Wat is je vrouwelijke energie?

Iedereen heeft vrouwelijke energie en mannelijke energie in zich. Je bent allemaal geboren uit energie van een vrouw en een man. Vrouwelijke energie is naar binnen treden, creatie. Mannelijke energie naar buiten treden manifestatie. 

Vrouwelijke energie onderdeel van levenskracht

Door het vrouwelijke en mannelijke te combineren ontstaat levenskracht. Dit is een drie-eenheid, dat optimaal is wanneer het in balans is. Dit geldt voor iedereen, zowel voor vrouwen als voor mannen. 

“Erkenning van de vrouwelijke kracht in je, creëert een creatieve gemoedstoestand in je hogere geest. Deze toestand helpt je te begrijpen hoe het leven werkt. Omdat het leven zelf voortkomt uit creativiteit. Begrijp dat beide krachten in elk persoon aanwezig zijn: het vrouwelijke in het mannelijke, het mannelijke in het vrouwelijke. Het is een kracht waarmee je kunt werken om je leven te ondersteunen op een manier die bij jou past. Wees je er dus van bewust dat je geen delen van jezelf ontkent, het maakt je minder krachtig.”

Onderdrukking vrouwelijke kracht

Bij veel mensen is de balans tussen vrouwelijke energie en mannelijke energie echter verstoort. Dit komt doordat er wereldwijd een onderdrukking is van vrouwen en op vrouwelijke energie; oftewel vrouwelijke kracht.

Balans nodig voor creatiekracht

Onderdrukking van en blokkades op vrouwelijke energie zijn van invloed op creatiekracht. Zowel de creatiekracht van jou als individu, als de creatiekracht van het collectief. Om op een gezonde manier te kunnen creëren en manifesteren, is er balans nodig tussen je vrouwelijke energie en mannelijke energie. Zodat je op alle vlakken kunt groeien, zowel in wie jij bent en wat jij uitdraagt, als de relaties die je aangaat en de dingen die jij doet.

Wat is je vrouwelijke energie? | Lead a normal life

Energetische oefening Vrouwelijke en mannelijke kracht in balans

Om jouw eigen vrouwelijke energie en mannelijke energie meer in balans te brengen, hebben wij de energetische oefening Vrouwelijke en mannelijke kracht in balans ontwikkeld. Dit helpt je beetje bij beetje om de connecties die je (onbewust) aangaat met onderdrukking op je vrouwelijke en mannelijke kracht te verbreken. 

Meer weten over hoe dat energetisch zit met vrouwelijke en mannelijke energie, wat de onderdrukking daarvan betekent en hoe je daar verandering in kunt aanbrengen? Lees het boek Je wil, doe de online sessie, incl. healing op Krachten van weerstand en volg de 1-daagse workshop Wat je wil.  

Meer weten over de rol van vrouwelijke en mannelijke kracht en wat de onderdrukking daarvan betekent voor jouw creatie- en manifestatiekracht? Het komt uitgebreid aan bod in het boek Je wil

Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je wil

Op de juiste tijd op de juiste plek het juiste doen. Wanneer alles samenvalt en het nog beter uitpakt dan dat je zelf had kunnen bedenken. Daar heb je meer invloed op, dan je denkt. Hoe? Door mee te bewegen op de ritmes en cycli van het universum en bewust metafysische wetten te activeren.  

Dit boek geeft inzicht in de metafysische wetten en krachten die van invloed zijn op wat, hoe en wanneer je creëert en manifesteert. 

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.

Alles over

Online sessies, incl. healing: volgen wanneer het jou uitkomt

“Word niet zoals een ander,
word wie je echt bent om in je ware kracht te komen staan.”