Mars conjunct Saturnus | 4 en 5 april

Warrior energy is coming up

Op 4 en 5 april staat Mars conjunct Saturnus. Dit betekent dat ze in het verlengde staan van elkaar, 0 graden. Mars representeert krijger aanwakkeren, forceren. Saturnus staat voor wetten en oordelen, controle.

Militaristische controle en beperking vrijheid

In maart 2020 was er ook een conjunctie van Mars en Saturnus. Dat was het moment waarop er wereldwijd lockdowns werden afgekondigd. Toen stonden de planeten in het teken Steenbok. Ditmaal in Waterman. Het verleden wijst uit dat dit gepaard gaat met crisis en machtsovername.

Focus en discipline voor wat jij wilt

Hoewel het een heftige energie is die nu al aan het opbouwen is en ook daarna nog aanhoudt, kun je deze energie ook gebruiken om heel gefocust en gedisciplineerd te werken aan dingen die jij belangrijk vindt. Het is aan jezelf hoe jij jouw energie stuurt, ongeacht wat er in de wereld om je heen gebeurt.

Blijf rustig, kalm en gefocust op jezelf

De oefeningen uit het boek Je zijn kunnen je hierbij helpen. Met name: Hier en nu, Gronden, Focuspunt, Energieveld afschermen en Terug naar de bron.
Juist nu is het extra belangrijk om bij jezelf te blijven. Rustig, kalm en vol vertrouwen focussen op jezelf en de mensen die je dierbaar zijn. Weet dat alles van voorbijgaande aard is, ook al voelt dat misschien niet altijd zo.

Verzorg je binnenwereld, dat is wat je uitstraalt

Jouw perspectief en hoe je de wereld ervaart kan vanuit twee kanten, de buitenwereld en je binnenwereld. Verzorg je binnenwereld, bijvoorbeeld door blokkades en trauma’s op te lossen, en straal dat uit naar de buitenwereld. 
Om je hierbij te helpen, hebben we online sessies, incl. healing beschikbaar. In verschillende thema’s zoals Spanning loslaten, Hoofd leegmaken en Healing op Krachten van weerstand.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je wil

Op de juiste tijd op de juiste plek het juiste doen. Wanneer alles samenvalt en het nog beter uitpakt dan dat je zelf had kunnen bedenken. Daar heb je meer invloed op, dan je denkt. Hoe? Door mee te bewegen op de ritmes en cycli van het universum en bewust metafysische wetten te activeren.  

Dit boek geeft inzicht in de metafysische wetten en krachten die van invloed zijn op wat, hoe en wanneer je creëert en manifesteert. 

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Alles over:

Realisatie | Inzicht, doen, verwezenlijken

Realisatie daar draait het om. Realisatie in jezelf van wie je bent en wat jij wilt. Plus het daadwerkelijk realiseren daarvan. Wil je een verandering? Handel daarnaar.  

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder