Menu👇

Wat is een zielsmissie en hoe kom ik achter de mijne?

Wat is dat nu eigenlijk, een zielsmissie? En hoe weet ik wat mijn zielsmissie is? Om deze vragen te beantwoorden gaan we in dit blog dieper in op je ziel, levensmissie en -doelen, en hoe je achter die van jou komt. 

Wat is je ziel?

We hebben allemaal een fysiek lichaam. Dat lichaam is nodig om je te manifesteren op aarde. Je hebt daar ook recht toe, om mens op aarde te zijn. Dat wil niet zeggen dat we allemaal hetzelfde zijn op zielsniveau. Je ziel is je ware zelf, en dit is een onderdeel van je hogere zelf. Lees meer over je ziel

Je zielsmissie

In de twee jaar voorafgaand aan je geboorte schrijft je hoger bewustzijn je levensplan, passend bij de tijdsgeest op aarde. De tijdsgeest is bepalend voor wat je in die periode, en daarmee in dit leven, aan levenslessen kunt leren en levensdoelen kunt behalen. 

Je komt op aarde met je levensplan, jouw unieke programmering, waaronder het bewustzijnsniveau van je ziel, en set aan gidsen. Dit stelt je in staat om je levensdoelen te bereiken. Je neemt echter ook bagage mee uit andere levens: karma

Je zielsmissie is het volbrengen en realiseren van je levensplan. Hoe je dat doet, is aan jezelf. Je levensplan bevat ijkpunten die sowieso gebeuren. De weg daarnaartoe is het pad dat je zelf kiest; je levenspad. Wat je onderweg tegenkomt, zijn karmische situaties. Hoe je daarmee omgaat, is aan jezelf: ervan leren, het negeren of extra karma creëren. Zodoende heb je een bandbreedte aan levenspaden, het pad van verlichting en het pad van lijden. 

Hoe kom ik erachter wat mijn zielsmissie is?

Het is de vraag der vragen: Waarom ben ik hier op aarde? Wat kom ik doen of brengen? Veel mensen zijn hier zoekende in. Dit komt doordat veel van ons zijn afgedreven van wie we op zielsniveau zijn. Je wordt gevormd door je opvoeding, cultuur, maatschappij, eventuele religie, etc. Maar bijvoorbeeld ook door gedachtenbeïnvloeding vanuit commerciële partijen (denk aan reclames) en propaganda vanuit overheden (onder meer via scholing). 

Dit zijn allemaal energiesystemen met een eigen bewustzijn en zwaartemiddelpunt, wat van invloed is op jouw energiesysteem. Meer hierover lees je in het boek Je wil. Hierdoor zit jouw energiesysteem vol met gedachten, meningen en overtuigingen van anderen. Kortom; wat anderen van jou willen of vinden dat jij moet doen. Hierdoor is het lastig om er zuiver uit te filteren wat jouw eigen wil en eigen pad is. 

Lezersvraag: Wat als je energetische campagne niet overeenkomt met je hoogste levenspad of je zielsmissie, neem je dan een omweg? In deze video geef ik het antwoord.

Wil je niet steeds meebewegen met of opgeslokt worden door andermans energie, keuzes en emoties? Maar wil je ontdekken wie jij bent en wat jij wil, leren bij jezelf te blijven, eigen keuzes te maken en grenzen te herkennen en aangeven? Wil je dingen in jezelf oplossen, zodat je kunt groeien en je leven kunt omvormen naar aangenaam leven zoals jij wil? Meld je aan voor de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap.

Wat is karma?

Jouw karma is de bagage die je meeneemt uit andere levens en wat je opbouwt in dit leven. Veel situaties komen voort uit karma.

Lees verder

18 oktober start opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap

Wil je niet steeds meebewegen met of opgeslokt worden door andermans energie, keuzes en emoties? Maar wil je ontdekken wie jij bent en wat jij wil, leren bij jezelf te blijven, eigen keuzes te maken en grenzen te herkennen en aangeven? Wil je dingen in jezelf oplossen, zodat je kunt groeien en je leven kunt omvormen naar aangenaam leven zoals jij wil? Doe de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap.

Er is beperkt plek, meld je nu aan.

Lees verder

Nog enkele plekken healingprogramma Wie ben ik | Hogere zelf

Jezelf welkom voelen, acceptatie van wie jij in essentie bent en liefde voor jezelf. Tijdens dit healingprogramma word je meer jezelf. Met de healingen verwijderen we niet-eigen energie. Daarnaast leer jij jouw authentieke zelf ontdekken, het onderscheid kennen tussen wat wel en wat niet van jou is, en te handelen vanuit je ware zelf (je hogere zelf). Hierdoor ervaar je meer rust en ontspanning in jezelf, en geef je meer sturing aan je leven.

Lees verder
Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten. Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff.

Boek Je wil

Dit boek: 

  • geeft inzicht in de hiërarchie en werking van 42 metafysische wetten en krachten.
  • bevat oefeningen zodat jij leert om bewust hogere wetten in te zetten en zodoende de energetische setting te veranderen.
  • helpt je jouw vrouwelijke en mannelijke kracht in balans te krijgen zodat jij jouw levenskracht optimaal kunt benutten. 
Je last Van een harde les naar een stuwende kracht: transformeer je karma.

Boek Je last

Dit boek:

  • geeft inzicht in karma, het ontstaan ervan en hoe het tot uiting komt
  • staat vol voorbeelden van karma-situaties en uitwerkingen om het concreet te maken
  • bevat healingoefeningen waarmee jij jouw karma vermindert en de last die daaruit is voortgekomen, (deels) kunt helen

De sprekende voorbeelden geven je een inkijk in wat een healing is en wat er tijdens healingen naar voren komt.

Uitgelicht: Meditatie-healingen

Alles over:

Aanbod healingprogramma's en spirituele opleidingen

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Je ziel

Je ziel is je ware zelf, en dit is een onderdeel van je hogere zelf. Je ziel heeft het bewustzijnsniveau dat passend is voor je zielsmissie.

Lees verder