Menu👇

Krachtcirkel Linya, aanleg 2e week

Zandtekening van een lotusbloem in de krachtcirkel van Linya. In de rechterbovenhoek een bank van stenen in de vorm van de rij van Fibonacci.

Na de seed of life die eind van de eerste week is getekend in de cirkel, zijn we de 2e week gestart met de lotusbloem. De lotusbloem staat voor transformatie, regeneratie en zuiverheid. De lotusbloem bestaat uit de Seed of life plus 6 extra cirkels. 

Wie goed kijkt, ziet rechtsboven op de foto ook stenen in de Rij van Fibonacci liggen. Dit wordt een waterstroom met een bank en plantenbak. 

Punten, lijnen en figuren van edelstenen

Er zijn meer dan 150 edelstenen in de cirkel verwerkt. Op kruispunten van de lotusbloem, in lijnen als mandala’s en heilige geometrische figuren. 

Sommige stenen hebben de rol van ontvanger en andere de rol van zender. Bij deze Toermalijn met koper eromheen is dit duidelijk te zien. 

Toermalijn met koper

Op de kruispunten liggen:

 • Zebra amethist
 • Amazonite
 • Groene opaal 
 • Ammoniet
Op de foto wordt uitgemeten op welke punten de stenen in de rijen komen te liggen.

Er zijn 12 rijen van 8 stenen gelegd die samen een mandala vormen.

In de rijen liggen: 

 • Fluoriet
 • Cactus Amethist
 • Amethist
 • Blue ocean
 • Smaragd Calciet
 • Aquamarijn
 • Barnsteen
 • Rode Jaspis
Een lijn met 8 stenen uitgelicht: Groene Fluoriet Cactus Amethist Amethist Blue ocean Smaragd Calciet Aquamarijn Barnsteen Rode Jaspes

Bezoek van de 'Green comet'

Op woensdag 1 februari kwam de ‘Green comet‘ langs de aarde. Dit gebeurt eens in de 50.000 jaar. De laatste keer was tijdens de Stone Age. De ‘Green Comet’ komt gereisd vanuit de ‘Oort Cloud‘, dit gebied ligt het verste weg binnen ons zonnestelsel, maar liefst 29 lichtdagen. Interessant is de video van Nasa over de omvang van de ruimte.  

Zoals beschreven in het boek Je zijn heeft alles een bewustzijn en energiefrequentie dat informatie bevat, ook planeten en objecten. Dit geldt zeker voor kometen die een lange weg afleggen en sporadisch ‘in de buurt’ van de aarde komen. Wanneer jij afstemt op het bezoek van de ‘Green comet’, welke kennis en inzichten heeft dit jou gebracht?

7 pointed star, oftewel Hectogram

Met 7 natuurstenen uit Bosnië is de 7 pointed star in de krachtcirkel gelegd. Dit representeert onder meer het aantal dagen van de week. Die op hun beurt weer gelinkt zijn aan 7 zichtbare planeten. Lees meer over de betekenis hiervan.

Leuk weetje: 

In de Spaanse taal zijn de koppelingen met de planeten over het algemeen heel duidelijk te herkennen in de namen van de dagen: Lunes (maan = luna), Martes (Mars), Miércoles (Mercurius), Jueves (Jupiter), Viernes (Venus), Sábado (Saturnus) en Domingo (zon, deze is wat minder duidelijk). 

Metatron's cube

Op donderdag is met zand de basis van de Metatron’s cube gelegd. Naast de koppeling met planeten, hebben de dagen ook een koppeling met Goden. Donderdag met Thor, de Noorse god van de donder. Vrijdag heeft de koppeling met Freya, de Germaanse godin van de vruchtbaarheid, liefde en wellust.

Op de ‘mannelijke donderdag’ zijn de ronde ‘vrouwelijke’ vormen neergelegd. Op de ‘vrouwelijke vrijdag’ zijn met koperdraad de hoekige ‘mannelijke’ figuren van de Metatron’s cube gemaakt. 

Op die manier zijn de mannelijke en vrouwelijke energie in balans geborgd in de krachtcirkel. Wie weleens een healing(sessie) bij Jarno gevolgd heeft, weet dat hij dan ook altijd het mannelijke in het vrouwelijke borgt en het vrouwelijke in het mannelijke. Meer over mannelijke en vrouwelijke kracht

Programmering van water

Zoals in het artikel over de aanleg van de 1e week beschreven, zijn de elementen aarde, lucht, vuur en water in de cirkel verwerkt. We hebben 12 flesjes water gebruikt:

 • 7 flesjes met water om informatie op te halen, zoals water van de piramiden van Bosnië, Lourdes en diverse bronnen uit Nederland, de Pyreneeën en de omgeving van Linya.
 • 5 flesjes om informatie uit te zenden naar resonerend water, onder meer zeewater uit de Noordzee en Middellandse zee. 

7 komt overeen met het aantal dagen en de zichtbare planeten. 5 met het aantal onzichtbare planeten dat samen 12 vormt, wat de maanden en uren van de klok representeert. 

Hoe zit dat ook alweer met programmeringen in water? Bekijk de waterkristallen uit het onderzoek van Masaru Emoto

Volle maan in Leeuw

In de avond van 5 februari tijdens de volle maan is de stok uit het middelpunt verwijderd en zijn in het centrum een natuursteen uit Kroatië en deze prachtige Zijde Malachiet gelegd. Jarno heeft een video van deze steen gemaakt. Bekijk deze.

Hiermee is de ondergrondse structuur afgerond en de stroming van energie op gang gebracht.  

Malachiet die in het centrum van de krachtcirkel in Linya komt.

Leuk detail: 

De steen in het centrum van de cirkel is groen en is gelegd in dezelfde week dat de ‘Green comet’ langs de aarde kwam. 

Healing en intenties

Hoewel de stenen, materialen en vormen samen voor een energieveld zorgen, zijn het de programmeringen en intenties die de kracht ervan grotendeels bepalen. In de 2e week gebeurde er veel. Ook op dit gebied. In een van de volgende updates gaan we hier dieper op in. 

Alles over onze plek in Spanje

Linya, ons paradijs

Linya, ons paradijs op aarde. Een prachtige plek aan de voet van de Pyreneeën. De hele setting hier gericht is op persoonlijke ontwikkeling.

Lees verder