Menu👇

Energetische APK | 3 healingen

3 sessies met (meditatie-)healing | On demand anoniem kijken wanneer het jou uitkomt

Wil jij ook spanning loslaten, de druk van je schouders halen en je energiefrequentie verhogen? Doe de energetische APK. 

Je verzorgt en onderhoudt je fysiek lichaam dagelijks. Hoe zit dat met je andere lichamen, chakra’s, aura en energieveld? Reinig en optimaliseer je die wel regelmatig? 

Vaak wordt dit vergeten waardoor je energiesysteem vervuild en beschadigd raakt, of je chakra’s geblokkeerd of uit balans. Met als gevolg fysieke of mentale klachten, of dat je niet meer gericht je leven kunt sturen; je hoofdchakra’s zijn immers je besturingssysteem.

Met de energetische APK geef jij jouw energie een flinke opknapbeurt. Energie loslaten, opschonen en verbeteren.

Wat gaan we doen?

Tijdens de sessies krijg je uitleg, doen we oefeningen en een (meditatie-)healing om flink veel energie los te laten, projecties die aan je kleven te neutraliseren en te verwijderen, en je energiefrequentie te verhogen. 

Jij hoeft niets voor te bereiden. Je hebt geen kennis van meditatie, mindfullness of iets anders nodig. Ernaar luisteren en meedoen is al voldoende. 

Energetische APK | 3 sessies

👉 On demand, kijken wanneer het jou uitkomt
👍 In 3 uur flink veel energie ontladen, energie opschonen en frequentie verhogen
👌 Anoniem deelnemen, mogelijkheid om vragen te stellen
❤️ Geschikt voor iedereen
😍 Slechts 30 euro (dat is 7,50 euro korting)

Alles wat je wilt weten over een healing:

Wat is een healing?

Een healing is een herprogrammering van je energiesysteem en het scheiden van energieën. Het bevrijd je op een zachte manier van belemmerende (gedrag)patronen, overtuigingen en gedachten.

Lees verder

Wat voel ik van een healing?

Wat je tijdens een healing voelt, is persoonsafhankelijk en verschilt per healing. De één wordt heel moe, terwijl de ander het warm of koud krijgt. Wanneer het om een intense healing gaat, kan het zijn dat je een aantal dagen spierpijn hebt of je sloom voelt.

Lees verder

Uitgelicht: Meditatie-healingen

Sessies met healing: kijken wanneer het jou uitkomt

“Mijn leven gaat fantastisch door Jarno’s healingen”

Sam van den Haak: “Ik heb mijn hele jeugd eigenlijk geblokt en dat ging mij steeds meer parten spelen. Ik hoopte dat Jarno mij met een healing kon helpen, zodat ik een normale relatie met iemand kon opbouwen. Het veranderde mijn leven. Ik ben nu ‘in the lead’ door ‘Lead a normal life’.

Lees verder

18 oktober start opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap

Wil je niet steeds meebewegen met of opgeslokt worden door andermans energie, keuzes en emoties? Maar wil je ontdekken wie jij bent en wat jij wil, leren bij jezelf te blijven, eigen keuzes te maken en grenzen te herkennen en aangeven? Wil je dingen in jezelf oplossen, zodat je kunt groeien en je leven kunt omvormen naar aangenaam leven zoals jij wil? Doe de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap.

Er is beperkt plek, meld je nu aan.

Lees verder

Nog enkele plekken healingprogramma Wie ben ik | Hogere zelf

Jezelf welkom voelen, acceptatie van wie jij in essentie bent en liefde voor jezelf. Tijdens dit healingprogramma word je meer jezelf. Met de healingen verwijderen we niet-eigen energie. Daarnaast leer jij jouw authentieke zelf ontdekken, het onderscheid kennen tussen wat wel en wat niet van jou is, en te handelen vanuit je ware zelf (je hogere zelf). Hierdoor ervaar je meer rust en ontspanning in jezelf, en geef je meer sturing aan je leven.

Lees verder

Liever een live of 1-op-1 healing?

Wij verzorgen 1-op-1 healingen en individuele healingstrajecten, healingprogramma’s en energetische opleidingen. 

Bekijk de mogelijkheden