Menu👇

Revive the power of your nature

Onze visie voor dé nieuwe wereld

Als er wordt gesproken over dé nieuwe wereld, wat wordt daar eigenlijk mee bedoeld, wat valt daaronder en hoe ziet dat eruit? Wij van Lead a normal life zien het als volgt: ‘Revive the power of your nature’.  

‘Revive the power of your nature’ bestaat uit 6 pijlers:

 1. Revive: revive betekent nieuw leven inblazen. Een nieuwe manier van leven omarmen. 
 2. The power of nature: de natuur is krachtig, gezondheidsbevorderend, zorgt voor ontspanning en het herstelt zichzelf. 
 3. The power of you: vrijheid, autonomie, op eigen kracht. Maar, ook lokaal, samen elkaar versterken. 
 4. Revive the power of you: persoonlijke ontwikkeling op alle fronten: lichaam, geest en ziel. 
 5. Revive the power of your nature: activatie van je zelfherstellend vermogen. Onder meer door inzichten, healing, ontspanning, voeding. 
 6. Your nature: terug naar je eigen natuur; je essentie, je ware kracht. Maar ook dichterbij de natuur waar je een onderdeel van uitmaakt. 

De ‘oude wereld’, huidige maatschappij, is niet langer houdbaar. Door de transitie van aarde-energie naar luchtenergie verandert alles. Systemen staan op omvallen, de natuur is zwaar vervuild en mensen zijn erg verzwakt (ziek, zwak en misselijk). Het is destructief van aard, werkt op basis van onderdrukking en is gebaseerd op denken vanuit tekorten en koste wat het kost materialistisch rijkdom vergaren (voor een beperkte groep).  

Onze visie voor de ‘nieuwe wereld’ gaat uit van de kracht die wij in ons hebben, de oneindige energie die het universum ons biedt. Opbouwend, er is een overvloed. Oprecht, eerlijk en zuiver. Met respect naar elkaar en de natuur. Want alleen dan ervaar je de ware rijkdom van het leven. 

Via onze boeken, healingen, programma’s, coaching en opleiding helpen we jou in jouw proces van Revive the power of your nature. Want hoe meer mensen in hun eigen kracht staan en hun eigen paradijs op aarde creëren, hoe mooier de wereld beetje bij beetje wordt. 

Liefs Astrid & Jarno

18 oktober start opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap

Wil je niet steeds meebewegen met of opgeslokt worden door andermans energie, keuzes en emoties? Maar wil je ontdekken wie jij bent en wat jij wil, leren bij jezelf te blijven, eigen keuzes te maken en grenzen te herkennen en aangeven? Wil je dingen in jezelf oplossen, zodat je kunt groeien en je leven kunt omvormen naar aangenaam leven zoals jij wil? Doe de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap.

Er is beperkt plek, meld je nu aan.

Lees verder

Nog enkele plekken healingprogramma Wie ben ik | Hogere zelf

Jezelf welkom voelen, acceptatie van wie jij in essentie bent en liefde voor jezelf. Tijdens dit healingprogramma word je meer jezelf. Met de healingen verwijderen we niet-eigen energie. Daarnaast leer jij jouw authentieke zelf ontdekken, het onderscheid kennen tussen wat wel en wat niet van jou is, en te handelen vanuit je ware zelf (je hogere zelf). Hierdoor ervaar je meer rust en ontspanning in jezelf, en geef je meer sturing aan je leven.

Lees verder
Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

 • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
 • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
 • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten. Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff.

Boek Je wil

Dit boek: 

 • geeft inzicht in de hiërarchie en werking van 42 metafysische wetten en krachten.
 • bevat oefeningen zodat jij leert om bewust hogere wetten in te zetten en zodoende de energetische setting te veranderen.
 • helpt je jouw vrouwelijke en mannelijke kracht in balans te krijgen zodat jij jouw levenskracht optimaal kunt benutten. 
Je last Van een harde les naar een stuwende kracht: transformeer je karma.

Boek Je last

Dit boek:

 • geeft inzicht in karma, het ontstaan ervan en hoe het tot uiting komt
 • staat vol voorbeelden van karma-situaties en uitwerkingen om het concreet te maken
 • bevat healingoefeningen waarmee jij jouw karma vermindert en de last die daaruit is voortgekomen, (deels) kunt helen

De sprekende voorbeelden geven je een inkijk in wat een healing is en wat er tijdens healingen naar voren komt.

Uitgelicht: Meditatie-healingen

Alles over:

Aanbod healingprogramma's en spirituele opleidingen

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Je ziel

Je ziel is je ware zelf, en dit is een onderdeel van je hogere zelf. Je ziel heeft het bewustzijnsniveau dat passend is voor je zielsmissie.

Lees verder