Healingprogramma's en opleidingen

Bekijk het aanbod healingprogramma’s, spirituele opleidingen en workshops/sessies. Deze bevatten allemaal kennis, oefeningen en healingen.

"Besef dat alles haalbaar is binnen je eigen levensdoel. Het is er al, alleen zie jij het ook? Dat wat je wilt bereiken, is binnen bereik wanneer je de focus verlegt. Zo wordt het doel zichtbaar."

“Mijn leven gaat fantastisch door Jarno’s healingen”

Sam van den Haak: “Ik heb mijn hele jeugd eigenlijk geblokt en dat ging mij steeds meer parten spelen. Ik hoopte dat Jarno mij met een healing kon helpen, zodat ik een normale relatie met iemand kon opbouwen. Het veranderde mijn leven. Ik ben nu ‘in the lead’ door ‘Lead a normal life’.

Lees verder

Met healingen kun jij jezelf bevrijden van belemmerende (gedrag)patronen, overtuigingen en gedachten. Het zorgt voor bepaalde realisaties in jezelf, waardoor je met een andere blik naar situaties kijkt en er anders in staat. Hiermee maak je de weg vrij om het te kunnen veranderen. 

Vervolgens is het wel zaak om het ook daadwerkelijk te doen. Het boek Je wil bevat uitleg en handvatten om hier zelf mee aan de slag te gaan. Daarnaast bieden we een online sessie, 1-daagse workshop, 1-op-1 begeleidingstraject en losse adviesgesprekken om je hierbij te ondersteunen. Interesse? Bekijk hoe we jou kunnen helpen.

“Word niet zoals een ander,
word wie je echt bent om in je ware kracht te komen staan.”