Menu👇

In de media | Op social media

Astrid van Pluuren in The Trueman Show van Jorn Luka

Jorn Luka: “Mijn eigen interpretatie van de boeken luidt als volgt: Het boek ‘Je zijn’ probeert je middels een goed verhaal en onwijs praktische tips dichter bij je kern te krijgen. Want hoe dichter je bij je kern staat, hoe minder makkelijk je te manipuleren bent, hoe minder je in angst leeft, hoe meer je leeft vanuit vertrouwen en hoe makkelijker je daadwerkelijke levensdoelen zult achterhalen. Vanuit daar wordt het veel makkelijker om deze doelen te manifesteren. En dat komt goed uit, want hoe je dat het beste voor elkaar krijgt staat weer beschreven in het boekje ‘Je wil’.”

Bekijk de podcast

OERsterk podcast Richard de Leth met Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff | Ziekte ontstaat vaak niet in het fysieke lichaam maar in andere lichamen van jou die een probleem hebben

In de studio van OERsterk hebben we een interessant gesprek met Richard de Leth over gezondheid, gezien vanuit energetische fitheid.

Bekijk de OERsterk podcast 

 

Energetische tuin in Didam

Hierover staat een mooi en duidelijk artikel in het blad Groei & Bloei, het  juli/augustus nummer van dit jaar. 

De foto’s zijn vorig jaar begin juli gemaakt, toen wij daar nog woonden. 2 weken later verkochten wij onze woning en 5 weken later vertrokken wij naar Spanje. 

Meer over onze energetische tuinen

Groei & Bloei | Energiebom. Astrid en Jarno troffen bij hun nieuwe huis een overwoekerde tuin aan waar geen energie meer in zat. Ze begonnen helemaal opnieuw en creëerden een energetische tuin. Hoe dat werkt? Die is gebaseerd op afstemming en vertrouwen op je intuïtie. Wat heeft die plant of plek nodig? En kan dat in harmonie met wat ik wel, dus in een samenwerking. Tuintips van Astrid.