Wat is een healer of spiritueel healer?

Je kunt een healer of spiritueel healer het beste vergelijken met een chirurg, maar dan energetisch. 

Wat doet een healer?

Een healer is iemand die in de verschillende lagen van je bestaan (lichamen, chakra’s, aura en energieveld) blokkades, trauma’s en gedachteplaatjes en/of projecties oplost. Ook scheidt een healer energieën. Door het verwijderen van niet-eigen energie uit je energiesysteem en dit op te vullen met eigen energie is er meer ruimte voor jou. Een healing is daarmee als het ware een herprogrammering van je systeem.

Waaraan herken je de kwaliteit van een healer?

Een gekwalificeerde healer werkt altijd met healingspace (beschermde omgeving) en fungeert zelf als doorgeefluik van zuivere wezens, zoals engelen van de hogere wetten. Een healer heeft healingtools en werkt met healingspirits in combinatie met jouw eigen hoofdgids. Hoe beter getraind, sterker ontwikkeld en hoger het bewustzijn van de healer is, hoe krachtiger en zuiverder de healing is.

Je kunt een healer of spiritueel healer het beste vergelijken met een chirurg, maar dan energetisch. Een operatie doe je in een operatiekamer met schone instrumenten door een chirurg die daar een jarenlange opleiding voor gevolgd heeft. Niet ergens in een willekeurige ruimte door de eerste de beste die zichzelf chirurg noemt. Voor een healing geldt dit net zo.

Healer Lead a normal life

Jarno Tiethoff, healer en energetisch expert, heeft jarenlang opleiding gehad in high magic technieken vanuit de oude Mystery Schools. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring met healingen, beheerst alle hermetica technieken en kan connectie maken met alle healingspirits die groei naar heelheid ondersteunen.

Meer over Jarno Tiethoff

Hoe word je een healer?

Als je healer wilt worden, is het belangrijk dat je eerst je eigen energiesysteem daadwerkelijk helemaal eigen maakt. Dit betekent alle blokkades, trauma’s en niet eigen energieën oplossen. Daarna kun jij je doorontwikkelen tot healer. Net als dat je ook geen arts in een dag wordt, word je ook geen healer in een dag. Tenminste, niet als je een opleiding tot healer bij Lead a normal life volgt. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op. 

Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je wil

Op de juiste tijd op de juiste plek het juiste doen. Wanneer alles samenvalt en het nog beter uitpakt dan dat je zelf had kunnen bedenken. Daar heb je meer invloed op, dan je denkt. Hoe? Door mee te bewegen op de ritmes en cycli van het universum en bewust metafysische wetten te activeren.  

Dit boek geeft inzicht in de metafysische wetten en krachten die van invloed zijn op wat, hoe en wanneer je creëert en manifesteert. 

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Alles over:

Realisatie | Inzicht, doen, verwezenlijken

Realisatie daar draait het om. Realisatie in jezelf van wie je bent en wat jij wilt. Plus het daadwerkelijk realiseren daarvan. Wil je een verandering? Handel daarnaar.  

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder