Menu👇

Pluto in laatste graad Steenbok

De generatieplaneet Pluto is op 19 december de laatste graad van Steenbok ingegaan. Pluto staat bekend als de planeet van transformatie, destructie en wedergeboorte. Pluto brengt je innerlijke en uiterlijke werelden bij elkaar, maakt het één.  

Laatste graad van teken

Wanneer een generatieplaneet in de laatste graad van een teken is, wordt de energie geïntensiveerd. De planeet maakt af waar het aan begonnen is voordat het verder gaat in een nieuw teken om daar zijn werk te doen. 

Gebreken in systemen, wantrouwen in leiders

In het geval van Pluto in Steenbok maakt het gebreken in systemen en het gedrag van de leiders ervan zichtbaar. Sinds Pluto in 2008 Steenbok inging stapelen de crises zich op. Van de financiële bankencrisis en Arabische lente tot coronacrisis, energiecrisis, huizencrisis en klimaatcrisis. Hoe langer Pluto in Steenbok is, hoe zichtbaarder het wordt. 

Het wordt met de dag gekker

Maar ook, hoe harder de machtsdragers (elite) proberen hun positie te behouden. Het vertrouwen in de systemen en hun leiders is tot een dieptepunt gedaald, toch blijven de ‘leiders’ ten koste van alles en iedereen doorgaan. Waarbij het beleid en de maatregelen steeds ridiculer worden. Een kat in het nauw maakt immers rare sprongen. 

Erop of eronder

Op 19 december is Pluto de laatste graad van Steenbok ingegaan. Het is een periode van erop of eronder. Het is dan ook tekenend dat juist deze week een aantal kamerleden is geschorst en niet mag deelnemen aan debatten. En op 20 december een kamerlid voor de rechter moet verschijnen. 

Hoe de komende maand zal uitwerken, moet blijken, maar duidelijk is dat de spanning flink wordt opgevoerd. Niet alleen door de planeet, maar vooral door de elite zelf. Het toepassen van magie en astrologie is cruciaal voor het onderdrukken van mensen. 

Waar de elite de bevolking angst inboezemt om ervoor te zorgen dat mensen geen gebruikmaken van de bovennatuurlijke krachten en helende natuurlijke energieën die we allemaal tot onze beschikking hebben, passen zij magie zelf op alle vlakken in ons leven toe. Hoe meer angst, spanning en woede zij weten te creëren, hoe makkelijker mensen te onderdrukken zijn, tegen elkaar uit te spelen zijn of dingen toestaan. Dit doen zij onder meer via valse karma

Laat je hier niet voor gebruiken of in meeslepen. Zorg dat je gefocust blijft op de waarden die jij belangrijk vindt. De energetische oefeningen helpen je hierbij. 

Op 20 januari 2024 gaat Pluto Waterman in om van 1 september tot 19 november weer in de laatste graad van Steenbok zijn werk te doen. Daarna blijft het voor 20 jaar in Waterman. 

18 oktober start opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap

Wil je niet steeds meebewegen met of opgeslokt worden door andermans energie, keuzes en emoties? Maar wil je ontdekken wie jij bent en wat jij wil, leren bij jezelf te blijven, eigen keuzes te maken en grenzen te herkennen en aangeven? Wil je dingen in jezelf oplossen, zodat je kunt groeien en je leven kunt omvormen naar aangenaam leven zoals jij wil? Doe de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap.

Er is beperkt plek, meld je nu aan.

Lees verder

Nog enkele plekken healingprogramma Wie ben ik | Hogere zelf

Jezelf welkom voelen, acceptatie van wie jij in essentie bent en liefde voor jezelf. Tijdens dit healingprogramma word je meer jezelf. Met de healingen verwijderen we niet-eigen energie. Daarnaast leer jij jouw authentieke zelf ontdekken, het onderscheid kennen tussen wat wel en wat niet van jou is, en te handelen vanuit je ware zelf (je hogere zelf). Hierdoor ervaar je meer rust en ontspanning in jezelf, en geef je meer sturing aan je leven.

Lees verder
Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten. Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff.

Boek Je wil

Dit boek: 

  • geeft inzicht in de hiërarchie en werking van 42 metafysische wetten en krachten.
  • bevat oefeningen zodat jij leert om bewust hogere wetten in te zetten en zodoende de energetische setting te veranderen.
  • helpt je jouw vrouwelijke en mannelijke kracht in balans te krijgen zodat jij jouw levenskracht optimaal kunt benutten. 
Je last Van een harde les naar een stuwende kracht: transformeer je karma.

Boek Je last

Dit boek:

  • geeft inzicht in karma, het ontstaan ervan en hoe het tot uiting komt
  • staat vol voorbeelden van karma-situaties en uitwerkingen om het concreet te maken
  • bevat healingoefeningen waarmee jij jouw karma vermindert en de last die daaruit is voortgekomen, (deels) kunt helen

De sprekende voorbeelden geven je een inkijk in wat een healing is en wat er tijdens healingen naar voren komt.

Uitgelicht: Meditatie-healingen

Alles over:

Aanbod healingprogramma's en spirituele opleidingen

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Je ziel

Je ziel is je ware zelf, en dit is een onderdeel van je hogere zelf. Je ziel heeft het bewustzijnsniveau dat passend is voor je zielsmissie.

Lees verder