Menu👇

Wat is je vrouwelijke energie?

Iedereen heeft vrouwelijke energie en mannelijke energie in zich. Je bent allemaal geboren uit energie van een vrouw en een man. Vrouwelijke energie is naar binnen treden, creatie. Mannelijke energie naar buiten treden manifestatie. 

Vrouwelijke energie onderdeel van levenskracht

Door het vrouwelijke en mannelijke te combineren ontstaat levenskracht. Dit is een drie-eenheid, dat optimaal is wanneer het in balans is. Dit geldt voor iedereen, zowel voor vrouwen als voor mannen. 

“Erkenning van de vrouwelijke kracht in je, creëert een creatieve gemoedstoestand in je hogere geest. Deze toestand helpt je te begrijpen hoe het leven werkt. Omdat het leven zelf voortkomt uit creativiteit. Begrijp dat beide krachten in elk persoon aanwezig zijn: het vrouwelijke in het mannelijke, het mannelijke in het vrouwelijke. Het is een kracht waarmee je kunt werken om je leven te ondersteunen op een manier die bij jou past. Wees je er dus van bewust dat je geen delen van jezelf ontkent, het maakt je minder krachtig.”

Onderdrukking vrouwelijke kracht

Bij veel mensen is de balans tussen vrouwelijke energie en mannelijke energie echter verstoort. Dit komt doordat er wereldwijd een onderdrukking is van vrouwen en op vrouwelijke energie; oftewel vrouwelijke kracht.

Balans nodig voor creatiekracht

Onderdrukking van en blokkades op vrouwelijke energie zijn van invloed op creatiekracht. Zowel de creatiekracht van jou als individu, als de creatiekracht van het collectief. Om op een gezonde manier te kunnen creëren en manifesteren, is er balans nodig tussen je vrouwelijke energie en mannelijke energie. Zodat je op alle vlakken kunt groeien, zowel in wie jij bent en wat jij uitdraagt, als de relaties die je aangaat en de dingen die jij doet.

Energetische oefening Vrouwelijke en mannelijke kracht in balans

Om jouw eigen vrouwelijke energie en mannelijke energie meer in balans te brengen, hebben wij de energetische oefening Vrouwelijke en mannelijke kracht in balans ontwikkeld. Dit helpt je beetje bij beetje om de connecties die je (onbewust) aangaat met onderdrukking op je vrouwelijke en mannelijke kracht te verbreken. 

Meer weten over hoe dat energetisch zit met vrouwelijke en mannelijke energie, wat de onderdrukking daarvan betekent en hoe je daar verandering in kunt aanbrengen? Lees het boek Je wil, doe de online sessie met healing op Krachten van weerstand of meld je aan voor de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap of het healingprogramma Krachten

Meer weten over de rol van vrouwelijke en mannelijke kracht en wat de onderdrukking daarvan betekent voor jouw creatie- en manifestatiekracht? Het komt uitgebreid aan bod in het boek Je wil

Versterken van jouw vrouwelijke kracht en mannelijke kracht

Wil jij je losmaken uit de onderdrukking op vrouwelijke en mannelijke kracht, trauma’s op moederliefde en vaderliefde, en volop gebruikmaken van de kracht die jij in je hebt? Volg dan de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap of het healingprogramma Krachten

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten. Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff.

Boek Je wil

Dit boek: 

  • geeft inzicht in de hiërarchie en werking van 42 metafysische wetten en krachten.
  • bevat oefeningen zodat jij leert om bewust hogere wetten in te zetten en zodoende de energetische setting te veranderen.
  • helpt je jouw vrouwelijke en mannelijke kracht in balans te krijgen zodat jij jouw levenskracht optimaal kunt benutten. 
Je last Van een harde les naar een stuwende kracht: transformeer je karma.

Boek Je last

Dit boek:

  • geeft inzicht in karma, het ontstaan ervan en hoe het tot uiting komt
  • staat vol voorbeelden van karma-situaties en uitwerkingen om het concreet te maken
  • bevat healingoefeningen waarmee jij jouw karma vermindert en de last die daaruit is voortgekomen, (deels) kunt helen

De sprekende voorbeelden geven je een inkijk in wat een healing is en wat er tijdens healingen naar voren komt.

Alles over:

Online sessies, incl. healing: volgen wanneer het jou uitkomt

“Ware inzichten en healing waarmee jij in je eigen kracht komt en jouw paradijs op aarde creëert."