transformatie naar een meer natuurlijke staat van leven. Vanuit harmonie. Dit is een toegevoegde waarde voor alle betrokkenen. Als het zover is, stoppen de inkomsten uit methoden die niet meer passend zijn. Zodat de mensen die voor verandering kunnen zorgen. Nieuwe methoden kunnen introduceren die omarmd zullen worden.

Urun heeft voor de olifanten en de mensen die er werken een astrale tekening van Seraphim gemaakt waarmee ze zich spiritueel kunnen verbinden.

Wellicht een goed voorbeeld om over na te denken als je zelf deelneemt aan bepaalde vormen van vernietiging en je eigen verantwoordelijkheid daarin niet neemt. Je eigen leven met beperkingen komt voort uit het niet in harmonie leven.

“Heb de moed om nee te zeggen tegen iets dat tegen je natuur ingaat."

De olifanten hebben misschien een beter leven dan toen, maar ze zijn nog steeds geketend en worden geslagen. En het leven kan mooier zijn. Karmisch gezien kun je in vrijheid leven als je jezelf bevrijdt van beperkingen die je worden opgelegd of die je jezelf oplegt. Het lijkt vaak een moeilijk pad, maar dat is het niet. Het is hooguit nodig om eerst de rommel op te ruimen die je zelf hebt gemaakt. Dit is de essentie van de kunst van het ontvangen. Door open te staan voor wat de bron je te bieden heeft.

Door te geven, zul je beloond worden. Na de healing vroeg ik Thanakrit om hulp in de winkel. Want ik wilde een souvenir kopen voor mijn dochter. En ik zag een prachtig versierde houten schaal in de vorm van een olifant. De olifantenopvang doet ook hele leuke dingen. Zoals samen schilderen. En opeens trekt Thanakrit een schilderij uit het rek. Het ziet er vriendelijk en zacht uit. Het is een olifant, getekend door de olifant Suda. En ze houdt een roos vast. En zij die mijn technieken kennen weten: ik werk met rozen.

“Ik beschouw het als een bedankje. En koop met liefde het schilderij."

Op de terugweg bezoeken we een tempel op een berg. Erg toeristisch. Ik bescherm de natuurlijke energie zodat het niet vervuild wordt door de projecties van toeristen. Hierdoor was het erg krap geworden om de vlucht naar Bangkok te halen. Mede omdat er steeds meer file was. Al grappend zien we de tijd 17.17. Tien minuten later, bij de klok van de huurauto, ziet Thanakrit 17.17 op de klok. “Wat vreemd, de tijd klopt niet”, zegt Thanakrit.

Ik kijk op de routeplanner en die geeft rechtdoor aan. Maar ik zie dat je ook kunt afslaan bij het kruispunt waar wij op dat moment zijn. Dus ik zeg tegen Thanakrit: “Sla hier af.” En 3 minuten voor het sluiten van de boarding zijn we er. Dan kun je zeggen… “Ja, maar. Je kunt niet bewijzen dat als je rechtdoor zou gaan je het vliegtuig niet zou halen.” Maar ik werk altijd nauw samen met mijn spirituele team. De kunst is juist om de kansen niet te laten liggen doordat je rationeel gaat denken.

Dragon Lotus Temple, Wat Mangkon Kamalawat

Terug in Bangkok bezoeken we de Dragon Lotus temple, Wat Mangkon Kamalawat in Chinatown. Ik ben een draak. En het Chinese jaar van de draak begint op 10 februari 2024. En degenen die bekend zijn met numerologie. 2+0+2+4= 8… Het getal van de draak.

Zuivere vortex te midden van zwarte magie

Bij aankomst merk ik de intensiteit van zwarte magie. Daarom bescherm ik mezelf altijd, zelfs voordat ik naar tempels ga. In dit geval merk ik dat de energie vooral wordt gebruikt om te gokken. Gewoon bidden en hopen dat je met een beetje geluk de jackpot wint….

Voor mijn gevoel ga ik het liefst zo snel mogelijk weer naar buiten. Tot ik ineens een zuivere vortex in het midden van de tempel opmerk. Iedereen let op alles en iedereen. Maar waar de echte actie is… Precies dat is de plek waar iedereen omheen loopt…

Ik ging in het midden staan. Als je goed kijkt, sta ik op het beeld van een draak. Aan de linkerkant zie je een vitrine met beelden die hun handen omhoog houden. Aan de rechterkant is precies zo’n vitrine. Waar ik op dat moment helemaal niet mee bezig ben. Maar wat me opviel aan de foto is dat het zonlicht op specifieke plekken op mijn lichaam schijnt, zoals mijn handen.

Achter me staat het standbeeld op de 3e foto. Ik merk dat het een krijger-energie uitstraalt die je innerlijke hart kracht kan geven (dapperheid van het hart). Niet zichtbaar voor mij op dat moment. Maar ik keek naar de achterkant van het middelste beeld op de eerste foto.

Ik merk dat je energieveld hier enorm kan versterken. Dus soms kom je om plaatsen te helen, maar soms ook om je eigen innerlijk te helen. Of wat ik hier doe, te bekrachtigen. Door energie te laten stromen in de vier richtingen en de natuurlijke elementen water, aarde, lucht en vuur.

Supersnelle healing

Na een bezoek aan de Dragon Lotus Temple valt er recht voor mijn neus een oude vrouw achterover met haar hoofd op de grond. Normaal gesproken raak ik nooit iemand aan tijdens een healing. Nu doe ik dat wel, ik ondersteun haar hoofd. En de 10-20 seconden samen voordat een politieagent te hulp schiet, lijken wel een uur voor ons tweeën. Bijzonder hoe krachtig de healing is in zo’n kort moment. Dat wat ik altijd goed verborgen weet te houden, ontwaakt hier. Ook in mij. Twee maanden geleden besloot ik mijn licht continu te laten schijnen. En dit zijn de gevolgen ervan. En ik heb er vrede mee.

Dat is toch normaal?

Terug in het hotel vraagt Ruth of ik vrijdag met haar wil gaan eten. Ze wil me iets laten zien en bijpraten omdat we elkaar de hele week niet hebben gesproken. Ze neemt me mee naar een restaurant om de hoek van het hotel. Wij hebben ons bedrijf Lead a normal life genoemd om de volgende reden: Hoewel we allemaal uniek zijn, willen we uiteindelijk allemaal hetzelfde: gewoon, normaal leven. Zonder problemen, gedoe, gezondheidsproblemen of andere narigheid. Dus, wat is een normaal leven? Wat voor de één normaal is, is dat voor de ander misschien helemaal niet. En dat is normaal. De essentie is dat jij jezelf kunt zijn.

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen te laten zien dat je wel degelijk je leven kunt sturen en op die manier je leven aanzienlijk aangenamer kunt maken. Jij bent de schepper van jouw ervaring: creëer je eigen paradijs op aarde.

Zodra ik de naam van het restaurant zie, krijg ik een glimlach: Normal steak restaurant. Als we willen bestellen, zie ik het naambordje van de serveerster. Er staat ‘normal girl’ op. Ik kijk Ruth aan en we moeten hartelijk lachen.

Ik wil naast Ruth iedereen bedanken voor de mooie herinneringen die ik voor altijd in mijn hart kan meedragen.

 

Thailand, land of the smiles.

 

Vanuit liefde, Jarno Tiethoff

Voor ons kenmerkt spiritueel leiderschap zich door aanvoelen wat er nodig is, weten of je iets wel of niet moet doen en het juiste moment afwachten om je kansen te grijpen.

Iedereen kan dit leren, jij ook.

 

Nog enkele plekken healingprogramma Wie ben ik | Hogere zelf

Jezelf welkom voelen, acceptatie van wie jij in essentie bent en liefde voor jezelf. Tijdens dit healingprogramma word je meer jezelf. Met de healingen verwijderen we niet-eigen energie. Daarnaast leer jij jouw authentieke zelf ontdekken, het onderscheid kennen tussen wat wel en wat niet van jou is, en te handelen vanuit je ware zelf (je hogere zelf). Hierdoor ervaar je meer rust en ontspanning in jezelf, en geef je meer sturing aan je leven.

Lees verder

18 oktober start opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap

Wil je niet steeds meebewegen met of opgeslokt worden door andermans energie, keuzes en emoties? Maar wil je ontdekken wie jij bent en wat jij wil, leren bij jezelf te blijven, eigen keuzes te maken en grenzen te herkennen en aangeven? Wil je dingen in jezelf oplossen, zodat je kunt groeien en je leven kunt omvormen naar aangenaam leven zoals jij wil? Doe de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap.

Er is beperkt plek, meld je nu aan.

Lees verder

18 oktober start opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap

Wil je niet steeds meebewegen met of opgeslokt worden door andermans energie, keuzes en emoties? Maar wil je ontdekken wie jij bent en wat jij wil, leren bij jezelf te blijven, eigen keuzes te maken en grenzen te herkennen en aangeven? Wil je dingen in jezelf oplossen, zodat je kunt groeien en je leven kunt omvormen naar aangenaam leven zoals jij wil? Doe de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap.

Er is beperkt plek, meld je nu aan.

Lees verder

Nog enkele plekken healingprogramma Wie ben ik | Hogere zelf

Jezelf welkom voelen, acceptatie van wie jij in essentie bent en liefde voor jezelf. Tijdens dit healingprogramma word je meer jezelf. Met de healingen verwijderen we niet-eigen energie. Daarnaast leer jij jouw authentieke zelf ontdekken, het onderscheid kennen tussen wat wel en wat niet van jou is, en te handelen vanuit je ware zelf (je hogere zelf). Hierdoor ervaar je meer rust en ontspanning in jezelf, en geef je meer sturing aan je leven.

Lees verder
Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

 • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
 • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
 • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten. Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff.

Boek Je wil

Dit boek: 

 • geeft inzicht in de hiërarchie en werking van 42 metafysische wetten en krachten.
 • bevat oefeningen zodat jij leert om bewust hogere wetten in te zetten en zodoende de energetische setting te veranderen.
 • helpt je jouw vrouwelijke en mannelijke kracht in balans te krijgen zodat jij jouw levenskracht optimaal kunt benutten. 
Je last Van een harde les naar een stuwende kracht: transformeer je karma.

Boek Je last

Dit boek:

 • geeft inzicht in karma, het ontstaan ervan en hoe het tot uiting komt
 • staat vol voorbeelden van karma-situaties en uitwerkingen om het concreet te maken
 • bevat healingoefeningen waarmee jij jouw karma vermindert en de last die daaruit is voortgekomen, (deels) kunt helen

De sprekende voorbeelden geven je een inkijk in wat een healing is en wat er tijdens healingen naar voren komt.

Uitgelicht: Meditatie-healingen

Alles over:

Aanbod healingprogramma's en spirituele opleidingen

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Je ziel

Je ziel is je ware zelf, en dit is een onderdeel van je hogere zelf. Je ziel heeft het bewustzijnsniveau dat passend is voor je zielsmissie.

Lees verder