Hoe zit het nu eigenlijk met reïncarnatie en meerdere levens?

De dood is niets meer dan het loslaten van je fysiek lichaam, wat je nodig hebt om op aarde te kunnen leven. Nadat je overlijdt, duurt het gemiddeld 7 (aardse) jaren voordat je reïncarneert; een ander leven start. Tijd zoals wij dat kennen, is er alleen in de fysieke dimensie op aarde, hierdoor leef je al je levens tegelijk. Hoe dat zit, lees je in dit artikel.

Je huidige leven

Vanuit je 12de chakra stroomt de energie naar de 11de, 10de, 9de tot aan je 1ste chakra van waaruit het via gronding verbinding kan maken met het bewustzijn van de aarde. Dit is de natuurlijke stroming van manifestatie (geboorte). De eerste inademing. Dit betekent ook dat je een laatste uitademing hebt. De natuurlijke stroming van loslaten (de dood). Dit is het loskoppelen van het bewustzijn van de aarde om vervolgens de energie terug te trekken vanuit je 1ste chakra om door de poort van je 12de chakra te gaan. Dit zijn de 2 uitersten. Alles daartussen is dit leven.

Reïncarnatie

Nadat je overlijdt, duurt het gemiddeld 7 (aardse) jaren voordat je reïncarneert. Deze periode is nodig om los te komen van het geleefde leven, te leren in het universum en ter voorbereiding op een ander leven; in de 2 jaar voorafgaand aan de geboorte van een leven schrijft je hoger bewustzijn (je ware zelf) je levensplan. 

Deze periode noemen we ook wel tussenlevens. Soms kiest je hogere zelf voor een kortere of langere periode voor reïncarnatie, bijvoorbeeld om als ongeboren kind een gids te kunnen zijn.

Meerdere levens, opvolgend of parallel?

De tijd zoals we dat op aarde kennen, geldt alleen voor de fysieke dimensie op aarde. Andere dimensies, zoals de astrale dimensie, hebben een andere dimensie van tijd. Hetzelfde geldt voor het universum. Hierdoor leef je al je levens tegelijkertijd. Op aarde zijn dit echter verschillende perioden, zoals de middeleeuwen en nu.

Je leeft een leven in een bepaalde periode vanwege de tijdsgeest. De tijdsgeest is namelijk bepalend voor wat je in dat specifieke leven aan levenslessen kunt leren en levensdoelen kunt behalen. Op dit moment zitten we bijvoorbeeld in een transitie naar luchtenergie wat maakt dat je versneld dingen op kunt lossen. Er zijn veel zielen die dit mee willen maken en daarom nu (in deze tijdsgeest) op aarde zijn.

Hoewel de perioden op aarde opvolgend en chronologisch zijn, geldt dat niet voor je andere levens. Je kunt in een bepaalde tijdsgeest op aarde een verlicht persoon zijn en in een latere tijdsgeest een bruut persoon. Het is dus ook niet opvolgend qua kennis en kunde.

Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je wil

Op de juiste tijd op de juiste plek het juiste doen. Wanneer alles samenvalt en het nog beter uitpakt dan dat je zelf had kunnen bedenken. Daar heb je meer invloed op, dan je denkt. Hoe? Door mee te bewegen op de ritmes en cycli van het universum en bewust metafysische wetten te activeren.  

Dit boek geeft inzicht in de metafysische wetten en krachten die van invloed zijn op wat, hoe en wanneer je creëert en manifesteert. 

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Alles over:

Realisatie | Inzicht, doen, verwezenlijken

Realisatie daar draait het om. Realisatie in jezelf van wie je bent en wat jij wilt. Plus het daadwerkelijk realiseren daarvan. Wil je een verandering? Handel daarnaar.  

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder