Menu👇

Je levenspad, wat is het en hoe heb je invloed op het verloop ervan?

De aarde is een plek om te leren. Je komt op aarde met je levensplan, bijbehorende karma en alle hulpmiddelen die je daarvoor nodig hebt. Je levensplan bevat ijkpunten, dit zijn momenten die vaststaan en sowieso gebeuren. De weg ernaartoe is het levenspad dat je zelf kiest. 

IJkpunten in levensplan

In je leven staat een aantal momenten vast. Dit zijn ijkpunten die hoe dan ook gebeuren. Geboorte is daar één van. De dood ook. IJkpunten hebben te maken met de cyclussen van het leven, zoals de cyclus van 7 jaar. Je levenspad is de manier waarop je van het ene ijkpunt naar het andere ijkpunt gaat. En op welke manier je jouw levenslessen leert en of je levensdoelen wel of niet bereikt. 

Levenspad verandert continu

Je levenspad gaat van het ene naar het andere ijkpunt. Wat je onderweg tegenkomt, zijn karma-situaties. Hoe je daarmee omgaat, is aan jezelf: ervan leren, het negeren of extra karma creëren. Dat is cruciaal voor het vervolg van je pad. Neem jij verantwoordelijkheid voor je eigen leven, onderzoek je het probleem en los je het op? Of onderga je het en hoop je dat het snel voorbij is? Je karma bestaat uit energetische levenslessen die net zolang terugkomen totdat ze afgesloten of opgelost zijn. De uitwerking van de karma-situaties wordt sterker naarmate je er niet mee aan de slag gaat. 

Welk pad kies jij?

Je hebt een bandbreedte aan levenspaden: het pad van verlichting en het pad van duisternis. Het verschil tussen dingen aanpakken en leren vanuit vreugdevolle momenten of dingen wegstoppen en uiteindelijk wel moeten leren vanuit ellendige ervaringen. Je kunt het vergelijken met de uitspraak: er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Kies jij voor de soepele, plezierige reis of voor de reis met allerlei obstakels en irritaties?

18 oktober start opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap

Wil je niet steeds meebewegen met of opgeslokt worden door andermans energie, keuzes en emoties? Maar wil je ontdekken wie jij bent en wat jij wil, leren bij jezelf te blijven, eigen keuzes te maken en grenzen te herkennen en aangeven? Wil je dingen in jezelf oplossen, zodat je kunt groeien en je leven kunt omvormen naar aangenaam leven zoals jij wil? Doe de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap.

Er is beperkt plek, meld je nu aan.

Lees verder

Nog enkele plekken healingprogramma Wie ben ik | Hogere zelf

Jezelf welkom voelen, acceptatie van wie jij in essentie bent en liefde voor jezelf. Tijdens dit healingprogramma word je meer jezelf. Met de healingen verwijderen we niet-eigen energie. Daarnaast leer jij jouw authentieke zelf ontdekken, het onderscheid kennen tussen wat wel en wat niet van jou is, en te handelen vanuit je ware zelf (je hogere zelf). Hierdoor ervaar je meer rust en ontspanning in jezelf, en geef je meer sturing aan je leven.

Lees verder
Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten. Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff.

Boek Je wil

Dit boek: 

  • geeft inzicht in de hiërarchie en werking van 42 metafysische wetten en krachten.
  • bevat oefeningen zodat jij leert om bewust hogere wetten in te zetten en zodoende de energetische setting te veranderen.
  • helpt je jouw vrouwelijke en mannelijke kracht in balans te krijgen zodat jij jouw levenskracht optimaal kunt benutten. 
Je last Van een harde les naar een stuwende kracht: transformeer je karma.

Boek Je last

Dit boek:

  • geeft inzicht in karma, het ontstaan ervan en hoe het tot uiting komt
  • staat vol voorbeelden van karma-situaties en uitwerkingen om het concreet te maken
  • bevat healingoefeningen waarmee jij jouw karma vermindert en de last die daaruit is voortgekomen, (deels) kunt helen

De sprekende voorbeelden geven je een inkijk in wat een healing is en wat er tijdens healingen naar voren komt.

Uitgelicht: Meditatie-healingen

Alles over:

Aanbod healingprogramma's en spirituele opleidingen

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Je ziel

Je ziel is je ware zelf, en dit is een onderdeel van je hogere zelf. Je ziel heeft het bewustzijnsniveau dat passend is voor je zielsmissie.

Lees verder