Nieuwe supermaan 21 januari 2023

Op 21 januari is de nieuwe supermaan op 1 graden in waterman. Ook is het de start van een periode waarin alle planeten direct gaan. Volle kracht vooruit dus.  

Nieuwe supermaan in waterman

Bij een supermaan staat de maan dichterbij de aarde waardoor de energie meer van invloed is op de energie op aarde. 1 graden, staat voor nieuw begin. 

Waterman is het teken van humanitair, vrijheid, soevereiniteit, autonomie. Hoewel de naam anders doet vermoeden is het een luchtteken. 

Deze nieuwe supermaan geeft ons een klein voorproefje van wat we kunnen verwachten als Pluto in waterman gaat. Dit jaar 3 maanden, volgend jaar ruim 9 maanden en vanaf december 2024 blijft Pluto 20 jaar in waterman. Dat is het moment dat de transformatie van aarde-energie naar luchtenergie volledig is afgerond.  

Acceleratie van energie

Vlak na de supermaan, op 22 januari, gaat Uranus direct lopen (vanuit de aarde bekeken vooruit). Uranus is de heerser van waterman en geeft daarmee de energie van de supermaan een extra boost. 

Op dat moment lopen alle planeten direct tot begin mei. Dit komt niet heel vaak voor. Het is een momentum; een acceleratie van energie. Het biedt je de kans om een flinke groeispurt te maken. 

Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je wil

Op de juiste tijd op de juiste plek het juiste doen. Wanneer alles samenvalt en het nog beter uitpakt dan dat je zelf had kunnen bedenken. Daar heb je meer invloed op, dan je denkt. Hoe? Door mee te bewegen op de ritmes en cycli van het universum en bewust metafysische wetten te activeren.  

Dit boek geeft inzicht in de metafysische wetten en krachten die van invloed zijn op wat, hoe en wanneer je creëert en manifesteert. 

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Alles over:

Vol overgave leven vanuit de bron

Vol overgave leven. Om optimaal te kunnen ontvangen vanuit je bron en geluk in je leven te brengen, heb je een goede verbinding nodig. Met de healing nemen we blokkades weg die een zuivere verbinding met de bron belemmeren.

Lees verder

Realisatie | Inzicht, doen, verwezenlijken

Realisatie daar draait het om. Realisatie in jezelf van wie je bent en wat jij wilt. Plus het daadwerkelijk realiseren daarvan. Wil je een verandering? Handel daarnaar.  

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder