Menu👇

Krachtcirkel Linya, aanleg 3e week

Zoals beschreven in de vorige update is tijdens volle maan het ondergrondse werk afgerond en de stroming van energie op gang gebracht. 

Deze week stond dan ook in het teken van de cirkel opvullen met aarde, gras inzaaien, stenen op hun definitieve plek leggen en vooral heel veel energetische programmering. 

Alle stenen van de krachtcirkel in Linya liggen op hun plek. De zwarte steen rechtsboven in de cirkel ligt op het Noorden. Dat is de Rookkwarts. Met de klok mee liggen er vervolgens: 7 Mineralen kwarts Blauwe aventurijn Bergkristal Charoiet Fuchsiet Bosnische calciet Rozenkwarts Sodaliet Tijgeroog Groene aventurijn Labradoriet De steen in het centrum is bergkristal op zandsteen uit Kroatië.

De zwarte steen rechtsboven in de cirkel ligt op het Noorden. Dat is de Rookkwarts. Met de klok mee liggen er vervolgens: 7 mineralen kwarts, Blauwe aventurijn, Bergkristal, Charoiet, Fuchsiet, Bosnisch calciet, Rozenkwarts, Sodaliet, Tijgeroog, Groene aventurijn, Labradoriet. De steen in het centrum is bergkristal op zandsteen. 

De stralende steen buiten de cirkel (die straks de overgang vormt van het terras naar de cirkel) is natuursteen. Deze parel zat tussen de lading natuursteen voor de terrassen en paden. We wisten meteen dat die een bijzondere plek moest krijgen. 

Energetische programmering: informatie-uitwisseling

Zoals in het boek Je zijn beschreven, is alles energie met een bewustzijn, en bevat energie informatie. Waarbij de stenen, water en structuren grote hoeveelheden informatie (en dus energie) in zich dragen en in zich op kunnen slaan.

De meer dan 150 edelstenen die in deze krachtcirkel zijn verwerkt, komen vanuit de hele wereld. Ook het water komt van heinde en ver. Hiermee komt er kennis en informatie vanuit de hele wereld samen in Linya. 

De programmeringen die aan de krachtcirkel zijn toegevoegd, zijn intenties met boodschappen. Je kunt het vergelijken met intenties die je bijvoorbeeld toevoegt aan een amulet of talisman

Wat voor een boodschappen? Variërend van mandala’s en heilige geometrische vormen tot kennis en kunde van hogere intelligenties, zoals healingspirits en de engelen van de hogere wetten. Uiteraard wel zuiver gechanneld via een healingspace

Aankomende week gaan we hiermee verder. Volgende week lees je meer over het energetische eindresultaat van de krachtcirkel en hoe dit voor je werkt. 

Alles over onze plek in Spanje

Linya, ons paradijs

Linya, ons paradijs op aarde. Een prachtige plek aan de voet van de Pyreneeën. De hele setting hier gericht is op persoonlijke ontwikkeling.

Lees verder