Healingprogramma's en opleidingen

Ontdekken wie jij werkelijk bent en wat jij wil, leren bij jezelf te blijven, eigen keuzes te maken en grenzen te herkennen en aan te geven. Leren je energie te sturen en gebruik te maken van wat het universum je biedt, zoals gidsen, metafysische wetten, etc. 

Wil jij je energetisch verder ontwikkelen? Wil jij vooruit in je leven of met je bedrijf? Volg de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap, één van de healingprogramma’s of doe een coachingstraject. 

"Volledig bewust zijn
binnen je bewustzijn is je hoogste levenspad."

Aanbod healingprogramma's en spirituele opleidingen

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder

"Besef dat alles haalbaar is binnen je eigen levensdoel. Het is er al, alleen zie jij het ook? Dat wat je wilt bereiken, is binnen bereik wanneer je de focus verlegt. Zo wordt het doel zichtbaar."

“Mijn leven gaat fantastisch door Jarno’s healingen”

Sam van den Haak: “Ik heb mijn hele jeugd eigenlijk geblokt en dat ging mij steeds meer parten spelen. Ik hoopte dat Jarno mij met een healing kon helpen, zodat ik een normale relatie met iemand kon opbouwen. Het veranderde mijn leven. Ik ben nu ‘in the lead’ door ‘Lead a normal life’.

Lees verder

Met healingen kun jij jezelf bevrijden van belemmerende (gedrag)patronen, overtuigingen en gedachten. Het zorgt voor bepaalde realisaties in jezelf, waardoor je met een andere blik naar situaties kijkt en er anders in staat. Hiermee maak je de weg vrij om het te kunnen veranderen. 

Vervolgens is het wel zaak om het ook daadwerkelijk te doen. Het boek Je wil bevat uitleg en handvatten om hier zelf mee aan de slag te gaan. 

“Ware inzichten en healing waarmee jij in je eigen kracht komt en jouw paradijs op aarde creëert."