Met deze oefening optimaliseer je de verbindingen die je gedurende de dag maakt. De zinvolle verbindingen die je tijdelijk niet nodig hebt, zet je op een laag pitje en je verbreekt de doelloze verbindingen.

Het optimaliseren of verbreken van verbindingen doe je met flexibele multidimensionale ringen. Ze zijn verbonden met de realiteit van muziek. De plek waar alle muziek aanwezig is. Muziek is een universeel bewustzijn. Ze zeggen niet voor niets muziek verbind mensen. Het is het bewustzijn dat in perfectie weet welke verbinding gehandhaafd moet blijven en welke verbroken moet worden.

Doe onderstaande oefening in gedachten met behulp van visualisatie of uitspreken met intentie.

Wanneer je de oefening voor het eerst doet. Neem hier de tijd voor zodat je elk aspect en de effecten leert herkennen. Uiteindelijk wordt het enkel een moment van aandacht en het is al klaar.

Wanneer je fysiek bij elkaar in de buurt bent, maak je onbewust een verbinding via het chakra systeem. Dit is nodig om met elkaar te communiceren. Door de verbinding kun je elkaar aanvoelen en ‘lezen’. Op het moment dat je wel verbindingen aangaat maar niet verbreekt, ontstaat er een onbalans van energie. Meer over hoe de verbinding tot stand komt, wat de verbinding doet en welke invloed dit op je heeft lees je in het artikel Aanvoelen van mensen, werking van communicatie op je energiesysteem deel 1.

  1. Stap 1: Laat aan de bovenkant van je aura bij je 9de chakra (net boven je hoofd) de zingende ringen ontstaan. Dit doe je door het simpelweg te benoemen of te visualiseren.
  2. Stap 2: Laat de ringen als een scanner zakken tot aan de onderkant van je aura bij de 8ste chakra (ongeveer 0,5 meter onder je).
  3. Stap 3: Laat de ringen als een scanner vanuit de onderkant van je aura opstijgen naar de bovenkant van je aura. (Eigenlijk hetzelfde als stap 2, maar dan de terugweg).
  4. Stap 4: Laat de zingende ringen weer oplossen in het niets.

Algemeen bekend zijn de zeven hoofd chakra’s in je lichaam. In het artikel de twaalf hoofd chakra’s staat de uitleg welke chakra’s nog meer belangrijk zijn. Wanneer je de oefening doet, laat je de ringen door de fysiek verbonden chakra’s gaan. Daar waar het allerbelangrijkst is dat de verbinding met anderen optimaal is. Zodat je niet fysiek en mentaal overbelast raakt.

Zingende ringen?

De zingende ringen zijn zeven ringen met elk een eigen toon van de toonladder (octaaf). De zingende ringen zijn multidimensionaal en in staat alle verbindingen in al je subtiele lichamen die je hebt te optimaliseren. Wanneer je voldoende getraind bent, kun je de ringen ook door al je chakra’s laten gaan buiten je fysieke lichaam. Ieder mens kan dit. Het vergt alleen veel bewustwording, inzet en oefening. Wil je hier meer over leren volg dan onze workshops.