Menu👇

Oefening Vrouwelijke en mannelijke energie in balans | Nodig voor creatie en manifestatie

Iedereen heeft vrouwelijke kracht en mannelijke kracht in zich. Je bent allemaal geboren uit energie van een vrouw en een man. Vrouwelijke energie is naar binnen treden, creatie. Mannelijke energie naar buiten treden manifestatie. Door het vrouwelijke en mannelijke te combineren ontstaat levenskracht. 

Bij veel mensen is de balans tussen vrouwelijke kracht en mannelijke kracht verstoort. Dit komt doordat er wereldwijd een onderdrukking is op vrouwelijke energie en mannelijke energie. Deze oefening is bedoeld om jouw eigen vrouwelijke kracht en mannelijke kracht meer in balans te brengen. 

In balans brengen vrouwelijke energie en mannelijke energie

Je kunt jouw vrouwelijke en mannelijke energie meer in balans brengen via de zingende ringen. Door hiermee te werken, kun je connecties die je (onbewust) aangaat met onderdrukking op je vrouwelijke en mannelijke kracht verbreken.

De zingende ringen zijn zeven ringen met elk een eigen toon van de toonladder. Dit zijn flexibele multidimensionale ringen, verbonden met de realiteit van muziek. De plek waar alle muziek aanwezig is. Muziek is een universeel bewustzijn, muziek verbindt ook mensen.

 • Haal in gedachten je vrouwelijke energie naar voren. Dit doe je door het simpelweg te benoemen of visualiseren.
 • Laat aan de bovenkant van je vrouwelijke energie de zingende ringen ontstaan. Ook dit doe je door het te benoemen of visualiseren.
 • Laat de ringen als een scanner zakken tot onder je vrouwelijke energie.
 • Laat de ringen als een scanner vanuit de onderkant van je vrouwelijke energie opstijgen naar de bovenkant. Eigenlijk hetzelfde als de vorige stap, maar dan de terugweg.
 • Voer alle stappen nogmaals uit, maar nu voor je mannelijke energie.
 • Laat beide energieën samenkomen in je focuspunt, dit punt zit onder je navel. Dit doe je door het te benoemen of visualiseren.
 • Laat de zingende ringen door je focuspunt gaan (heen en terug).

Activeer daarna de ‘Wet van sympathetische vibraties’. Hierdoor zorg je ervoor dat de opgeschoonde energie ook doorwerkt in al je andere lichamen.

 • Ik verzoek de engelen van de hogere wetten om de Wet van sympathetische vibraties te activeren. 

Deze oefening is gericht op het in balans brengen van je vrouwelijke energie en mannelijke energie in je fysiek lichaam. Wil je dit ook laten doorwerken in je andere lichamen? Lees dan het boek Je wil, daarin staat beschreven hoe je dat doet. Ook is daarin meer uitgelegd over de rol van vrouwelijke en mannelijke kracht en wat de onderdrukking daarvan betekent. 

Blokkades op vrouwelijke energie oplossen

Doordat er een wereldwijde onderdrukking is van vrouwen en vrouwelijk kracht, is er ook een wereldwijd verzet daartegen. Waardoor de ‘Krachten van weerstand’ daarop werken. De Healing op krachten van weerstand is specifiek gericht op weerstand dat blokkades veroorzaakt op vrouwelijke kracht. Tijdens deze online sessie die je kunt volgen wanneer het jou uitkomt, worden de ongezonde vormen hiervan omgevormd zodat de blokkades opgelost worden. Meer over online sessie Healing op krachten van weerstand

Daarnaast zijn er twee sessies van het healingprogramma Krachten gericht op het helen van vrouwelijke kracht en moederliefde, en mannelijke kracht en vaderliefde. 

Wil jij niet alleen de oefeningen doen, maar ook af van belemmerende (gedrag)patronen, overtuigingen en gedachten? Volg dan een van de spirituele opleidingen of healingprogramma’s. Deze geven je de benodigde inzichten en helpen je met behulp van healingen op een zachte manier om deze belemmeringen en blokkades op te lossen.  

Wil je graag meer achtergrondinformatie bij de oefeningen en weten hoe het precies zit energetisch? Lees dan de boeken ‘Je zijn’, ‘Je wil’ en ‘Je last’. 

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

 • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
 • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
 • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten. Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff.

Boek Je wil

Dit boek: 

 • geeft inzicht in de hiërarchie en werking van 42 metafysische wetten en krachten.
 • bevat oefeningen zodat jij leert om bewust hogere wetten in te zetten en zodoende de energetische setting te veranderen.
 • helpt je jouw vrouwelijke en mannelijke kracht in balans te krijgen zodat jij jouw levenskracht optimaal kunt benutten. 
Je last Van een harde les naar een stuwende kracht: transformeer je karma.

Boek Je last

Dit boek:

 • geeft inzicht in karma, het ontstaan ervan en hoe het tot uiting komt
 • staat vol voorbeelden van karma-situaties en uitwerkingen om het concreet te maken
 • bevat healingoefeningen waarmee jij jouw karma vermindert en de last die daaruit is voortgekomen, (deels) kunt helen

De sprekende voorbeelden geven je een inkijk in wat een healing is en wat er tijdens healingen naar voren komt.

18 oktober start opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap

Wil je niet steeds meebewegen met of opgeslokt worden door andermans energie, keuzes en emoties? Maar wil je ontdekken wie jij bent en wat jij wil, leren bij jezelf te blijven, eigen keuzes te maken en grenzen te herkennen en aangeven? Wil je dingen in jezelf oplossen, zodat je kunt groeien en je leven kunt omvormen naar aangenaam leven zoals jij wil? Doe de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap.

Er is beperkt plek, meld je nu aan.

Lees verder

Nog enkele plekken healingprogramma Wie ben ik | Hogere zelf

Jezelf welkom voelen, acceptatie van wie jij in essentie bent en liefde voor jezelf. Tijdens dit healingprogramma word je meer jezelf. Met de healingen verwijderen we niet-eigen energie. Daarnaast leer jij jouw authentieke zelf ontdekken, het onderscheid kennen tussen wat wel en wat niet van jou is, en te handelen vanuit je ware zelf (je hogere zelf). Hierdoor ervaar je meer rust en ontspanning in jezelf, en geef je meer sturing aan je leven.

Lees verder