Bovis waarde; trillingsgetal van energiefrequentie

Via de Bovis waarde kun je de trillingsfrequentie van levensenergie uitdrukken. Bijvoorbeeld van voedsel, producten en plekken. 

Bovis waarde, wat is dat?

De hoogte van een energiefrequentie wordt ook wel aangeduid met de ‘Bovis waarde’, genaamd naar André Bovis die een schaal gebruikte om de levensenergie (en daarmee kwaliteit) van voeding te meten. De waarde van 7.000 boviseenheden wordt gezien als het minimum voor gezond. 

Trillingsfrequentie van energie?

Alles is energie met een bewustzijn en trillingsfrequentie, en daarmee van invloed op jouw energie. Hoe dat zit, lees je in het artikel Trillingsfrequentie verhogen, wat, waarom en hoe? 

Hoe meet je de Bovis waarde?

De gemakkelijkste manier om de Bovis waarde te meten, is met een schaal en een pendel. De bovisschaal van André Bovis ging destijds tot 10.000 boviseenheden, maar je kunt dit aanpassen, afhankelijk van wat je wilt gaan meten. Ga hierbij uit van je eigen ingeving. Als je meet en de pendel blijft stilstaan, dan weet je dat je een andere schaal nodig hebt. 

Overigens kun je ook kiezen voor een ander type schaal, zoals erg ziekmakend, ziekmakend, neutraal, gezondheidsbevorderend en zeer gezondsbevorderend. 

Wat ons betreft gebruik je een pendel alleen voor dit soort metingen. Het is bedoeld als een visuele bevestiging van wat je zelf al aanvoelt of weet. Tenslotte is je eigen energiesysteem de beste ontvanger aangezien het resoneert met hetgeen dat je wilt meten. 

Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je wil

Op de juiste tijd op de juiste plek het juiste doen. Wanneer alles samenvalt en het nog beter uitpakt dan dat je zelf had kunnen bedenken. Daar heb je meer invloed op, dan je denkt. Hoe? Door mee te bewegen op de ritmes en cycli van het universum en bewust metafysische wetten te activeren.  

Dit boek geeft inzicht in de metafysische wetten en krachten die van invloed zijn op wat, hoe en wanneer je creëert en manifesteert. 

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Alles over:

Realisatie | Inzicht, doen, verwezenlijken

Realisatie daar draait het om. Realisatie in jezelf van wie je bent en wat jij wilt. Plus het daadwerkelijk realiseren daarvan. Wil je een verandering? Handel daarnaar.  

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder