Hoe kan ik mijn vrouwelijk kracht ontwikkelen?

Je kunt je vrouwelijke kracht ontwikkelen door intenties in jezelf te plaatsen en blokkades en trauma’s op je vrouwelijke energie op te lossen. Realiseer je wel dat vrouwelijke kracht slechts één aspect is van volledig in je kracht komen staan. 

Je kunt dus wel werken aan het ontwikkelen van vrouwelijke kracht, maar feitelijk gaat het om de connectie met je volledige zelf, zowel de connectie met je vrouwelijke energie als mannelijke energie, en om het balanceren hiervan. 

Vrouwelijke kracht is naar binnen treden, je creatiekracht. Mannelijke kracht is naar buiten treden, je manifestatiekracht. Door dit te combineren ontstaat je levenskracht. Je hebt dus een harmonie nodig tussen je vrouwelijke energie en mannelijke energie om gezond je leven vorm te geven en te verwezenlijk wat je wil. 

“Creëer geen innerlijke strijd door feminisme of masculinisme. Bundel je vrouwelijke en mannelijke kracht voor synergie in je leven.”

Vrouwelijke kracht in balans

Om jouw eigen vrouwelijke energie en mannelijke energie meer in balans te brengen, hebben wij de energetische oefening Vrouwelijke en mannelijke kracht in balans ontwikkeld.

Blokkades op vrouwelijk kracht oplossen

Er is een wereldwijde onderdrukking van vrouwelijke kracht en daarmee van creatiekracht. Door deze onderdrukking, is er ook een wereldwijd verzet daartegen. Waardoor de ‘Krachten van weerstand’ daarop werken. Om dit te doorbreken en blokkades die daaruit voortkomen op te lossen, hebben we de Healing op Krachten van weerstand ontwikkeld. Deze is online en on demand: volgen wanneer het jou uitkomt. Meer over healing op krachten van weerstand

Meer weten over de rol van vrouwelijke en mannelijke kracht en wat de onderdrukking daarvan betekent voor jouw creatie- en manifestatiekracht? Het komt uitgebreid aan bod in het boek Je wil

Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je wil

Op de juiste tijd op de juiste plek het juiste doen. Wanneer alles samenvalt en het nog beter uitpakt dan dat je zelf had kunnen bedenken. Daar heb je meer invloed op, dan je denkt. Hoe? Door mee te bewegen op de ritmes en cycli van het universum en bewust metafysische wetten te activeren.  

Dit boek geeft inzicht in de metafysische wetten en krachten die van invloed zijn op wat, hoe en wanneer je creëert en manifesteert. 

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.

Alles over

Online sessies, incl. healing: volgen wanneer het jou uitkomt

“Word niet zoals een ander,
word wie je echt bent om in je ware kracht te komen staan.”