Linya, ons paradijs

Wij hebben ons gevestigd in Linya, een prachtige plek aan de voet van de Pyreneeën. De perfecte plek voor het verder uitbouwen van Lead a normal life. Waarom? De hele setting hier gericht is op persoonlijke ontwikkeling, bij je eigen natuur komen en in je kracht staan.

Over Linya

Wat wij hier doen?

Deze vraag kunnen we op verschillende levels beantwoorden. 

Energetisch

Wij zijn naar deze plek toegeleid. Soms weet je gewoon dat je ergens moet zijn. Astrid zei altijd al: “Ik wil gewoon een paradijs op aarde.” In Didam hadden we een mini-paradijs, hier kunnen we dit verder uitbouwen. 

Daarnaast is deze plek de perfecte plek voor het werk dat wij doen. Lees waarom

Fysiek en in tijd

Afgelopen tijd zijn we naast ons werk dat via Zoom gewoon doorliep, druk geweest om onze plek leefbaar te maken en de taal eigen te maken. 

Komende tijd gaan we aan de slag om onze plek aangenaam en comfortabel te maken. Ook zijn we eind januari gestart met de aanleg van een krachtcirkel.

Het eerste kwartaal van 2023 ligt onze focus op deze plek, de krachtcirkel en voorbereidingen om in de loop van 2023 hier retreats, programma’s, workshops, etc. te kunnen houden. In april gaan we weer van start met het healingprogramma Wie ben ik | Hogere zelf

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief