Intuïtie verbeteren

Wat is je intuïtie?

Intuïtie is een combinatie van verschillende interne waarnemingen die samen zorgen voor innerlijk weten, bedoeld om je te kunnen ontwikkelen als ziel. Denk aan innerlijk horen, bijvoorbeeld communicatie met je gids. Of innerlijk zien, bijvoorbeeld (onbewust) de plaatjes in de aura van anderen aflezen, maar ook in die van jezelf.

Maar wat betekent dit nu concreet? Je weet of voelt gewoon dat het zo is, maar je kunt vaak niet onder woorden brengen of rationeel onderbouwen waarom. En als je vanwege praktische bezwaren of logische argumenten toch niet naar dat gevoel of weten luistert, blijkt later dat je dit beter wel had kunnen doen. 

Hoe luister je naar je intuïtie?

Iedereen heeft een intuïtie. Er zit alleen vaak ruis op de lijn. Stel je staat samen met je beste raadgever op een leeg plein. Je beste raadgever fluistert een hartstikke goeie tip naar je, jij kan het horen en ernaar handelen. Je hebt een ingeving. Stel je nu voor dat jij nog steeds met je beste raadgever op dat plein staat, alleen nu is het geen leeg plein, maar een heel vol plein. Je raadgever fluistert nog steeds iets naar je, maar door al het lawaai om je heen, hoor jij het niet. Of je wordt zo afgeleid door wat je om je heen ziet en hoort, dat je niet eens in de gaten hebt dat je beste raadgever je een fantastische tip geeft. Of je krijgt zoveel tips dat je gaat twijfelen aan de tip van je beste raadgever. Dat is precies wat wij vaak doen. Door alles wat we dagelijks zien en horen, de projecties en gedachten in ons systeem, worden we zo afgeleid dat we onze beste raadgever, onze eigen intuïtie, niet zien of horen, of niet serieus nemen. 

Intuïtie ontwikkelen

Intuïtie ontwikkelen, betekent dus eigenlijk de ruis op lijn weghalen, zodat je weer een zuivere lijn met je beste raadgever hebt. Alle ruis, projecties, filters, niet-eigen energie, etc. weghalen die in dit leven en andere levens in je systeem is gekomen, is niet iets wat je zo even doet, daar heb je flink wat healingen voor nodig. Maar je kunt er wel zelf voor zorgen dat je er minder nieuwe ruis bij krijgt. We hebben hiervoor de oefening Energieveld afschermen, deze is gratis.

Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je wil

Op de juiste tijd op de juiste plek het juiste doen. Wanneer alles samenvalt en het nog beter uitpakt dan dat je zelf had kunnen bedenken. Daar heb je meer invloed op, dan je denkt. Hoe? Door mee te bewegen op de ritmes en cycli van het universum en bewust metafysische wetten te activeren.  

Dit boek geeft inzicht in de metafysische wetten en krachten die van invloed zijn op wat, hoe en wanneer je creëert en manifesteert. 

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Alles over:

Realisatie | Inzicht, doen, verwezenlijken

Realisatie daar draait het om. Realisatie in jezelf van wie je bent en wat jij wilt. Plus het daadwerkelijk realiseren daarvan. Wil je een verandering? Handel daarnaar.  

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder