16 mei 2022 maansverduistering in Schorpioen

Op 16 mei is er een maansverduistering in Schorpioen. Verduisteringen hebben vaak een intense energie, zijn keerpunten en zorgen dat je sprongen maakt. Bij een maansverduistering gaat het om een afsluiting. 

De maansknopen (punten waarop de maan tijdens eclipsen de baan van de zon kruist) staan sinds januari 2022 tegenover elkaar op de Stier – Schorpioen as en blijven ongeveer 1,5 jaar op deze as; verduisteringen vinden dus tijdens deze periode plaats op deze as.

De tekens waarbinnen dit gebeurt, markeren daarmee een belangrijk thema voor de komende periode dat wordt geïntensiveerd ten tijden van de zons- en maansverduistering. En het thema Stier – Schorpioen representeert een balans te vinden tussen onze levensstijl in de fysieke wereld en onze spirituele essentie. 

Hoewel dit wereldwijd voor grote verschuivingen zorgt in onder meer de economie, financiële wereld en voedselvoorziening, kun je deze energie voor jezelf gebruiken om (intimiteits)problemen, onverwerkte trauma’s en schuld, schaamte en angst op te lossen om sterker in je kracht te komen en meer bij je eigen essentie. Wij helpen je daar graag bij tijdens de aankomende workshops en programma’s

Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je wil

Op de juiste tijd op de juiste plek het juiste doen. Wanneer alles samenvalt en het nog beter uitpakt dan dat je zelf had kunnen bedenken. Daar heb je meer invloed op, dan je denkt. Hoe? Door mee te bewegen op de ritmes en cycli van het universum en bewust metafysische wetten te activeren.  

Dit boek geeft inzicht in de metafysische wetten en krachten die van invloed zijn op wat, hoe en wanneer je creëert en manifesteert. 

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Alles over:

Vol overgave leven vanuit de bron

Vol overgave leven. Om optimaal te kunnen ontvangen vanuit je bron en geluk in je leven te brengen, heb je een goede verbinding nodig. Met de healing nemen we blokkades weg die een zuivere verbinding met de bron belemmeren.

Lees verder

Realisatie | Inzicht, doen, verwezenlijken

Realisatie daar draait het om. Realisatie in jezelf van wie je bent en wat jij wilt. Plus het daadwerkelijk realiseren daarvan. Wil je een verandering? Handel daarnaar.  

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder