Menu👇

Wat zijn karmische rollen?

Voor een complete invulling van een karma-uitwerking en levensles heb je twee karmische rollen: iemand die het veroorzaakt en iemand die het overkomt. Vanuit karmisch perspectief vervult iedereen beide rollen, in de ene situatie kun je de rol van veroorzaker hebben en in een andere situatie de rol van degene die het overkomt. Voor de duidelijkheid: dit kunnen ook positieve situaties zijn.  

Bewustzijnsniveau en karmische rol

Je ziel heeft het bewustzijnsniveau meegekregen dat je nodig hebt om je levensplan te volbrengen. Binnen het bewustzijnsniveau van je ziel heb je verschillende bewustzijnsniveaus op verschillende levensgebieden, zoals je zelfbeeld en jezelf durven te zijn, je relaties en jouw werk. Dit heeft te maken met de levenslessen die je wilt leren op bepaalde levensgebieden. Het bewustzijnsniveau op specifieke levensgebieden hangt samen met de karmische rol die jij op dat gebied vervult.

Veroorzaker en slachtoffer

Zowel de karmische rol van veroorzaker als de karmische rol van degene die het overkomt zijn nodig om alle aspecten van het leven te ervaren en doorgronden. Dat je vanuit karmisch perspectief ‘slachtofferrollen’ vervult, wil niet zeggen dat je slachtoffer bent van je eigen leven of je eigen levensplan. Zodra je niet langer afhankelijk bent van je ouders om in leven te blijven, kun je zelf sturing geven aan de vorm waarin de situaties zich voordoen en de manier waarop je daarmee omgaat. 

Acceptatie, vergiffenis en neutralisatie

In de kern gaat het om acceptatie, vergiffenis en neutraliseren van de pijn. We vervullen tenslotte allemaal beide karmische rollen; die van veroorzaker en de rol van degene die het overkomt. Door beide rollen te zien en herkennen, is het gemakkelijker om te accepteren wat er is gebeurd, de ander te vergeven en de pijnlijke, emotionele lading eraf te halen. Waardoor je ermee leert omgaan en dit deel ook in jezelf heelt. 

Je last Van een harde les naar een stuwende kracht: transformeer je karma.

Boek Je last

Dit boek:

  • geeft inzicht in karma, het ontstaan ervan en hoe het tot uiting komt
  • staat vol voorbeelden van karma-situaties en uitwerkingen om het concreet te maken
  • bevat healingoefeningen waarmee jij jouw karma vermindert en de last die daaruit is voortgekomen, (deels) kunt helen

De sprekende voorbeelden geven je een inkijk in wat een healing is en wat er tijdens healingen naar voren komt.

Wat is karma?

Jouw karma is de bagage die je meeneemt uit andere levens en wat je opbouwt in dit leven. Veel situaties komen voort uit karma.

Lees verder

Wat is dharma?

Wat is dharma? Dharma gaat over op de manier waarop jij je gedraagt in levensgebieden. Leef je vanuit dharma of karma?

Lees verder

Ladies of dharma

De ladies of dharma zijn de begeleiders van het leven en helpen je om boven de materie uit te stijgen. Ze zijn verbonden met Mercurius.

Lees verder

Online sessies, incl. healing uitgelicht

Vooral in relaties binnen de familie zijn er vaak veel karmische verbanden. Waarom? Jouw hoger bewustzijn (hogere zelf) kiest de familie uit die het beste past bij jouw levensplan, het karma dat je op wilt lossen en de levenslessen die je wilt leren. Je familie is immers een van de meest vormende omgevingen in je leven. 

Vaak komen karmische-verbintenissen en beloften aan jezelf voort uit verzet in andere levens dat onder de ‘Krachten van weerstand’ zulke grote proporties heeft aangenomen, dat het opnieuw in je leven komt om ermee te leren omgaan. 

Valse karma is een mechanisme met een eigen bewustzijn dat wordt aangestuurd door hoge magiërs. Aangezien het in jouw energiesysteem is geprogrammeerd, voelt het als eigen. Waardoor je denkt dat de gedachten en emoties van jezelf zijn. Om in je eigen kracht te staan en vanuit je eigen ik te handelen, is het cruciaal om deze mechanismen uit je systeem te verwijderen. 

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Astrid van Pluuren in The Trueman Show van Jorn Luka

Jorn Luka: “Het boek ‘Je zijn’ probeert je middels een goed verhaal en onwijs praktische tips dichter bij je kern te krijgen. Want hoe dichter je bij je kern staat, hoe minder makkelijk je te manipuleren bent, hoe minder je in angst leeft, hoe meer je leeft vanuit vertrouwen en hoe makkelijker je daadwerkelijke levensdoelen zult achterhalen. Vanuit daar wordt het veel makkelijker om deze doelen te manifesteren. En dat komt goed uit, want hoe je dat het beste voor elkaar krijgt, staat weer beschreven in het boek ‘Je wil’.”

Bekijk de podcast

Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten. Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff.

Boek Je wil

Dit boek: 

  • geeft inzicht in de hiërarchie en werking van 42 metafysische wetten en krachten.
  • bevat oefeningen zodat jij leert om bewust hogere wetten in te zetten en zodoende de energetische setting te veranderen.
  • helpt je jouw vrouwelijke en mannelijke kracht in balans te krijgen zodat jij jouw levenskracht optimaal kunt benutten. 

“Ware inzichten en healing waarmee jij in je eigen kracht komt en jouw paradijs op aarde creëert."

Alles over: