Menu👇

Angst of vertrouwen: de wegen scheiden, welk pad kies jij?

Er is een tweedeling in de samenleving ontstaan waarbij de kloof steeds groter wordt en het onderlinge begrip kleiner. Niet omdat mensen elkaar niet willen begrijpen, maar omdat de kloof zo groot wordt dat het steeds ingewikkelder wordt om dat te overbruggen en elkaar weer te vinden. 

Energetische T-splitsing tussen angst en vertrouwen

Eind 2021 heeft er een energetische T-splitsing plaatsgevonden: angst of vertrouwen. Dit is een van de uitwerkingen van de energetische energietransitie waar we midden in zitten. 

Iedereen heeft (onbewust) een afslag genomen en bewandelt nu het pad van angst of vertrouwen. Paden die steeds verder uit elkaar lopen. Waardoor de afstand met de dag groter wordt en het steeds lastiger wordt om van het ene op het andere pad over te stappen. 

Ben je angstig, dan leef je een angstig leven en ben je gemakkelijker te beïnvloeden en onderdrukken. Leef je in vertrouwen, dan leef je in je kracht. Dat weten overheden, de media en commerciële industrie ook. Net als dat zij zich bewust zijn van de energetische T-splitsing. Niet voor niets wordt er sinds 2020 wereldwijd fors geïnvesteerd in het inboezemen van angst en gedragsbeïnvloeding. 

Maak bewust een keuze

Welk pad volg jij? En is dat ook het pad je wilt volgen? Je kunt zelf kiezen hoe je in het leven wilt staan en eraan werken om ook daadwerkelijk zo te leven. Hoe? Hier een aantal tips. 

Afschermen energieveld

Wanneer er veel angst om je heen is, dan resoneert jouw energie daarmee en komt het als vanzelf ook in jouw energie terecht. Met de energetische oefeningen kun je dit deels voorkomen. 

Reinigen energiesysteem

De oefeningen houden echter niet alles tegen. Daarom is het goed om, zeker nu, regelmatig te werken aan het reinigen van je energiesysteem. Via een healing kun je de energie angst neutraliseren en transformeren naar vertrouwen. Speciaal daarvoor hebben wij de online sessie incl. healing Van angst naar vertrouwen ontwikkeld. 

Zet actief intenties uit en activeer hogere wetten

Zorg ervoor dat je focus krijgt op wat jij wilt en werk daaraan. Je staat er niet alleen voor, je hulptroepen (zoals gidsen en engelen van de hogere wetten) staan altijd klaar om je hierbij te helpen. 

"Angst is een krachtige energie. Het kan je volledig lamleggen; het ontneemt je jouw wil om te leven. Om te leven zoals jij wil.

Laat jouw visie, idealen en dromen niet doodbloeden uit angst dat het niet gaat lukken. Want dan weet je zeker dat het niet lukt."

18 oktober start opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap

Wil je niet steeds meebewegen met of opgeslokt worden door andermans energie, keuzes en emoties? Maar wil je ontdekken wie jij bent en wat jij wil, leren bij jezelf te blijven, eigen keuzes te maken en grenzen te herkennen en aangeven? Wil je dingen in jezelf oplossen, zodat je kunt groeien en je leven kunt omvormen naar aangenaam leven zoals jij wil? Doe de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap.

Er is beperkt plek, meld je nu aan.

Lees verder

Nog enkele plekken healingprogramma Wie ben ik | Hogere zelf

Jezelf welkom voelen, acceptatie van wie jij in essentie bent en liefde voor jezelf. Tijdens dit healingprogramma word je meer jezelf. Met de healingen verwijderen we niet-eigen energie. Daarnaast leer jij jouw authentieke zelf ontdekken, het onderscheid kennen tussen wat wel en wat niet van jou is, en te handelen vanuit je ware zelf (je hogere zelf). Hierdoor ervaar je meer rust en ontspanning in jezelf, en geef je meer sturing aan je leven.

Lees verder
Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten. Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff.

Boek Je wil

Dit boek: 

  • geeft inzicht in de hiërarchie en werking van 42 metafysische wetten en krachten.
  • bevat oefeningen zodat jij leert om bewust hogere wetten in te zetten en zodoende de energetische setting te veranderen.
  • helpt je jouw vrouwelijke en mannelijke kracht in balans te krijgen zodat jij jouw levenskracht optimaal kunt benutten. 
Je last Van een harde les naar een stuwende kracht: transformeer je karma.

Boek Je last

Dit boek:

  • geeft inzicht in karma, het ontstaan ervan en hoe het tot uiting komt
  • staat vol voorbeelden van karma-situaties en uitwerkingen om het concreet te maken
  • bevat healingoefeningen waarmee jij jouw karma vermindert en de last die daaruit is voortgekomen, (deels) kunt helen

De sprekende voorbeelden geven je een inkijk in wat een healing is en wat er tijdens healingen naar voren komt.

Uitgelicht: Meditatie-healingen

Alles over:

Aanbod healingprogramma's en spirituele opleidingen

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Je ziel

Je ziel is je ware zelf, en dit is een onderdeel van je hogere zelf. Je ziel heeft het bewustzijnsniveau dat passend is voor je zielsmissie.

Lees verder