Oefening Verbindingen optimaliseren

Wanneer je fysiek bij elkaar in de buurt bent, maak je onbewust een verbinding via het chakra systeem. Dit is nodig om met elkaar te communiceren. Door de verbinding kun je elkaar aanvoelen en ‘lezen’. Verbreek de verbinding nadat je klaar bent. Je chakra’s zijn je besturingssysteem en het raakt overbelast wanneer je niet alles goed afsluit. 

 

Dit doe je met het instrument zingende ringen. De zingende ringen zijn zeven ringen met elk een eigen toon van de toonladder. Dit zijn flexibele multidimensionale ringen, verbonden met de realiteit van muziek. De plek waar alle muziek aanwezig is. Muziek is een universeel bewustzijn, muziek verbindt ook mensen. Het is het bewustzijn dat in perfectie weet welke verbinding gehandhaafd moet blijven en welke verbroken moet worden.

  1. (Sluit je ogen) laat aan de bovenkant van je aura bij je 9de chakra (net boven je hoofd) de zingende ringen ontstaan. Dit doe je door het simpelweg te benoemen of te visualiseren.
  2. Laat de ringen als een scanner zakken tot aan de onderkant van je aura bij de 8ste chakra, ongeveer vijftig centimeter onder je.
  3. Laat de ringen als een scanner vanuit de onderkant van je aura opstijgen naar de bovenkant van je aura. Eigenlijk hetzelfde als stap 2, maar dan de terugweg.
  4. Laat de zingende ringen weer oplossen in het niets.

Wanneer je de oefening doet, laat je de ringen door de fysiek verbonden chakra’s gaan; je 9de chakra zit boven je hoofd en je 8ste chakra onder je. 

Deze oefening is gericht op de chakra’s in je fysiek lichaam, aangezien dit het belangrijkste is om niet fysiek en/of mentaal overbelast te raken. Wanneer je voldoende getraind bent, kun je de ringen ook door je chakra’s buiten je fysiek lichaam laten gaan. Ieder mens kan dit. Het vergt alleen veel bewustwording, inzet en oefening. Wil je hier meer over weten? Volg dan het basisprogramma Wie ben ik.