Help mee

Vind jij het tof wat wij doen en wil je jouw talent, kennis of netwerk graag inzetten om ons te helpen? Daar zijn wij heel blij mee. 

Help ons de boeken meer te verspreiden

Wij geven zelf onze eigen boeken uit en verkopen deze via onze website. Dit is een bewuste keuze, maar het vraagt wel creativiteit en alternatieve oplossingen. Hiervoor zijn wij op zoek naar: 

 • Affiliate-partners die hun (online) bezoekers op onze boeken attenderen.
 • Mensen met een internationaal netwerk die ons willen helpen om de vertalingen (Engels en Spaans) internationaal onder de aandacht te brengen. 
 • Iemand die vanuit België de boeken naar Belgische kopers wil versturen. Nu maken we gebruik van een verzendhuis die slechts 1 boek tegelijkertijd kan afhandelen en flink veel kosten hiervoor in rekening brengt. Wij zijn genoodzaakt om dat door te berekenen. Het zou mooi zijn als dit anders kan.  
 • Iedereen die enthousiast is over de boeken en dit doorverteld aan iedereen die het maar horen wil

Ondersteuning community & socials

Het is niet dat we niet sociaal zijn, integendeel, maar je kunt je tijd slechts 1 keer besteden. Om meer uit onze socials en community te halen, zijn wij op zoek naar: 

 • iemand met ervaring in community-management die ons kan helpen om onze community en socials meer te structureren en te optimaliseren 
 • Iedereen die het leuk vindt om met gelijkgestemden in contact te komen en die lid wil worden van de community: meld je aan.
 • Iedereen die ons wil helpen aan meer bereik: deel, like of reageer op onze berichten, tag ons in je eigen berichten of in reactie op andermans berichten ❤️

Wees een inspiratie

Voor de blogs op onze website en onze nieuwsbrief is het prettig om te weten wat jullie bezighoudt en welke vragen er leven. Wij zijn op zoek naar iedereen die: 

 • een idee heeft voor een onderwerp
 • een vraag heeft over een onderwerp of een specifieke situatie 
 • zijn of haar ervaringen met de boeken, sessies, programma’s wil delen

Wordt donateur

We leven nog steeds in een wereld waarin geld nodig is om iets op te zetten en groter te maken. Wil je niet voor ons lobbyen, maar ons wel financieel ondersteunen bij het uitbouwen en ontwikkelen van het paradijs op aarde dat we in Spanje aan het ontwikkelen zijn? Dat vinden wij fantastisch. 

Klik op het betaalverzoek en pas het bedrag aan naar wat je wilt doneren. 

Waarom is dit belangrijk?

Afgelopen jaren is voor veel mensen duidelijk geworden dat de wereld waarin we leven anders in elkaar zit dan dat ze altijd dachten: 

 • Systemen die erop gericht zijn om mensen te onderdrukken in plaats van te ondersteunen.
 • Overheden die aangestuurd worden door de (financiële) macht van de elite in plaats van democratisch gekozen.
 • Beleid bedoeld om de samenleving in armoede en tekorten te laten leven in plaats van in overvloed.
 • Maatregelen die de fysieke en mentale gezondheid van de mensen meer kwaad dan goed doen. 

Wat veel minder zichtbaar en bekend is, maar wel degelijk een cruciaal element is om mensen te kunnen onderdrukken, is het toepassen van magie en astrologie. De bevolking is bang gemaakt voor spiritualiteit. Vroeger via het verbranden van heksen op de brandstapel. Tegenwoordig door te schermen met de wetenschap.

“Het is geen mysterie, het is het wonder dat leven heet waardoor er magische momenten ontstaan.”

Waar de elite de bevolking angst inboezemt om ervoor te zorgen dat mensen geen gebruikmaken van de bovennatuurlijke krachten en helende natuurlijke energieën die we allemaal tot onze beschikking hebben, passen zij magie zelf op alle vlakken in ons leven toe. Inmiddels hebben steeds meer mensen in de gaten dat de elite zich (onbewust) verbonden heeft aan duistere krachten en daarmee de bevolking onderdrukt.

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen in te laten zien dat je wel degelijk zelf sturing aan je leven kunt geven en op die manier je leven aanzienlijk kunt veraangenamen. Jij bent de creator van jouw belevingswereld: creëer je eigen paradijs op aarde. 

“Ware inzichten en healing waarmee jij in je eigen kracht komt en jouw paradijs op aarde creëert."