Wat is een healer of spiritueel healer?

Een healer is iemand die in de verschillende lagen van je bestaan (lichamen, chakra’s, aura en energieveld) blokkades, trauma’s en gedachteplaatjes en/of projecties oplost. Ook scheidt een healer energieën. Door het verwijderen van niet-eigen energie uit je energiesysteem en dit op te vullen met eigen energie is er meer ruimte voor jou. Een healing is daarmee als het ware een herprogrammering van je systeem.

Een goede healer werkt altijd met healingspace (beschermde omgeving) en fungeert zelf als doorgeefluik van zuivere wezens, zoals engelen van de hogere wetten. Een healer heeft healing tools en werkt met healingspirits in combinatie met jouw eigen hoofdgids. Hoe beter getraind, sterker ontwikkeld en hoger het bewustzijn van de healer is, hoe krachtiger en zuiverder de healing is.

Je kunt een healer of spiritueel healer het beste vergelijken met een chirurg, maar dan energetisch. Een operatie doe je in een operatiekamer met schone instrumenten door een chirurg die daar een jarenlange opleiding voor gevolgd heeft. Niet ergens in een willekeurige ruimte door de eerste de beste die zichzelf chirurg noemt. Voor een healing geldt dit net zo.