Trillingsfrequentie verhogen; wat, waarom en hoe

Je energieveld bepaalt je uitstraling en daarmee je trillingsfrequentie. Het verbindt jou met ander bewustzijn op aarde: mensen, dieren en natuur. Hoe hoger de trillingsfrequentie van je energie, hoe minder vatbaar je bent voor beïnvloeding van buitenaf.

Wat is je trillingsfrequentie?

Je energiesysteem bestaat uit chakra’s, lichamen, je aura en energieveld. Alles binnen jouw systeem van je hogere zelf tot cellen en bacteriën is energie. Jouw energiesysteem heeft een trillingsfrequentie. Datzelfde geldt voor alles wat jij meemaakt, alles wat jij binnenkrijgt en alles waar jij je mee omringt.

Wanneer er bijvoorbeeld veel men­sen bij elkaar in de buurt zijn, ontstaat er uit deze verschillende energievelden een gezamenlijk energieveld; waar je mee omgaat, word je door besmet. Dat geldt ook voor bomen en planten, zodra jij je daarmee omringt, neem je dezelfde trillingsfrequentie over. Dit komt omdat bomen en planten, net als wij, voor meer dan de helft uit water bestaan. 

Waarom trillingsfrequentie verhogen? 

Je hebt dus je eigen energiesysteem met trillingsfrequentie en de resonantie van systemen waar jij ‘tijdelijk’ onderdeel van uitmaakt. Dit kan een positieve invloed hebben, maar ook negatief. Hoe hoger jouw eigen trillingsfrequentie is, hoe minder je wordt beïnvloed door resonanties van anderen.  

In dit blog ligt de nadruk op energie van mensen, dieren en natuur op aarde, maar binnen het universeel bewustzijn en in de verschillende dimensies zijn dit niet de enige bestaande wezens. Daarvoor geldt hetzelfde; je hebt wezens met een hogere energiefrequentie en wezens met een lagere energiefrequentie. De wezens met een lagere energiefrequentie hebben geen toegang tot de hogere energiefrequentie en kunnen daar geen invloed op uitoefenen.   

Daarnaast zitten we op aarde in een transformatie van aarde-energie naar luchtenergie, ook wel Aquarius tijdperk genoemd. Deze transformatie en daarmee veranderende hogere energie op aarde, betekent dat dimensies steeds beter waarneembaar worden en mensen gevoeliger worden voor energie buiten zichzelf. Het wordt daarom steeds belangrijker om je eigen energiesysteem af te schermen en te reinigen om bij jezelf te komen en te blijven. En om je trillingsfrequentie te verhogen zodat je meekunt in de transformatie naar hogere energie op aarde. 

Schumann resonantie, bron: subtle energy

Hoe verhoog jij je trillingsfrequentie? 

Om te weten hoe jij jouw energiefrequentie verhoogt, heb je inzicht nodig in wat er allemaal van invloed is op je energiesysteem. En dat is veel. Energie via verbindingen en projecties, denk aan relaties en ontmoetingen. Energie uit gebeurtenissen en trauma’s, zowel uit dit leven als uit andere levens. Energie die je consumeert, via voeding, maar ook medicijnen en make-up. En energie waar jij in leeft, zoals de plek waar jij woont en de spullen om je heen. In het boek Je zijn staat uitgebreid beschreven welke invloed dit heeft en hoe jij daar zelf sturing aan geeft. Het bevat praktische oefeningen en tips om je energieveld af te schermen, te reinigen en te verhogen.  

Online sessie ‘Trillingsfrequentie verhogen’

Met een healing kun je energie scheiden. Energie die niet van jou is, wordt geneutraliseerd en verwijderd. De lege plekken in je energiesysteem die daardoor ontstaan worden opgevuld met eigen energie waardoor jij meer jij wordt. 

Hierdoor wordt je algehele trillingsfrequentie langzaamaan steeds hoger. En dat is precies wat we gaan doen tijdens deze sessie.

Doe jij met ons mee? Tot 7 november. 
Kun je niet op dit moment, geen probleem. Je kunt de sessie de hele week terugkijken en meedoen.

Inschrijven

Intuïtie verbeteren

Wat is je intuïtie? Intuïtie is een combinatie van verschillende interne waarnemingen die samen zorgen voor innerlijk weten, bedoeld om je te kunnen ontwikkelen als ziel.

Lees verder

Alles over:

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht, auteurs Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.

Spirituele opleidingen en healingprogramma's