Jupiter conjunct Neptunus | 12 april 2022

Hét moment voor spirituele ontwaking 

Terwijl we nog middenin de ‘warrior energy’ van de Mars Saturnus conjunctie van 4 en 5 april zitten, staat het volgende hoogtepunt alweer klaar. Op 12 april is er de Jupiter Neptunus conjunctie in het teken Vissen, dit is het eigen teken van Neptunus.

Expansie van creativiteit en water

Jupiter creativiteit, uitbreiding. Via Jupiter kun je de intelligentie die moeder Aarde in zich heeft inzichtelijk maken. Neptunus is verbonden met de onderwaterwereld, niets is wat het lijkt. Vissen is een waterteken, emotioneel. 

Reinigen en loslaten

Hoewel deze energie op wereldniveau kan zorgen voor schokkende gebeurtenissen, kun je deze energie zelf gebruiken om jezelf te reinigen, ontzettend veel los te laten en een shift te maken in hoe bewust je door het leven gaat. 

Durf groots intenties te maken en uit te zetten

Dit is het moment om groots (zonder beperkingen) je intenties te maken en uit te zetten. Gezien alles wat er gaande is in de wereld, voelt het wellicht niet zo, maar deze conjunctie is één van de hoogtepunten van dit jaar waar je op kunt meeliften om persoonlijk te groeien. 

Wil jij meer weten over hoe je essentiële intenties maakt en deze uitzet via het universum? Dit staat volledig beschreven in het boek Je wil.

Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je wil

Op de juiste tijd op de juiste plek het juiste doen. Wanneer alles samenvalt en het nog beter uitpakt dan dat je zelf had kunnen bedenken. Daar heb je meer invloed op, dan je denkt. Hoe? Door mee te bewegen op de ritmes en cycli van het universum en bewust metafysische wetten te activeren.  

Dit boek geeft inzicht in de metafysische wetten en krachten die van invloed zijn op wat, hoe en wanneer je creëert en manifesteert. 

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Alles over:

Realisatie | Inzicht, doen, verwezenlijken

Realisatie daar draait het om. Realisatie in jezelf van wie je bent en wat jij wilt. Plus het daadwerkelijk realiseren daarvan. Wil je een verandering? Handel daarnaar.  

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder