Programma's

Ontwikkelprogramma’s met als doel om volledig tot jezelf te komen en meer uit jezelf te halen. Zodat jij je leven kunt leven zoals jij dat wilt. 

Programma: Wie ben ik

Krijg inzicht in hoe je levenslessen leert vanuit vreugde in plaats van pijnlijke momenten. Ontdek je natuurlijke talenten en hoe je daar meer gebruik van maakt. Leer hoe je momenten creëert waarin alles op zijn plek valt. Kortom, geef zelf sturing aan je eigen leven. 5 modules vol inzichten, healingen en oefeningen. 10 weken 1-op-1 begeleiding.

Meer over Wie ben ik

Fyziek? Voed jezelf met gezonde energie

Tijdens het programma Fyziek? Voed jezelf met gezonde energie krijg je inzicht in de energetische waarde van je voeding en je leefomgeving. En hoe dat van invloed is op je levenspad en het verloop ervan. Je leert hoe je dit zelf positief beïnvloedt. Kortom, van fyziek naar fysieke heling.

Meer over Fysiek, voed jezelf met gezonde energie

Iedereen kan deelnemen aan het programma Wie ben ik en aan het programma Fyziek? Voed jezelf met gezonde energie. De kernprogramma’s zijn een vervolg op het programma Wie ben ik. 

Kern 1: Chakra's, zelf in controle

Chakra’s zijn knooppunten waar energie doorheen stroomt. Het is de connectie die ervoor zorgt dat al je lichamen werken als één geheel. Chakra’s hebben invloed op lichaam, geest en je leven. Tijdens kern 1 leer je de energie die door je chakra’s stroomt reguleren. Ook onderga je 3 healingen om je chakra systeem te herstellen en weer eigen te maken. 

Meer over chakras zelf in controle

Kern 2: Interne waarnemingen

Jezelf, anderen en situaties kunnen ‘lezen’ en aanvoelen. Inzicht in welke gedachten (welke stem) van jou, van je gidsen of van projecties is. Kern 2 is gericht op het verbeteren van innerlijk zien en innerlijk horen; wat samen de basis is van je innerlijk weten. Plus het optimaliseren van je spraak. Nodig om gehoord te worden; om je gedachten, ideeën en meningen op een ander over te kunnen brengen. 

Meer over interne waarnemingen