Menu👇

Volledig jezelf zijn en waarom het energie kost als je dat niet doet

Wanneer je iets (in jezelf) onderdrukt en je daar niet prettig bij voelt, ontstaat er een verzet daartegen. Bijvoorbeeld als jij niet jezelf kunt zijn in een relatie of op je werk. Door dit verzet, gaan de ‘Krachten van weerstand’ daarop werken. Dat maakt dat er steeds van dit soort situaties terugkomen, waardoor er meer en meer blokkades in jezelf ontstaan en het op den duur niet vol te houden is.

Krachten van onderdrukking

De aarde is een plek van dualiteit waarbij het recht van de sterkste geldt. Er is altijd een druk om jou van je plek te verstoten. Ook wel de ‘Krachten van onderdrukking’ genoemd. Om je klein te houden, om je mee te laten bewegen. Deze krachten zitten in iedereen opgeslagen.

Energie ontstaan vanuit de ‘Krachten van onderdrukking’ wordt van generatie op generatie doorgegeven. En ook vanuit jezelf; vanuit je verschillende levens. Het zit in je systeem opgeslagen en komt als vanzelf in al je levens terug. Dit is een heel sterke kracht. Een deel in jou laat het toe. Het is een vorm van hypnose. Hoe lager je trillingsfrequentie, hoe meer de ‘Krachten van onderdrukking’ op je werken, hoe sneller je bezwijkt onder bijvoorbeeld groepsdruk.

Het is een aftappende energie. Dit betekent dat het steeds sterker wordt ten koste van je eigen kracht. Met andere woorden, hoe meer jij doet ten koste van jezelf, hoe minder stevig je in je schoenen staat om in een volgende situatie wel voor jezelf op te komen. De energie van de ‘Krachten van onderdrukking’ wordt steeds sterker waardoor jij meer en meer aan eigen kracht verliest.

Krachten van weerstand

De ‘Krachten van weerstand’ is een energie die werkt onder de universele wetten (metafysische wetten) Wet van dualiteit, Wet van aantrekking van tegenpolen en Wet van polariteit. Doordat de krachten onder deze wetten werken, trekken de krachten juist ervaringen aan waar het verzet tegen is.

Dit betekent dat als jij een overtuiging in jezelf hebt dat je iets niet wilt of je ergens tegen verzet, dat dit in je leven komt zodat je ermee leert omgaan. Uiteindelijk kan de energie zo krachtig worden, dat 

 • jij wordt waar jij je tegen verzet
 • er blokkades ontstaan in je verschillende lichamen waardoor het jou steeds meer kracht en energie kost om je te verzetten en de tegenkracht te overwinnen; oftewel moe gestreden. 

Wil je de ongezonde vormen van weerstand omvormen zodat de blokkades die hieruit voortkomen worden opgelost? Doe dan de online sessie, incl. healing op Krachten van weerstand

Meer weten over de wetten en krachten die een uitwerking hebben op situaties en daarmee op het verloop van je leven? Deze staan aan de hand van herkenbare situaties beschreven in het boek Je wil. Ook is uitgelegd hoe je zelf bewust de wetten en krachten kunt activeren om meer sturing te geven aan je leven. 

18 oktober start opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap

Wil je niet steeds meebewegen met of opgeslokt worden door andermans energie, keuzes en emoties? Maar wil je ontdekken wie jij bent en wat jij wil, leren bij jezelf te blijven, eigen keuzes te maken en grenzen te herkennen en aangeven? Wil je dingen in jezelf oplossen, zodat je kunt groeien en je leven kunt omvormen naar aangenaam leven zoals jij wil? Doe de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap.

Er is beperkt plek, meld je nu aan.

Lees verder

Nog enkele plekken healingprogramma Wie ben ik | Hogere zelf

Jezelf welkom voelen, acceptatie van wie jij in essentie bent en liefde voor jezelf. Tijdens dit healingprogramma word je meer jezelf. Met de healingen verwijderen we niet-eigen energie. Daarnaast leer jij jouw authentieke zelf ontdekken, het onderscheid kennen tussen wat wel en wat niet van jou is, en te handelen vanuit je ware zelf (je hogere zelf). Hierdoor ervaar je meer rust en ontspanning in jezelf, en geef je meer sturing aan je leven.

Lees verder
Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

 • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
 • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
 • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten. Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff.

Boek Je wil

Dit boek: 

 • geeft inzicht in de hiërarchie en werking van 42 metafysische wetten en krachten.
 • bevat oefeningen zodat jij leert om bewust hogere wetten in te zetten en zodoende de energetische setting te veranderen.
 • helpt je jouw vrouwelijke en mannelijke kracht in balans te krijgen zodat jij jouw levenskracht optimaal kunt benutten. 
Je last Van een harde les naar een stuwende kracht: transformeer je karma.

Boek Je last

Dit boek:

 • geeft inzicht in karma, het ontstaan ervan en hoe het tot uiting komt
 • staat vol voorbeelden van karma-situaties en uitwerkingen om het concreet te maken
 • bevat healingoefeningen waarmee jij jouw karma vermindert en de last die daaruit is voortgekomen, (deels) kunt helen

De sprekende voorbeelden geven je een inkijk in wat een healing is en wat er tijdens healingen naar voren komt.

Uitgelicht: Meditatie-healingen

Alles over:

Aanbod healingprogramma's en spirituele opleidingen

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Je ziel

Je ziel is je ware zelf, en dit is een onderdeel van je hogere zelf. Je ziel heeft het bewustzijnsniveau dat passend is voor je zielsmissie.

Lees verder