Menu👇

Trillingsfrequentie verhogen: wat, waarom en hoe?

Je energieveld bepaalt je uitstraling en daarmee je trillingsfrequentie. Het verbindt jou met ander bewustzijn op aarde: mensen, dieren en natuur. Hoe hoger de trillingsfrequentie van je energie, hoe minder vatbaar je bent voor beïnvloeding van buitenaf. Je trillingsfrequentie verhogen betekent meer en meer in je eigen energie en daarmee eigen kracht komen.

Wat is je trillingsfrequentie?

Je trillingsfrequentie is je energiefrequentie. Jij hebt een energieveld en alles om jou heen ook. Deze energievelden resoneren met elkaar waardoor er een gezamenlijk nieuw energieveld ontstaat. Jij bent daar (tijdelijk) een onderdeel van en dit is van invloed op jouw eigen trillingsfrequentie. 

Je energiesysteem bestaat uit chakra’s, lichamen, je aura en energieveld. Alles binnen jouw systeem van je hogere zelf tot cellen en bacteriën is energie. Jouw energiesysteem heeft een trillingsfrequentie. Datzelfde geldt voor alles wat jij meemaakt, alles wat jij binnenkrijgt en alles waar jij je mee omringt.

Wanneer er bijvoorbeeld veel men­sen bij elkaar in de buurt zijn, ontstaat er uit deze verschillende energievelden een gezamenlijk energieveld; het collectief bewustzijn van dat moment. Waar je mee omgaat, word je door besmet. Dat geldt voor alles: van bomen en planten tot gefabriceerde producten. Zodra jij je daarmee omringt, wordt jouw energiefrequentie beïnvloedt door de trillingsfrequentie daarvan. 

Waarom je trillingsfrequentie verhogen? 

Je hebt dus je eigen energiesysteem met trillingsfrequentie en de resonantie van systemen waar jij ‘tijdelijk’ onderdeel van uitmaakt. Dit kan een positieve invloed hebben, maar ook negatief. Hoe hoger jouw eigen trillingsfrequentie is, hoe minder je wordt beïnvloed door resonanties van anderen.  

In dit blog ligt de nadruk op energie van mensen, dieren en natuur op aarde, maar binnen het universeel bewustzijn en in de verschillende dimensies zijn dit niet de enige bestaande wezens. Daarvoor geldt hetzelfde; je hebt wezens met een hogere energiefrequentie en wezens met een lagere energiefrequentie. De wezens met een lagere energiefrequentie hebben geen toegang tot de hogere energiefrequentie en kunnen daar geen invloed op uitoefenen.   

Daarnaast zitten we op aarde in een transitie van aarde-energie naar luchtenergie, ook wel Aquarius tijdperk genoemd. Deze transformatie en daarmee veranderende hogere energie op aarde, betekent dat dimensies steeds beter waarneembaar worden en mensen gevoeliger worden voor energie buiten zichzelf. Het wordt daarom steeds belangrijker om je eigen energiesysteem af te schermen en te reinigen om bij jezelf te komen en te blijven. En om je trillingsfrequentie te verhogen zodat je meekunt in de transformatie naar hogere energie op aarde. 

Hoe verhoog jij je trillingsfrequentie? 

Om te weten hoe jij jouw energiefrequentie verhoogt, heb je inzicht nodig in wat er allemaal van invloed is op je energiesysteem. En dat is veel. Energie via verbindingen en projecties, denk aan relaties en ontmoetingen. Energie uit gebeurtenissen en trauma’s, zowel uit dit leven als uit andere levens. Energie die je consumeert, via voeding, maar ook medicijnen en make-up. En energie waar jij in leeft, zoals de plek waar jij woont en de spullen om je heen. 

Je kunt je energiefrequentie verhogen door:

18 oktober start opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap

Wil je niet steeds meebewegen met of opgeslokt worden door andermans energie, keuzes en emoties? Maar wil je ontdekken wie jij bent en wat jij wil, leren bij jezelf te blijven, eigen keuzes te maken en grenzen te herkennen en aangeven? Wil je dingen in jezelf oplossen, zodat je kunt groeien en je leven kunt omvormen naar aangenaam leven zoals jij wil? Doe de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap.

Er is beperkt plek, meld je nu aan.

Lees verder

Nog enkele plekken healingprogramma Wie ben ik | Hogere zelf

Jezelf welkom voelen, acceptatie van wie jij in essentie bent en liefde voor jezelf. Tijdens dit healingprogramma word je meer jezelf. Met de healingen verwijderen we niet-eigen energie. Daarnaast leer jij jouw authentieke zelf ontdekken, het onderscheid kennen tussen wat wel en wat niet van jou is, en te handelen vanuit je ware zelf (je hogere zelf). Hierdoor ervaar je meer rust en ontspanning in jezelf, en geef je meer sturing aan je leven.

Lees verder
Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten. Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff.

Boek Je wil

Dit boek: 

  • geeft inzicht in de hiërarchie en werking van 42 metafysische wetten en krachten.
  • bevat oefeningen zodat jij leert om bewust hogere wetten in te zetten en zodoende de energetische setting te veranderen.
  • helpt je jouw vrouwelijke en mannelijke kracht in balans te krijgen zodat jij jouw levenskracht optimaal kunt benutten. 
Je last Van een harde les naar een stuwende kracht: transformeer je karma.

Boek Je last

Dit boek:

  • geeft inzicht in karma, het ontstaan ervan en hoe het tot uiting komt
  • staat vol voorbeelden van karma-situaties en uitwerkingen om het concreet te maken
  • bevat healingoefeningen waarmee jij jouw karma vermindert en de last die daaruit is voortgekomen, (deels) kunt helen

De sprekende voorbeelden geven je een inkijk in wat een healing is en wat er tijdens healingen naar voren komt.

Uitgelicht: Meditatie-healingen

Alles over:

Aanbod healingprogramma's en spirituele opleidingen

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Je ziel

Je ziel is je ware zelf, en dit is een onderdeel van je hogere zelf. Je ziel heeft het bewustzijnsniveau dat passend is voor je zielsmissie.

Lees verder