Menu👇

Hoe kan ik mijn vrouwelijk kracht ontwikkelen?

Je kunt je vrouwelijke kracht ontwikkelen door intenties in jezelf te plaatsen en blokkades en trauma’s op je vrouwelijke energie op te lossen. Realiseer je wel dat vrouwelijke kracht slechts één aspect is van volledig in je kracht komen staan. 

Je kunt dus wel werken aan het ontwikkelen van vrouwelijke kracht, maar feitelijk gaat het om de connectie met je volledige zelf, zowel de connectie met je vrouwelijke energie als mannelijke energie, en om het balanceren hiervan. 

Vrouwelijke kracht is naar binnen treden, je creatiekracht. Mannelijke kracht is naar buiten treden, je manifestatiekracht. Door dit te combineren ontstaat je levenskracht. Je hebt dus een harmonie nodig tussen je vrouwelijke energie en mannelijke energie om gezond je leven vorm te geven en te verwezenlijk wat je wil. 

“Creëer geen innerlijke strijd door feminisme of masculinisme. Bundel je vrouwelijke en mannelijke kracht voor synergie in je leven.”

Vrouwelijke kracht in balans

Om jouw eigen vrouwelijke energie en mannelijke energie meer in balans te brengen, hebben wij de energetische oefening Vrouwelijke en mannelijke kracht in balans ontwikkeld.

Blokkades op vrouwelijk kracht oplossen

Er is een wereldwijde onderdrukking van vrouwelijke kracht en daarmee van creatiekracht. Door deze onderdrukking, is er ook een wereldwijd verzet daartegen. Waardoor de ‘Krachten van weerstand’ daarop werken. Om dit te doorbreken en blokkades die daaruit voortkomen op te lossen, hebben we de Healing op Krachten van weerstand ontwikkeld. Deze is online en on demand: volgen wanneer het jou uitkomt. Meer over healing op krachten van weerstand

Meer weten over de rol van vrouwelijke en mannelijke kracht en wat de onderdrukking daarvan betekent voor jouw creatie- en manifestatiekracht? Het komt uitgebreid aan bod in het boek Je wil

Versterken van jouw vrouwelijke kracht en mannelijke kracht

Wil jij je losmaken uit de onderdrukking op vrouwelijke en mannelijke kracht, trauma’s op moederliefde en vaderliefde, en volop gebruikmaken van de kracht die jij in je hebt? Volg dan de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap of het healingprogramma Krachten

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten. Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff.

Boek Je wil

Dit boek: 

  • geeft inzicht in de hiërarchie en werking van 42 metafysische wetten en krachten.
  • bevat oefeningen zodat jij leert om bewust hogere wetten in te zetten en zodoende de energetische setting te veranderen.
  • helpt je jouw vrouwelijke en mannelijke kracht in balans te krijgen zodat jij jouw levenskracht optimaal kunt benutten. 
Je last Van een harde les naar een stuwende kracht: transformeer je karma.

Boek Je last

Dit boek:

  • geeft inzicht in karma, het ontstaan ervan en hoe het tot uiting komt
  • staat vol voorbeelden van karma-situaties en uitwerkingen om het concreet te maken
  • bevat healingoefeningen waarmee jij jouw karma vermindert en de last die daaruit is voortgekomen, (deels) kunt helen

De sprekende voorbeelden geven je een inkijk in wat een healing is en wat er tijdens healingen naar voren komt.

Alles over:

Online sessies, incl. healing: volgen wanneer het jou uitkomt

“Ware inzichten en healing waarmee jij in je eigen kracht komt en jouw paradijs op aarde creëert."