Menu👇

Piramide van de rozen

Bij diverse oefeningen in het boek Je zijn en het boek Je wil staat: Maak een connectie met de piramide van de rozen. Maar, wat is dat eigenlijk en waarom is dat nodig? 

Piramide van de rozen: intelligentie ten top

De piramide van de rozen is een instrument waar je een hogere intelligentie uit kunt halen. Het is een bibliotheek die toegankelijk is vanuit de astrale dimensie. Net als de Akasha. Je maakt een connectie via intentie (door het hardop of in gedachten te zeggen of te visualiseren).

De rozen zijn programmeringen. Door erom te vragen, geef je zelf de intentie mee, de piramide zorgt voor de kwaliteit. Er zijn verschillende soorten rozen met elk een eigen doel:

Door gebruik te maken van de hogere intelligentie van de piramide van de rozen kun jij je bijvoorbeeld energetisch afschermen zonder dat jij je hoeft af te sluiten. 

Het instrument is herontdekt door Joseph Holzer. Hij heeft het de naam Piramide van de rozen (Pyramid of the roses) gegeven.

Waarom een piramide en waarom rozen?

Piramide van de rozen visueel weergegeven. Bovenin een rode roos in een gouden licht piramide.

Piramides

We beginnen met de piramide. Piramides zijn opgebouwd volgens het platonische lichaam (geometrisch figuur) tetraëder. Dit betekent dat alle vlakken dezelfde vorm en grootte hebben, alle randen even lang zijn en alle hoeken tussen de vlakken even groot. Piramides zijn door hun vorm, maatvoering en opbouw als het ware energiecentrales; op aarde wordt het ook wel gezien als antennes naar de kosmos en representeert het streven naar de hoogste top. 

Wist je dat?

De piramide van Cheops in Gizeh heeft dezelfde driehoekverhouding als de aarde en de maan met elkaar hebben. Niet voor niets behoort deze tot 1 van de 7 wereldwonderen waar mystieke krachten aan worden toegekend.

Rozen

Roos, de koningin der bloemen. Wanneer de bloemblaadjes van de roos zich ontwikkelen, is de fibonacci reeks te zien. Ook in ons sterrenstelsel komt de roos voor. In een cyclus van 8 jaar draaien de aarde en venus om de zon. Waarbij de onderlinge verhoudingen een roos vormen. 

Heilige geometrie

Elk geometrisch figuur is ontstaan vanuit een bepaalde basis. De heilige geometrie is de basis van alles. De figuren zijn opgebouwd volgens de fibonacci reeks. Deze verhouding is overal in terug te vinden. Van ons fysiek lichaam tot aan planeten en het zonnestelstel. Ook piramides en rozen zijn volgens deze reeks opgebouwd. Alles om ons heen is energie en opgebouwd volgens de heilige geometrie. Deze kennis werd vroeger doorgegeven in Mystery Schools. Zoals de Mystery School van Pythagoras. Piramides en rozen zijn dan ook veelgebruikte healing instrumenten.

Platonische figuren heilige geometrie
Aarde en Venus in baan om de zon

18 oktober start opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap

Wil je niet steeds meebewegen met of opgeslokt worden door andermans energie, keuzes en emoties? Maar wil je ontdekken wie jij bent en wat jij wil, leren bij jezelf te blijven, eigen keuzes te maken en grenzen te herkennen en aangeven? Wil je dingen in jezelf oplossen, zodat je kunt groeien en je leven kunt omvormen naar aangenaam leven zoals jij wil? Doe de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap.

Er is beperkt plek, meld je nu aan.

Lees verder

Nog enkele plekken healingprogramma Wie ben ik | Hogere zelf

Jezelf welkom voelen, acceptatie van wie jij in essentie bent en liefde voor jezelf. Tijdens dit healingprogramma word je meer jezelf. Met de healingen verwijderen we niet-eigen energie. Daarnaast leer jij jouw authentieke zelf ontdekken, het onderscheid kennen tussen wat wel en wat niet van jou is, en te handelen vanuit je ware zelf (je hogere zelf). Hierdoor ervaar je meer rust en ontspanning in jezelf, en geef je meer sturing aan je leven.

Lees verder
Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten. Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff.

Boek Je wil

Dit boek: 

  • geeft inzicht in de hiërarchie en werking van 42 metafysische wetten en krachten.
  • bevat oefeningen zodat jij leert om bewust hogere wetten in te zetten en zodoende de energetische setting te veranderen.
  • helpt je jouw vrouwelijke en mannelijke kracht in balans te krijgen zodat jij jouw levenskracht optimaal kunt benutten. 
Je last Van een harde les naar een stuwende kracht: transformeer je karma.

Boek Je last

Dit boek:

  • geeft inzicht in karma, het ontstaan ervan en hoe het tot uiting komt
  • staat vol voorbeelden van karma-situaties en uitwerkingen om het concreet te maken
  • bevat healingoefeningen waarmee jij jouw karma vermindert en de last die daaruit is voortgekomen, (deels) kunt helen

De sprekende voorbeelden geven je een inkijk in wat een healing is en wat er tijdens healingen naar voren komt.

Uitgelicht: Meditatie-healingen

Alles over:

Aanbod healingprogramma's en spirituele opleidingen

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Je ziel

Je ziel is je ware zelf, en dit is een onderdeel van je hogere zelf. Je ziel heeft het bewustzijnsniveau dat passend is voor je zielsmissie.

Lees verder