Je levenspad, wat is het en hoe heb je invloed op het verloop ervan

De aarde is een plek om te leren. Iedereen komt op aarde om lessen te leren en dingen op te lossen. Ook wel je levenslessen en levensdoelen. In je leven staat een aantal momenten vast. Dit zijn ijkpunten die hoe dan ook gebeuren. Geboorte is daar één van. De dood ook. Ijkpunten hebben te maken met de cyclussen van het leven, zoals de cyclus van 7 jaar. Je levenspad is de manier waarop je van het ene ijkpunt naar het andere ijkpunt gaat. En op welke manier je jouw levenslessen leert en of je levensdoelen wel of niet bereikt. 

Welk pad kies jij?

Je hebt een bandbreedte aan levenspaden: het pad van verlichting en het pad van duisternis. Het verschil tussen leren vanuit vreugdevolle momenten of leren vanuit ellendige ervaringen? Je kunt het vergelijken met de uitspraak: er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Kies jij voor de soepele, plezierige reis of voor de reis met allerlei obstakels en irritaties? Je hebt hier zelf invloed op.  

Levenspad verandert continu

Jouw levenspad wordt continu aangepast op basis van energie in je energiesysteem. Ben je angstig, dan leef je angstig. Leef je in vertrouwen, dan leef je in kracht. Hoe dit precies zit, lees je in het boek Je zijn. Dit bevat uitleg over je energiesysteem, de verschillende lichamen, twaalf hoofdchakra’s, aura en energieveld en hoe de energie van alles wat jij binnenkrijgt, meemaakt en waar jij je mee omringt, van invloed is op jouw energiesysteem, en daarmee jouw levenspad. 

Intuïtie verbeteren

Wat is je intuïtie? Intuïtie is een combinatie van verschillende interne waarnemingen die samen zorgen voor innerlijk weten, bedoeld om je te kunnen ontwikkelen als ziel.

Lees verder

Alles over:

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht, auteurs Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.

Spirituele opleidingen en healingprogramma's