Trillingsfrequentie verhogen: wat, waarom en hoe?

Je energieveld bepaalt je uitstraling en daarmee je trillingsfrequentie. Het verbindt jou met ander bewustzijn op aarde: mensen, dieren en natuur. Hoe hoger de trillingsfrequentie van je energie, hoe minder vatbaar je bent voor beïnvloeding van buitenaf.

Wat is je trillingsfrequentie?

Wanneer er bijvoorbeeld veel men­sen bij elkaar in de buurt zijn, ontstaat er uit deze verschillende energievelden een gezamenlijk energieveld; waar je mee omgaat, word je door besmet. Dat geldt ook voor bomen en planten, zodra jij je daarmee omringt, neem je dezelfde trillingsfrequentie over. Dit komt omdat bomen en planten, net als wij, voor meer dan de helft uit water bestaan. 

Je energiesysteem bestaat uit chakra’s, lichamen, je aura en energieveld. Alles binnen jouw systeem van je hogere zelf tot cellen en bacteriën is energie. Jouw energiesysteem heeft een trillingsfrequentie. Datzelfde geldt voor alles wat jij meemaakt, alles wat jij binnenkrijgt en alles waar jij je mee omringt.

Waarom trillingsfrequentie verhogen? 

Je hebt dus je eigen energiesysteem met trillingsfrequentie en de resonantie van systemen waar jij ‘tijdelijk’ onderdeel van uitmaakt. Dit kan een positieve invloed hebben, maar ook negatief. Hoe hoger jouw eigen trillingsfrequentie is, hoe minder je wordt beïnvloed door resonanties van anderen.  

In dit blog ligt de nadruk op energie van mensen, dieren en natuur op aarde, maar binnen het universeel bewustzijn en in de verschillende dimensies zijn dit niet de enige bestaande wezens. Daarvoor geldt hetzelfde; je hebt wezens met een hogere energiefrequentie en wezens met een lagere energiefrequentie. De wezens met een lagere energiefrequentie hebben geen toegang tot de hogere energiefrequentie en kunnen daar geen invloed op uitoefenen.   

Daarnaast zitten we op aarde in een transformatie van aarde-energie naar luchtenergie, ook wel Aquarius tijdperk genoemd. Deze transformatie en daarmee veranderende hogere energie op aarde, betekent dat dimensies steeds beter waarneembaar worden en mensen gevoeliger worden voor energie buiten zichzelf. Het wordt daarom steeds belangrijker om je eigen energiesysteem af te schermen en te reinigen om bij jezelf te komen en te blijven. En om je trillingsfrequentie te verhogen zodat je meekunt in de transformatie naar hogere energie op aarde. 

Schumann resonantie, bron: subtle energy

Hoe verhoog jij je trillingsfrequentie? 

Om te weten hoe jij jouw energiefrequentie verhoogt, heb je inzicht nodig in wat er allemaal van invloed is op je energiesysteem. En dat is veel. Energie via verbindingen en projecties, denk aan relaties en ontmoetingen. Energie uit gebeurtenissen en trauma’s, zowel uit dit leven als uit andere levens. Energie die je consumeert, via voeding, maar ook medicijnen en make-up. En energie waar jij in leeft, zoals de plek waar jij woont en de spullen om je heen. In het boek Je zijn staat uitgebreid beschreven welke invloed dit heeft en hoe jij daar zelf sturing aan geeft. Het bevat praktische oefeningen en tips om je energieveld af te schermen, te reinigen en te verhogen.  

Daarnaast kun jij jouw trillingsfrequentie extra verhogen met de online healing Trillingsfrequentie verhogen. Deze is on demand beschikbaar en kun je 7x kijken binnen 1 maand. Lees meer

Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je wil

Op de juiste tijd op de juiste plek het juiste doen. Wanneer alles samenvalt en het nog beter uitpakt dan dat je zelf had kunnen bedenken. Daar heb je meer invloed op, dan je denkt. Hoe? Door mee te bewegen op de ritmes en cycli van het universum en bewust metafysische wetten te activeren.  

Dit boek geeft inzicht in de metafysische wetten en krachten die van invloed zijn op wat, hoe en wanneer je creëert en manifesteert. 

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Alles over:

Realisatie | Inzicht, doen, verwezenlijken

Realisatie daar draait het om. Realisatie in jezelf van wie je bent en wat jij wilt. Plus het daadwerkelijk realiseren daarvan. Wil je een verandering? Handel daarnaar.  

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder