Hoger bewustzijn, of hogere zelf, wat is dat?

Je hoger bewustzijn of hogere zelf, is je ware zelf. In de twee jaar voorafgaand aan je geboorte heeft je hoger bewustzijn je levensplan geschreven. Je komt op aarde met je levensplan, bijbehorende karma en alle hulpmiddelen die je daarvoor nodig hebt.

Connectie met je hogere zelf

Je 12de chakra is de poort naar je hoger bewustzijn; de connectie met je hogere zelf. Via de energiestromen tussen de chakra’s wissel je informatie uit en geef je vorm aan je levenspad en het verloop ervan. 

Het is dan ook veel effectiever om je kennis vanuit hogere realiteiten te halen in plaats van zelf uit te denken. Die kennis is bereikbaar via je hogere zelf. Iedereen draagt een schat aan kennis bij zich, alleen kan lang niet iedereen erbij doordat er ruis op de lijn zit. Het hoger bewustzijn van mensen, hun ware zelf, staat dan ook vaak ‘los’ van hun bewustzijn op aarde. 

Herontdek je eigen wijsheid

Toegang tot je eigen wijsheid kun je ontwikkelen. Vaak betekent dit blokkades, trauma’s en filters oplossen die de toegang belemmeren. Plus een aantal technieken aanleren om op een zuivere manier connectie te maken je eigen wijsheid. 

Speciaal hiervoor hebben we het healingprogramma Wie ben ik | Hogere zelf ontwikkeld

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je wil

Op de juiste tijd op de juiste plek het juiste doen. Wanneer alles samenvalt en het nog beter uitpakt dan dat je zelf had kunnen bedenken. Daar heb je meer invloed op, dan je denkt. Hoe? Door mee te bewegen op de ritmes en cycli van het universum en bewust metafysische wetten te activeren.  

Dit boek geeft inzicht in de metafysische wetten en krachten die van invloed zijn op wat, hoe en wanneer je creëert en manifesteert. 

Alles over

Leef zoals je wil

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder

“Volledig bewust zijn binnen je bewustzijn, dat is je ideale levenspad.”