Menu👇

Een nieuwe baan? Energetische tips

Wil je een nieuwe baan of heb je een nieuwe baan? Vergeet niet de energetische setting aan te passen op je wens of de nieuwe situatie. Hoe je dat doet? Lees de energetische tips. 

Ik wil een nieuwe baan, hoe doe ik dat?

De standaardtips, zoals je cv updaten en een sollicitatiebrief schrijven, laten we hier achterwege. Die spreken voor zich. 

Stap 1: Wat wil ik in mijn nieuwe baan?

Wanneer je van baan wilt verwisselen, is het belangrijk om te achterhalen wat je graag wilt. Niet alleen qua functie die je wilt doen, maar juist in wat voor een setting jij je werk wilt doen:

 1. Bij wat voor een soort bedrijf wil je werken?
  Hoe wil je dat het bedrijf in de wereld en maatschappij staat? Hoe wil je dat het bedrijf met medewerkers omgaat? Vind je dit belangrijk of maakt het je eigenlijk helemaal niet uit? 
 2. In wat voor een sfeer wil je werken?
  Wat vind je bijvoorbeeld belangrijker: een gezellig team dat samen luncht of een team met professionals die elk hun eigen verantwoordelijkheden hebben? 
 3. Wat voor een sturing vind jij prettig? Wil je directe aansturing van je leidinggevende? Of wil je juist meer zelfsturing? 

Stap 2: Vinden van een nieuwe baan, energetisch op zoek

Zodra je dit voor jezelf helder hebt, verwerk je dit in je essentiële intentie en kun je dat uitzetten via een energetische campagne. Hoe je dit doet, staat uitgebreid beschreven in het boek Je wil

Daarnaast vraag jij je hoofdgids om je te leiden naar het bedrijf en de vacature die hierbij aansluiten. Vind je het lastig om hints van de gids te herkennen? Volg dan het healingprogramma Wie ben ik | Hogere zelf

Stap 3: Solliciteren, energetisch kracht bijzetten

Zodra je iets ziet, dat aansluit bij wat je wilt, en je besluit te solliciteren:

 1. Programmeer je sollicitatie, dit doe je met je gedachtekracht en behulp van de metafysische wetten
 2. Ga in gesprek met het hoger bewustzijn van het bedrijf en laat zien wat jij voor het bedrijf kunt betekenen. 
 3. Begroet alle betrokkenen bij de sollicitatie energetisch en zet energetische gespreksbeïnvloeding in. Hoe je dit doet, staat in het boek Je wil

Heb je dit allemaal ingezet en ben je het toch niet geworden? Vertrouw er dan op dat deze functie of dit bedrijf blijkbaar toch niet de bedoeling is. En dat je deze ervaring nodig had als training. Voor het moment dat er iets passender op je pad komt. 

Ik heb een nieuwe baan, hoe zorg ik voor een soepele overgang?

Ook hierbij laten we de standaardtips, zoals netjes afmaken tot het eind en een rustperiode voor jezelf inbouwen, achterwege. 

Stap 1: Energie loskoppelen vorige bedrijf

Wanneer je een frisse, nieuwe start wilt maken, is het belangrijk om het oude, ook energetisch af te sluiten. Dit doe je door: 

 1. In gesprek gaan met het hoger bewustzijn van het bedrijf waar je gewerkt hebt zodat duidelijk is dat je niet langer verbonden bent aan het bedrijf. 
 2. Je naam zuiveren, zodat het niet langer verbonden is met de naam van het bedrijf. Hoe je dit doet, staat in het boek Je zijn
 3. Je energie terughalen via de oefening Terug naar de bron (staat in Je zijn en in het boek Je last) en je verbindingen optimaliseren zodat je energie niet langer richting het bedrijf stroomt. Wanneer je vanuit huis voor het bedrijf hebt gewerkt, dan reinig je ook je werkkamer.   

Stap 2: Verbinding maken met en in je nieuwe bedrijf

 1. Ga in gesprek met het hoger bewustzijn van het bedrijf en maak duidelijk dat jij nu voor het bedrijf werkt en dat jullie samen aan het bedrijfsdoel werken. 
 2. Begroet je nieuwe leidinggevende en teamgenoten energetisch en zet energetische gespreksbeïnvloeding in. Hoe je dit doet, staat in het boek Je wil.
 3. Programmeer je handtekening uit naam van het bedrijf. 

Soms kan het zijn, dat je in een nieuwe baan ineens tegen dingen aanloopt waar je voorheen geen last van had. Bedenk dan dat je nieuwe baan ook een plek is om aan je karma te werken en levenslessen te leren. Deze processen kun je vergemakkelijken. Hoe je dat doet, lees je in het boek Je last

18 oktober start opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap

Wil je niet steeds meebewegen met of opgeslokt worden door andermans energie, keuzes en emoties? Maar wil je ontdekken wie jij bent en wat jij wil, leren bij jezelf te blijven, eigen keuzes te maken en grenzen te herkennen en aangeven? Wil je dingen in jezelf oplossen, zodat je kunt groeien en je leven kunt omvormen naar aangenaam leven zoals jij wil? Doe de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap.

Er is beperkt plek, meld je nu aan.

Lees verder

Nog enkele plekken healingprogramma Wie ben ik | Hogere zelf

Jezelf welkom voelen, acceptatie van wie jij in essentie bent en liefde voor jezelf. Tijdens dit healingprogramma word je meer jezelf. Met de healingen verwijderen we niet-eigen energie. Daarnaast leer jij jouw authentieke zelf ontdekken, het onderscheid kennen tussen wat wel en wat niet van jou is, en te handelen vanuit je ware zelf (je hogere zelf). Hierdoor ervaar je meer rust en ontspanning in jezelf, en geef je meer sturing aan je leven.

Lees verder
Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

 • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
 • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
 • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten. Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff.

Boek Je wil

Dit boek: 

 • geeft inzicht in de hiërarchie en werking van 42 metafysische wetten en krachten.
 • bevat oefeningen zodat jij leert om bewust hogere wetten in te zetten en zodoende de energetische setting te veranderen.
 • helpt je jouw vrouwelijke en mannelijke kracht in balans te krijgen zodat jij jouw levenskracht optimaal kunt benutten. 
Je last Van een harde les naar een stuwende kracht: transformeer je karma.

Boek Je last

Dit boek:

 • geeft inzicht in karma, het ontstaan ervan en hoe het tot uiting komt
 • staat vol voorbeelden van karma-situaties en uitwerkingen om het concreet te maken
 • bevat healingoefeningen waarmee jij jouw karma vermindert en de last die daaruit is voortgekomen, (deels) kunt helen

De sprekende voorbeelden geven je een inkijk in wat een healing is en wat er tijdens healingen naar voren komt.

Uitgelicht: Meditatie-healingen

Alles over:

Aanbod healingprogramma's en spirituele opleidingen

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Je ziel

Je ziel is je ware zelf, en dit is een onderdeel van je hogere zelf. Je ziel heeft het bewustzijnsniveau dat passend is voor je zielsmissie.

Lees verder