En-formatief

Jupiter conjunct Neptunus | 12 april 2022

12 April Jupiter Neptunus conjunctie in Vissen. HĆ©t uitgelezen moment voor spirituele ontwaking. Durf groots intenties te maken en uit te zetten. Dit is Ć©Ć©n van de hoogtepunten waar je op kunt meeliften om persoonlijk te groeien.

Lees verder

Energetische campagne

Net als dat je in de fysieke wereld een campagne kunt voeren voor wat je wilt, kun je ook energetisch campagne voeren. Een energetische campagne bestaat uit essentiĆ«le intenties, bewust hogere metafysische wetten activeren en energetische gespreksbeĆÆnvloeding.

Lees verder

Engelen van de hogere wetten

Elke ziel heeft een rol in het universum. Engelen zijn de hoeders van de metafysische wetten. Hogere wetten zijn heel krachtig, daarom is het belangrijk om deze op een beschermde en veilige manier te activeren. Dit doe je via de engelen van de hogere wetten.

Lees verder

Wat is een healingspace?

Een healingspace is een veilige ruimte om je heen. Vergelijk het met absolute privacy. Het is een afgesloten ruimte waar niets doorheen komt zodat jij je eigen innerlijke processen kunt veranderen zonder dat je andermans processen verstoort.

Lees verder

Mars conjunct Saturnus | 4 en 5 april 2022

Op 4 en 5 april staat Mars conjunct Saturnus. Hoewel het een heftige energie is, kun je deze energie gebruiken om heel gefocust en gedisciplineerd te werken aan dingen die jij belangrijk vindt. Het is aan jezelf hoe jij jouw energie stuurt, ongeacht wat er in de wereld om je heen gebeurt.

Lees verder

Wet van aantrekkingskracht

De Wet van aantrekkingskracht is een metafysische wet waarmee je dingen kunt aantrekken. Maar let op: het is een lagere wet die resulteert in pijn en lijden wanneer jij het activeert op iets dat niet past bij je eigen levensdoelen.

Lees verder

Vol met energie van anderen

Gedachten, projecties en energie van anderen kleven aan je. Gedurende de hele dag zijn er mensen die onbewust energie bij je dumpen. Ze storten letterlijk hun verhaal over je heen. Bescherm je energieveld.

Lees verder

IntuĆÆtie verbeteren

Wat is je intuĆÆtie? IntuĆÆtie is een combinatie van verschillende interne waarnemingen die samen zorgen voor innerlijk weten, bedoeld om je te kunnen ontwikkelen als ziel.

Lees verder

Wat is een healer?

Je kunt een healer het beste vergelijken met een chirurg maar dan energetisch. Een healer werkt op verschillende lagen van je energiesysteem.

Lees verder

Transitie van energie

Op aarde zitten we in een transformatie van aarde-energie naar luchtenergie, ook wel Aquarius tijdperk genoemd. Deze transformatie en daarmee veranderende hogere energie op aarde,

Lees verder