Programma's

Programma's

Basisprogramma en kernprogramma's met als doel om volledig tot jezelf te komen en meer uit jezelf te halen. Zodat jij je leven kunt leven zoals jij dat wilt.

Basisprogramma en kernprogramma's met als doel om volledig tot jezelf te komen en meer uit jezelf te halen. Zodat jij je leven kunt leven zoals jij dat wilt.

Iedereen kan deelnemen aan het basisprogramma Wie ben ik en aan het programma Fyziek? Voed jezelf met gezonde energie. Je hebt geen vooropleiding, ervaring met mindfulness o.i.d. nodig. De kernprogramma’s zijn een vervolg op het basisprogramma Wie ben ik. 

Basisprogramma: Wie ben ik

Tijdens het basisprogramma krijg je inzicht in hoe jouw energetische systeem in elkaar zit en welke factoren daarop van invloed zijn. Je leert technieken om jezelf te gronden en af te schermen voor energie van anderen. Ook onderga je tijdens elke module een healing om projecties, patronen en gedachtenplaatjes die niet (langer) bij je passen los te laten. 

Fyziek? Voed jezelf met gezonde energie

Tijdens het programma Fyziek? Voed jezelf met gezonde energie krijg je inzicht in de energetische waarde van je voeding en je leefomgeving. En hoe dat van invloed is op je levenspad en het verloop ervan. Je leert hoe je dit zelf positief beïnvloedt. Kortom, van fyziek naar fysieke heling.

Kern 1: Chakra's, zelf in controle

Chakra’s zijn knooppunten waar energie doorheen stroomt. Het is de connectie die ervoor zorgt dat al je lichamen werken als één geheel. Chakra’s hebben invloed op lichaam, geest en je leven. Tijdens kern 1 leer je de energie die door je chakra’s stroomt reguleren. Ook onderga je 3 healingen om je chakra systeem te herstellen en weer eigen te maken. 

Kern 2: Interne waarnemingen

Jezelf, anderen en situaties kunnen ‘lezen’ en aanvoelen. Inzicht in welke gedachten (welke stem) van jou, van je gidsen of van projecties is. Kern 2 is gericht op het verbeteren van innerlijk zien en innerlijk horen; wat samen de basis is van je innerlijk weten. Plus het optimaliseren van je spraak. Nodig om gehoord te worden; om je gedachten, ideeën en meningen op een ander over te kunnen brengen.