Menu👇

Linya, ons paradijs

Wij hebben ons gevestigd in Linya, een prachtige plek aan de voet van de Pyreneeën. De perfecte plek voor het verder uitbouwen van Lead a normal life. Waarom? De hele setting hier is gericht op persoonlijke ontwikkeling, bij je eigen natuur komen en in je kracht staan.

Over Linya

Gezondheidsbevorderende plek

Linya ligt op een kruising van belangrijke leylijnen, omringd door bossen en weidse velden. Het is van zichzelf een krachtige plek. Dat in combinatie met de energetische tuin met krachtcirkel die we hebben aangelegd, maakt dit een unieke plek. Het is niet alleen een helende plek, het voorziet je ook van de benodigde inzichten en zorgt voor de ontwikkeling die passend is.

Krachtcirkel Linya

De krachtcirkel in onze energetische tuin is een helende plek, een combinatie van edelstenen en programmeringen die dimensies met elkaar verbindt.

Lees verder

Bezoek ons in Linya

Kom langs in Linya. Het bezoek bestaat uit een verblijf in de energetische tuin plus een healing of coachingsessie. 

Lees meer over een bezoek

Combineer met een (korte) vakantie

Er zijn tal van activiteiten en toeristische trekpleisters in de buurt van Linya. We lichten er een aantal uit:

Jongen en meisje die aan een kabelbaan hangen in een klimbos op 50 minuten rijden van Linya.

Adventure sports

Van zwemmen, kanoën, raften en waterskiën tot bungee jumpen, klimmen en karten. Het kan allemaal in de omgeving van Linya.

Lees verder

Wintersport

Op slechts 50 minuten rijden van Linya ligt het skigebied Port del Comte. Je kunt er skiën, snowboarden, langlaufen en zelfs een tocht met husky honden doen. 

Lees verder
Foto met ingerichte tent van Forest days glamping op 15 minuten van Linya.

Overnachten

In de buurt van Linya zijn er tal van overnachtingsmogelijkheden. Van campings en camperplaatsen tot hotels en appartementen.

Lees verder