Menu👇

Krachtcirkel Linya, aanleg 4e week

Zoals tijdens de update aanleg krachtcirkel van week 3 aangegeven, lag de nadruk tijdens deze laatste week op intenties en energetische programmeringen. Met deze update zoomen we in op het eindresultaat. 

Kennis toegevoegd

Deze week is er veel kennis toegevoegd aan het krachtenveld. Onder meer door healingspirits met kennis van (geneeskrachtige) kruiden en bloemen. Ook heeft Astrid de eerste planten in de tuin gepland wat straks een versterkende werking op elkaar heeft. 

Op 20 februari 2023 tijdens de nieuwe maan in vissen is de krachtcirkel afgerond. De stroming van energie, en daarmee informatie, zoals deze is ingezet, wordt vanaf nu alleen maar krachtiger.

De kracht van deze krachtcirkel

Hoe krachtig het energieveld van de krachtcirkel mag worden, is afhankelijk van wat de bewoners en de omgeving aan kan. Hoe krachtig het kan worden, wordt door verschillende factoren bepaald. Zoals de gebruikte edelstenen en andere materialen, geometrische figuren, maar vooral de plek en de intenties en programmeringen. 

Linya is van zichzelf al een krachtige plek. De Bovis waarde (trillingsgetal van levensenergie) achter de kerk hebben we gemeten op 18.000 boviseenheden. Dit komt overeen met metingen van de Stonehenge. De Bovis waarde van de krachtcirkel ligt daar ver boven. Hoe hoog die is, zeggen we niet. We vinden het veel leuker dat de mensen die langskomen het zelf ervaren en meten. Meer over Bovis waarde en het meten ervan.

De plek in combinatie met onze krachtige intenties en programmeringen maakt deze krachtcirkel uniek in zijn soort. Het is niet alleen een helende plek, het voorziet je ook van de benodigde inzichten en zorgt voor de ontwikkeling die passend is.    

Jarno Tiethoff en Astrid van Pluuren voor de krachtcirkel.

Verschil helende plek en healing

Zoals in het boek Je zijn beschreven, heb je verschillende lichamen op het niveau van:

  • lichaam (subtiel fysiek lichaam, fysiek lichaam, energielichaam en astraallichaam)
  • geest (metafysisch lichaam, emotioneel lichaam en mentaal lichaam)
  • ziel (causaal lichaam en spiritueel lichaam)

Een helende plek werkt op de lichamen die vallen onder ‘lichaam’ en eventueel ‘geest’, afhankelijk van de kracht van de helende plek. Jarno werkt met zijn healingen op de lichamen op zielsniveau, met name het causaal lichaam, dit is het lichaam van levenspad, oorzaak en gevolg.

Synergie healing en krachtcirkel

Een healing van Jarno is op zielsniveau en heeft een doorwerking op de lichamen op het niveau van geest en lichaam. Wanneer je tijdens en na de healing in de buurt van de krachtcirkel bent, verloopt de doorwerking versneld en natuurlijker. Op die manier versterkt het elkaar. 

Wil je dit ervaren? Bezoek ons in Linya

Kom langs in Linya. Het bezoek bestaat uit een verblijf in de energetische tuin plus een healing of coachingsessie. Lees meer over een bezoek

Alles over onze plek in Spanje

Linya, ons paradijs

Linya, ons paradijs op aarde. Een prachtige plek aan de voet van de Pyreneeën. De hele setting hier gericht is op persoonlijke ontwikkeling.

Lees verder