Verhoog je energiefrequentie met groenten uit eigen tuin

Komkommers, tomaten, sla; groenten uit eigen tuin smaken stukken beter dan wanneer je het elders koopt. Hoe kan dat? Dit komt vanwege de energie die je erin stopt. De manier waarop je omgaat met groenten tijdens het verbouwen en bereiden, is van invloed op de energie die het bevat. En dat proef je. 

Intentie van invloed op structuur

De Japanse professor Masaru Emoto heeft met experimenten aangetoond dat water een geheugen heeft. Met gedachtekracht, woorden en muziek kun je de structuur van het water aanpassen. Talloze groente- en fruitsoorten bevatten nog veel meer water. Komkommers, spinazie, tomaten, bleekselderij, broccoli, wortelen, bestaan allemaal voor meer dan 90% uit water. Dit betekent dat jij water en voedsel, dat voor een groot deel uit water bestaat, kan omzetten qua structuur en energie. Door dit met vreugde en plezier te verbouwen, voed jij jezelf met vreugde en plezier. 

De invloed van gedachten op de structuur van water, thank you, wisdom, truth, eternal, angel, I love you, peace, you fool, you make me sick, evil, polluted water before and after prayer
Met intenties de structuur van water (en daarmee groenten) wijzigen

Licht om gezond te groeien

Groenten die van ver komen, worden vroegtijdig geoogst. Zodat het tijdens het vervoer richting de schappen van de winkels kan rijpen. Voor groenten uit eigen tuin geldt dat het voldoende licht krijgt om te groeien en pas als het rijp is, wordt het geoogst. 

Mini tomaten uit eigen tuin
Nog even lekker laten rijpen
Tomaat uit eigen tuin
Bijna klaar

Daar komt bij dat groenten uit eigen tuin onbespoten zijn. Pesticiden bevatten ook energie. Alleen niet de natuurlijke vorm van energie zoals je uit levende materie haalt; het is kunstmatige, toxische energie met een lagere frequentie. En het kost je energielichaam de grootste moeite om deze toxische energie om te zetten in motorische energie die je nodig hebt om je fysiek lichaam te kunnen bewegen.

Energie ontladen in de tuin

Naast het eten van de groenten, helpt het aanleggen en onderhouden van de moestuin jou om overbodige energie te ontladen. Mensen bestaan voor meer dan de helft uit water, dit geldt ook voor bomen en planten. Wanneer jij je daarmee omringt, dan neem je dezelfde trillingsfrequentie over. 

Daarnaast dragen bomen en planten veel negatieve ionen in zich. Door je hiermee te omringen, ontdoet je lichaam zich van de positieve ionen die je gedurende de dag in jezelf opslaat. Bijvoorbeeld door alle elektrische apparatuur om je heen.

Alleen al in de natuur zijn, heeft aantoonbare gun­stige effecten op herstel bij stress en ziekte, je hartslag en bloeddruk. Mensen die in een groene buurt wonen en veel buiten zijn, voelen zich gezonder en komen minder bij de huisarts dan mensen met weinig groen in hun leefomgeving. Kortom, natuur werkt heel reinigend.

Online sessie ‘Trillingsfrequentie verhogen’

Met een healing kun je energie scheiden. Energie die niet van jou is, wordt geneutraliseerd en verwijderd. De lege plekken in je energiesysteem die daardoor ontstaan worden opgevuld met eigen energie waardoor jij meer jij wordt. 

Hierdoor wordt je algehele trillingsfrequentie langzaamaan steeds hoger. En dat is precies wat we gaan doen tijdens deze sessie.

Doe jij met ons mee? Tot 7 november. 
Kun je niet op dit moment, geen probleem. Je kunt de sessie de hele week terugkijken en meedoen.

Inschrijven

Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je wil

Op de juiste tijd op de juiste plek het juiste doen. Wanneer alles samenvalt en het nog beter uitpakt dan dat je zelf had kunnen bedenken. Daar heb je meer invloed op, dan je denkt. Hoe? Door mee te bewegen op de ritmes en cycli van het universum en bewust metafysische wetten te activeren.  

Dit boek geeft inzicht in de metafysische wetten en krachten die van invloed zijn op wat, hoe en wanneer je creëert en manifesteert. 

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Alles over:

Realisatie | Inzicht, doen, verwezenlijken

Realisatie daar draait het om. Realisatie in jezelf van wie je bent en wat jij wilt. Plus het daadwerkelijk realiseren daarvan. Wil je een verandering? Handel daarnaar.  

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder