Kern 1: Chakra's, zelf in controle

Kern 1:

Chakra's, zelf in controle

3 modules vol inzichten, oefeningen en healing. Tijdens elke module komt het reguleren van je chakra's aan bod; ervaren, onder begeleiding doen, zelf doen.

3 modules vol inzichten, oefeningen en healing. Tijdens elke module komt het reguleren van je chakra's aan bod; ervaren, onder begeleiding doen, zelf doen.

Module 1:

Vitaliseren chakra's

Via chakra’s reguleer je jouw energiesysteem. Tijdens module 1 ervaar je wat er gebeurt wanneer je chakra’s openen en sluiten. Of wanneer je de snelheid van draaien, lichtintensiteit en het kleurenspectrum verandert. De healing in deze module is gericht op het vitaliseren en updaten van al je chakra’s. 

Module 2:

Verwijderen van invloeden

(Familie) vloeken, geloften, spreuken. Het komt voort uit magie van geloof, heksen, voodoo, etc. En zijn allemaal vormen van magische invloeden, vaak met als doel om je energetische systeem onder controle te hebben en houden. Om hier los van te komen, is dit het onderwerp van de healing. Daarnaast leer je onder begeleiding zelf je chakra’s aansturen. 

Module 3:

Vertrouwen in je chakra's

In module 3 staat vertrouwen centraal. Je leert zelfstandig je chakra’s aan te sturen om zo je energiesysteem te reguleren. De healing die je tijdens deze module ondergaat, zorgt ervoor dat er perfecte symbolen die de wet van vertrouwen vertegenwoordigen in je chakra’s worden geplaatst. Zodat jij ook de energie hebt om jezelf te vertrouwen. 

Aankomende startdata

  • Kern 1: chakra’s, zelf in controle is een vervolg op het basisprogramma Wie ben ik. Het programma start aansluitend aan het basisprogramma dat de deelnemer heeft gevolgd. 

Kern 1: Chakra's, zelf in controle

Invloeden weghalen, vertrouwen in jezelf toevoegen
349
  • Uniek programma in Nederland, in 6 weken de controle over je eigen energiesysteem
  • Uitleg over invloeden op je chakra's en de impact daarvan op je leven
  • Oefeningen om thuis mee aan de slag te gaan
  • 3 healingen voor meer eigenheid