Volledig jezelf zijn en waarom het energie kost als je dat niet doet

Wanneer je iets (in jezelf) onderdrukt en je daar niet prettig bij voelt, ontstaat er een verzet daartegen. Bijvoorbeeld als jij niet jezelf kunt zijn in een relatie of op je werk. Door dit verzet, gaan de ‘Krachten van weerstand’ daarop werken. Dat maakt dat er steeds van dit soort situaties terugkomen, waardoor er meer en meer blokkades in jezelf ontstaan en het op den duur niet vol te houden is. 

Krachten van onderdrukking

De aarde is een plek van dualiteit waarbij het recht van de sterkste geldt. Er is altijd een druk om jou van je plek te verstoten. Ook wel de ‘Krachten van onderdrukking’ genoemd. Om je klein te houden, om je mee te laten bewegen. Deze krachten zitten in iedereen opgeslagen.

Energie ontstaan vanuit de ‘Krachten van onderdrukking’ wordt van generatie op generatie doorgegeven. En ook vanuit jezelf; vanuit je verschillende levens. Het zit in je systeem opgeslagen en komt als vanzelf in al je levens terug. Dit is een heel sterke kracht. Een deel in jou laat het toe. Het is een vorm van hypnose. Hoe lager je trillingsfrequentie, hoe meer de ‘Krachten van onderdrukking’ op je werken, hoe sneller je bezwijkt onder bijvoorbeeld groepsdruk.

Het is een aftappende energie. Dit betekent dat het steeds sterker wordt ten koste van je eigen kracht. Met andere woorden, hoe meer jij doet ten koste van jezelf, hoe minder stevig je in je schoenen staat om in een volgende situatie wel voor jezelf op te komen. De energie van de ‘Krachten van onderdrukking’ wordt steeds sterker waardoor jij meer en meer aan eigen kracht verliest.

Krachten van weerstand

De ‘Krachten van weerstand’ is een energie die werkt onder de universele wetten (metafysische wetten) Wet van dualiteit, Wet van aantrekking van tegenpolen en Wet van polariteit. Doordat de krachten onder deze wetten werken, trekken de krachten juist ervaringen aan waar het verzet tegen is.

Dit betekent dat als jij een overtuiging in jezelf hebt dat je iets niet wilt of je ergens tegen verzet, dat dit in je leven komt zodat je ermee leert omgaan. Uiteindelijk kan de energie zo krachtig worden, dat 

  • jij wordt waar jij je tegen verzet
  • er blokkades ontstaan in je verschillende lichamen waardoor het jou steeds meer kracht en energie kost om je te verzetten en de tegenkracht te overwinnen; oftewel moe gestreden. 

Wil je de ongezonde vormen van weerstand omvormen zodat de blokkades die hieruit voortkomen worden opgelost? Doe dan de online sessie, incl. healing op Krachten van weerstand

Meer weten over de wetten en krachten die een uitwerking hebben op situaties en daarmee op het verloop van je leven? Deze staan aan de hand van herkenbare situaties beschreven in het boek Je wil. Ook is uitgelegd hoe je zelf bewust de wetten en krachten kunt activeren om meer sturing te geven aan je leven. 

Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je wil

Op de juiste tijd op de juiste plek het juiste doen. Wanneer alles samenvalt en het nog beter uitpakt dan dat je zelf had kunnen bedenken. Daar heb je meer invloed op, dan je denkt. Hoe? Door mee te bewegen op de ritmes en cycli van het universum en bewust metafysische wetten te activeren.  

Dit boek geeft inzicht in de metafysische wetten en krachten die van invloed zijn op wat, hoe en wanneer je creëert en manifesteert. 

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Alles over:

Vol overgave leven vanuit de bron

Vol overgave leven. Om optimaal te kunnen ontvangen vanuit je bron en geluk in je leven te brengen, heb je een goede verbinding nodig. Met de healing nemen we blokkades weg die een zuivere verbinding met de bron belemmeren.

Lees verder

Realisatie | Inzicht, doen, verwezenlijken

Realisatie daar draait het om. Realisatie in jezelf van wie je bent en wat jij wilt. Plus het daadwerkelijk realiseren daarvan. Wil je een verandering? Handel daarnaar.  

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder