Menu👇

Energetische campagne

Net als dat je in de fysieke wereld een campagne kunt voeren voor wat je wilt, kun je ook energetisch campagne voeren. En net als in de fysieke wereld is de mate van succes afhankelijk van de kwaliteit van je campagne.

Bij creatie en manifestatie hebben mensen het vaak over affirmaties, intenties en de ‘Wet van aantrekkingskracht’. Toch is er een veel effectievere en krachtigere manier om dit te doen, namelijk via een energetische campagne. 

Affirmaties

Affirmaties zijn gedachten of woorden die je keer op keer tegen jezelf herhaalt, vanuit het idee dat jij jezelf dan ‘hersenspoelt’ met positieve gedachten, bijvoorbeeld: ik ben lief, ik mag er zijn of ik kan alles.

Affirmaties werken onder de metafysische ‘Wet van vertrouwen’ waardoor het alleen positief voor je werkt als je er zelf volledig in gelooft.

Wet van aantrekkingskracht

Er zijn mensen die bewust de ‘Wet van aantrekkingskracht’ inzetten om een vorm van materialistisch rijkdom naar zich toe te trekken. De ‘Wet van aantrekkingskracht’ is een lagere wet die resulteert in pijn en lijden wanneer jij het activeert op iets dat niet past bij je eigen levensdoelen. Dit komt omdat het onder meer werkt onder de ‘Wet van lot’ en ‘Wet van karma en dharma’.

Daarom kun je beter hogere wetten activeren in plaats van de ‘Wet van aantrekkingskracht’ zodat je geen dingen aanroept die resulteren in een uitwerking die helemaal niet past bij wie jij bent en waar jij uiteindelijk van binnen niet gelukkig van wordt.

Intenties

Met intenties zet je voor jezelf een doel om ergens naartoe te werken. Veel mensen hebben een ‘oppervlakkige intentie’, een intentie voor materialistische zaken, zonder zich te realiseren dat een dergelijke ‘losse intentie’ een vervelende uitwerking kan krijgen.

Door op een dieper niveau intenties in te zetten, maak je gebruik van hogere intelligentie waardoor de uitwerking beter aansluit bij wie jij bent en wat jij nodig hebt of wilt bereiken.

Wat is een energetische campagne?

Een energetische campagne bestaat uit:

 • Essentiële intenties maken en in het universum uitzetten die jou als persoon (of bedrijf) helpen om je leven vorm te geven op een manier die jij wilt. 
 • Bewust hogere metafysische wetten activeren.
 • Energetische gespreksbeïnvloeding, waaronder Energetisch begroeten

Hoe je een energetische campagne maakt en uitzet, staat volledig beschreven in het boek Je wil. Via de online sessie + pdf werkboek Ontdek wat je wil en hoe je dat realiseert word je er stapsgewijs doorheen geleid. 

18 oktober start opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap

Wil je niet steeds meebewegen met of opgeslokt worden door andermans energie, keuzes en emoties? Maar wil je ontdekken wie jij bent en wat jij wil, leren bij jezelf te blijven, eigen keuzes te maken en grenzen te herkennen en aangeven? Wil je dingen in jezelf oplossen, zodat je kunt groeien en je leven kunt omvormen naar aangenaam leven zoals jij wil? Doe de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap.

Er is beperkt plek, meld je nu aan.

Lees verder

Nog enkele plekken healingprogramma Wie ben ik | Hogere zelf

Jezelf welkom voelen, acceptatie van wie jij in essentie bent en liefde voor jezelf. Tijdens dit healingprogramma word je meer jezelf. Met de healingen verwijderen we niet-eigen energie. Daarnaast leer jij jouw authentieke zelf ontdekken, het onderscheid kennen tussen wat wel en wat niet van jou is, en te handelen vanuit je ware zelf (je hogere zelf). Hierdoor ervaar je meer rust en ontspanning in jezelf, en geef je meer sturing aan je leven.

Lees verder
Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

 • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
 • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
 • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten. Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff.

Boek Je wil

Dit boek: 

 • geeft inzicht in de hiërarchie en werking van 42 metafysische wetten en krachten.
 • bevat oefeningen zodat jij leert om bewust hogere wetten in te zetten en zodoende de energetische setting te veranderen.
 • helpt je jouw vrouwelijke en mannelijke kracht in balans te krijgen zodat jij jouw levenskracht optimaal kunt benutten. 
Je last Van een harde les naar een stuwende kracht: transformeer je karma.

Boek Je last

Dit boek:

 • geeft inzicht in karma, het ontstaan ervan en hoe het tot uiting komt
 • staat vol voorbeelden van karma-situaties en uitwerkingen om het concreet te maken
 • bevat healingoefeningen waarmee jij jouw karma vermindert en de last die daaruit is voortgekomen, (deels) kunt helen

De sprekende voorbeelden geven je een inkijk in wat een healing is en wat er tijdens healingen naar voren komt.

Uitgelicht: Meditatie-healingen

Alles over:

Aanbod healingprogramma's en spirituele opleidingen

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Je ziel

Je ziel is je ware zelf, en dit is een onderdeel van je hogere zelf. Je ziel heeft het bewustzijnsniveau dat passend is voor je zielsmissie.

Lees verder