Je levenspad, wat is het en hoe heb je invloed op het verloop ervan

De aarde is een plek om te leren. Iedereen komt op aarde om lessen te leren en dingen op te lossen. Ook wel je levenslessen en levensdoelen. In je leven staat een aantal momenten vast. Dit zijn ijkpunten die hoe dan ook gebeuren. Geboorte is daar één van. De dood ook. Ijkpunten hebben te maken met de cyclussen van het leven, zoals de cyclus van 7 jaar. Je levenspad is de manier waarop je van het ene ijkpunt naar het andere ijkpunt gaat. En op welke manier je jouw levenslessen leert en of je levensdoelen wel of niet bereikt. 

Welk pad kies jij?

Je hebt een bandbreedte aan levenspaden: het pad van verlichting en het pad van duisternis. Het verschil tussen leren vanuit vreugdevolle momenten of leren vanuit ellendige ervaringen? Je kunt het vergelijken met de uitspraak: er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Kies jij voor de soepele, plezierige reis of voor de reis met allerlei obstakels en irritaties? Je hebt hier zelf invloed op.  

Levenspad verandert continu

Jouw levenspad wordt continu aangepast op basis van energie in je energiesysteem. Ben je angstig, dan leef je angstig. Leef je in vertrouwen, dan leef je in kracht. Hoe dit precies zit, lees je in het boek Je zijn. Dit bevat uitleg over je energiesysteem, de verschillende lichamen, twaalf hoofdchakra’s, aura en energieveld en hoe de energie van alles wat jij binnenkrijgt, meemaakt en waar jij je mee omringt, van invloed is op jouw energiesysteem, en daarmee jouw levenspad. 

Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je wil

Op de juiste tijd op de juiste plek het juiste doen. Wanneer alles samenvalt en het nog beter uitpakt dan dat je zelf had kunnen bedenken. Daar heb je meer invloed op, dan je denkt. Hoe? Door mee te bewegen op de ritmes en cycli van het universum en bewust metafysische wetten te activeren.  

Dit boek geeft inzicht in de metafysische wetten en krachten die van invloed zijn op wat, hoe en wanneer je creëert en manifesteert. 

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Alles over:

Realisatie | Inzicht, doen, verwezenlijken

Realisatie daar draait het om. Realisatie in jezelf van wie je bent en wat jij wilt. Plus het daadwerkelijk realiseren daarvan. Wil je een verandering? Handel daarnaar.  

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder