Menu👇

Verhoog je energiefrequentie met groenten uit eigen tuin

Hoe puurder je voedsel, hoe meer energie het bevat en hoe hoger de energiefrequentie ervan is. Bewerkt voedsel bevat een kunstmatige, toxische energie met een lagere frequentie, wat een aanslag is op je lichaam. Zorg goed voor jezelf, zorg voor je eigen groenten en fruit. 

Toename bewerkt voedsel

Bewerkt voedsel, zoals e-nummers, suikers, en glansmiddelen, bevatten een kunstmatige, toxische energie met een lagere frequentie. Waarbij het je energielichaam de grootste moeite kost om deze toxische energie om te zetten in de motorische energie die je fysiek lichaam nodig heeft. 

Zoals in het boek Je zijn beschreven, bestaat alles uit energie en heeft alles een bewustzijn. Ook gefabriceerd voedsel. Dit bevat de energie van de substantie waarvan het gemaakt is, maar ook de energie die er tijdens het productieproces ingestopt is. Door de werknemers, door de investeerders en belanghebbenden. Denk bijvoorbeeld aan labvlees en genetisch gemodificeerde groenten. De motieven hierachter zijn op zijn minst twijfelachtig te noemen. 

Intentie van invloed op structuur

De Japanse professor Masaru Emoto heeft met experimenten aangetoond dat water een geheugen heeft. Met gedachtekracht, woorden en muziek kun je de structuur van het water aanpassen. Jij bestaat voor een groot deel uit water. Talloze groente- en fruitsoorten bevatten nog veel meer water. 

De invloed van gedachten op de structuur van water, thank you, wisdom, truth, eternal, angel, I love you, peace, you fool, you make me sick, evil, polluted water before and after prayer

Komkommers, spinazie, tomaten, bleekselderij, broccoli, wortelen, bestaan allemaal voor meer dan 90% uit water. En zijn dus programmeerbaar. Ook door jou. 

Uiteraard kun je voedsel kopen en dat daarna (her)programmeren. Echter, als het gefabriceerd of gemodificeerd is, wijken de fysieke stoffen af van de originele bron. En dat kun je niet herprogrammeren. Beter is het dus om zelf vanuit GMO-vrije zaden te kweken en dat te programmeren. Door dit met vreugde en plezier te verbouwen, voed jij jezelf met vreugde en plezier. 

Licht om gezond te groeien

Groenten die van ver komen, worden vroegtijdig geoogst. Zodat het tijdens het vervoer richting de schappen van de winkels kan rijpen. Voor groenten uit eigen tuin geldt dat het voldoende licht krijgt om te groeien en pas als het rijp is, wordt het geoogst. 

Onbespoten en onbehandeld

Daar komt bij dat groenten uit eigen tuin onbespoten en onbehandeld zijn. Pesticiden bevatten toxische energie. Net als de glansmiddelen en ‘houdbaarheidsmiddellen’ waar ook biologische groenten en fruit mee worden behandeld. 

Ongezond en schaarste

Naast dat ons voedsel steeds meer van de natuurlijke origine af komt te staan, wordt er wereldwijd een voedselschaarste gecreëerd. Landbouwgrond wordt opgekocht, (pluim)vee bedrijven worden hard aangepakt om het aantal dieren drastisch te verminderen en (in Nederland) zijn er wetten en regels doorgevoerd waardoor boeren alleen tussen bepaalde perioden mogen zaaien en oogsten, waardoor ze veel producten niet langer kunnen verbouwen. 

Je eigen groenten verbouwen is dus niet alleen gezonder, het kan ook zo maar eens noodzakelijk worden in de toekomst. 

Ontspanning: energie ontladen in de tuin

Het aanleggen en onderhouden van de moestuin helpt jou om overbodige energie te ontladen. Mensen bestaan voor meer dan de helft uit water, dit geldt ook voor bomen en planten. Wanneer jij je daarmee omringt, dan neem je dezelfde trillingsfrequentie over. 

Daarnaast dragen bomen en planten veel negatieve ionen in zich. Door je hiermee te omringen, ontdoet je lichaam zich van de positieve ionen die je gedurende de dag in jezelf opslaat. Bijvoorbeeld door alle elektrische apparatuur om je heen.

In de natuur zijn, heeft aantoonbare gun­stige effecten op herstel bij stress en ziekte, je hartslag en bloeddruk. Mensen die in een groene buurt wonen en veel buiten zijn, voelen zich gezonder en komen minder bij de huisarts dan mensen met weinig groen in hun leefomgeving. Kortom, natuur werkt reinigend en helpt je energie ontladen. 

Dit laatste is heel belangrijk want steeds meer mensen ervaren klachten die te maken hebben met een overload aan energie. Zoals tintelingen, nek- en schouderklachten, hoofdpijn. Terwijl er in hun eigen leven geen overload aan stress of spanning is. Dit komt, onder meer, omdat je nu veel meer toxische energie binnenkrijgt, dan enkele jaren geleden. Meer hierover lees je in het artikel Spanning in je lijf, waar komt het vandaan en hoe kom je ervan af? 

Waarom energiefrequentie verhogen?

Je hebt je eigen energiesysteem met trillingsfrequentie en de resonantie van systemen waar je “tijdelijk” deel van uitmaakt. Dit kan een positieve invloed hebben, maar ook een negatieve. Hoe hoger je eigen trillingsfrequentie is, hoe minder je beïnvloed wordt door de resonanties van anderen. Lees verder in het artikel Trillingsfrequentie verhogen, wat, waarom en hoe?

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten. Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff.

Boek Je wil

Dit boek: 

  • geeft inzicht in de hiërarchie en werking van 42 metafysische wetten en krachten.
  • bevat oefeningen zodat jij leert om bewust hogere wetten in te zetten en zodoende de energetische setting te veranderen.
  • helpt je jouw vrouwelijke en mannelijke kracht in balans te krijgen zodat jij jouw levenskracht optimaal kunt benutten. 
Je last Van een harde les naar een stuwende kracht: transformeer je karma.

Boek Je last

Dit boek:

  • geeft inzicht in karma, het ontstaan ervan en hoe het tot uiting komt
  • staat vol voorbeelden van karma-situaties en uitwerkingen om het concreet te maken
  • bevat healingoefeningen waarmee jij jouw karma vermindert en de last die daaruit is voortgekomen, (deels) kunt helen

De sprekende voorbeelden geven je een inkijk in wat een healing is en wat er tijdens healingen naar voren komt.

Uitgelicht: Meditatie-healingen

Alles over:

Aanbod healingprogramma's en spirituele opleidingen

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Je ziel

Je ziel is je ware zelf, en dit is een onderdeel van je hogere zelf. Je ziel heeft het bewustzijnsniveau dat passend is voor je zielsmissie.

Lees verder