Menu👇

Wat zijn jouw gidsen en hoe communiceer je ermee?

Gidsen zijn wezens met één doel: helpen. Ze hebben de mogelijkheid om met je te communiceren, dit doen ze op allerlei manieren. Iedereen heeft meerdere gidsen, waarvan één de hoofdgids is.

Wat zijn jouw gidsen?

Gidsen zijn wezens met één doel: helpen. Ze communiceren op verschillende manieren. Via hints, inzichten, inspiratie en creatieve ideeën. Gidsen kunnen je helpen met het schoonhouden van je energetisch systeem, het helder maken van je doelen, creëren van kansen, ontwikkelen van je talenten, etc.

Je hebt talloze gidsen die je begeleiden en helpen op verschillende niveaus. Eén hiervan is je hoofdgids:

 • Het eerste niveau van gidsen zijn overleden familieleden en dierbaren, bijvoorbeeld ouders, ongeboren kinderen en partners.
 • Daarnaast zijn er ook wezens met een hogere intelligentie die je helpen. Deze staan verder van je af en hebben een helikopterview. Hierdoor overzien ze het geheel en weten ze wat optimaal voor je is.
 • Eén van deze intelligenties is je hoofdgids. Om de boodschap zo zuiver mogelijk te houden, is het raadzaam om alle communicatie met gidsen via je hoofdgids te laten verlopen, ook de communicatie met het eerste niveau gidsen.

Hoe kom ik in contact met mijn gids?

Op het moment dat je te veel vanuit je gedachten leeft (in je hoofd zit), wordt het lastiger voor je gidsen om je te bereiken. Dat is ook de reden dat je vaak ingevingen en inzichten krijgt op het moment dat je totaal wat anders aan het doen bent, zoals douchen of wandelen. 

Een goede techniek om te leren communiceren met je gids is door te schrijven. Door niet na te denken over wat je schrijft, maar de woorden te laten komen. Op het moment dat je merkt dat het zonder weerstand ontstaat, krijg je de informatie door. 

Het maakt ook een wezenlijk verschil of je bewust ‘opdrachten’ geeft of slechts onbewust met ze in contact staat. Als je slechts vanuit je onderbewustzijn taken communiceert, haal je niet het maximale uit je leven. Zet bewust je koers uit via intenties. Hoe je dit doet, staat beschreven in het boek Je wil.

Je gidsen doen vervolgens het voorbereidende werk waardoor jij het alleen nog in hoeft te koppen op het moment dat de bal daar is. Let op: je gids geeft jou nooit opdrachten, alleen inzichten.

Hoe weet ik dat ik communiceer met mijn gids en niet met een ander wezen?

De meeste mensen staan onder invloed van andere energie. Wat nu als je bevangen bent door een energie zonder dat je dit zelf in de gaten hebt? Daarom is het dagelijks reinigen, onderhouden en afschermen van je energiesysteem ook zo ontzettend belangrijk. Wil jij je eigen leven leiden, vanuit je eigen kracht creëren en manifesteren, dan begint het daarmee. Want met jouw energiesysteem stuur jij jouw leven. 

Wist je dat je jouw gidsen kunt updaten?

Wanneer jij door persoonlijke en spirituele ontwikkeling gegroeid bent als persoon, kun je jouw gidsen ontgroeid zijn. Zij kunnen je dan niet langer helpen bij het pad dat je ingeslagen bent. Via healing is het mogelijk je gidsen te updaten zodat jullie weer naadloos op elkaar aansluiten. Lees meer

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

 • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
 • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
 • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten. Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff.

Boek Je wil

Dit boek: 

 • geeft inzicht in de hiërarchie en werking van 42 metafysische wetten en krachten.
 • bevat oefeningen zodat jij leert om bewust hogere wetten in te zetten en zodoende de energetische setting te veranderen.
 • helpt je jouw vrouwelijke en mannelijke kracht in balans te krijgen zodat jij jouw levenskracht optimaal kunt benutten. 
Je last Van een harde les naar een stuwende kracht: transformeer je karma.

Boek Je last

Dit boek:

 • geeft inzicht in karma, het ontstaan ervan en hoe het tot uiting komt
 • staat vol voorbeelden van karma-situaties en uitwerkingen om het concreet te maken
 • bevat healingoefeningen waarmee jij jouw karma vermindert en de last die daaruit is voortgekomen, (deels) kunt helen

De sprekende voorbeelden geven je een inkijk in wat een healing is en wat er tijdens healingen naar voren komt.

Uitgelicht: Meditatie-healingen

Alles over:

Aanbod healingprogramma's en spirituele opleidingen

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Je ziel

Je ziel is je ware zelf, en dit is een onderdeel van je hogere zelf. Je ziel heeft het bewustzijnsniveau dat passend is voor je zielsmissie.

Lees verder