Intuïtie verbeteren

Wat is je intuïtie?

Intuïtie is een combinatie van verschillende interne waarnemingen die samen zorgen voor innerlijk weten, bedoeld om je te kunnen ontwikkelen als ziel. Denk aan innerlijk horen, bijvoorbeeld communicatie met je gids. Of innerlijk zien, bijvoorbeeld (onbewust) de plaatjes in de aura van anderen aflezen, maar ook in die van jezelf.

Maar wat betekent dit nu concreet? Je weet of voelt gewoon dat het zo is, maar je kunt vaak niet onder woorden brengen of rationeel onderbouwen waarom. En als je vanwege praktische bezwaren of logische argumenten toch niet naar dat gevoel of weten luistert, blijkt later dat je dit beter wel had kunnen doen. 

Hoe luister je naar je intuïtie?

Iedereen heeft een intuïtie. Er zit alleen vaak ruis op de lijn. Stel je staat samen met je beste raadgever op een leeg plein. Je beste raadgever fluistert een hartstikke goeie tip naar je, jij kan het horen en ernaar handelen. Je hebt een ingeving. Stel je nu voor dat jij nog steeds met je beste raadgever op dat plein staat, alleen nu is het geen leeg plein, maar een heel vol plein. Je raadgever fluistert nog steeds iets naar je, maar door al het lawaai om je heen, hoor jij het niet. Of je wordt zo afgeleid door wat je om je heen ziet en hoort, dat je niet eens in de gaten hebt dat je beste raadgever je een fantastische tip geeft. Of je krijgt zoveel tips dat je gaat twijfelen aan de tip van je beste raadgever. Dat is precies wat wij vaak doen. Door alles wat we dagelijks zien en horen, de projecties en gedachten in ons systeem, worden we zo afgeleid dat we onze beste raadgever, onze eigen intuïtie, niet zien of horen, of niet serieus nemen. 

Intuïtie ontwikkelen

Intuïtie ontwikkelen, betekent dus eigenlijk de ruis op lijn weghalen, zodat je weer een zuivere lijn met je beste raadgever hebt. Alle ruis, projecties, filters, niet-eigen energie, etc. weghalen die in dit leven en andere levens in je systeem is gekomen, is niet iets wat je zo even doet, daar heb je flink wat healingen voor nodig. Maar je kunt er wel zelf voor zorgen dat je er minder nieuwe ruis bij krijgt. We hebben hiervoor de oefening Energieveld afschermen, deze is gratis.

Intuïtie verbeteren

Wat is je intuïtie? Intuïtie is een combinatie van verschillende interne waarnemingen die samen zorgen voor innerlijk weten, bedoeld om je te kunnen ontwikkelen als ziel.

Lees verder

Alles over:

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht, auteurs Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.

Spirituele opleidingen en healingprogramma's