Menu👇

Bovis waarde; trillingsgetal van energiefrequentie

Via de Bovis waarde kun je de trillingsfrequentie van levensenergie uitdrukken. Bijvoorbeeld van voedsel, producten en plekken. 

Bovis waarde, wat is dat?

De hoogte van een energiefrequentie wordt ook wel aangeduid met de ‘Bovis waarde’, genaamd naar André Bovis die een schaal gebruikte om de levensenergie (en daarmee kwaliteit) van voeding te meten. De waarde van 7.000 boviseenheden wordt gezien als het minimum voor gezond. 

Trillingsfrequentie van energie?

Alles is energie met een bewustzijn en trillingsfrequentie, en daarmee van invloed op jouw energie. Hoe dat zit, lees je in het artikel Trillingsfrequentie verhogen, wat, waarom en hoe? 

Hoe meet je de Bovis waarde?

De gemakkelijkste manier om de Bovis waarde te meten, is met een schaal en een pendel. De bovisschaal van André Bovis ging destijds tot 10.000 boviseenheden, maar je kunt dit aanpassen, afhankelijk van wat je wilt gaan meten. Ga hierbij uit van je eigen ingeving. Als je meet en de pendel blijft stilstaan, dan weet je dat je een andere schaal nodig hebt. 

Overigens kun je ook kiezen voor een ander type schaal, zoals erg ziekmakend, ziekmakend, neutraal, gezondheidsbevorderend en zeer gezondsbevorderend. 

Wat ons betreft gebruik je een pendel alleen voor dit soort metingen. Het is bedoeld als een visuele bevestiging van wat je zelf al aanvoelt of weet. Tenslotte is je eigen energiesysteem de beste ontvanger aangezien het resoneert met hetgeen dat je wilt meten. 

18 oktober start opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap

Wil je niet steeds meebewegen met of opgeslokt worden door andermans energie, keuzes en emoties? Maar wil je ontdekken wie jij bent en wat jij wil, leren bij jezelf te blijven, eigen keuzes te maken en grenzen te herkennen en aangeven? Wil je dingen in jezelf oplossen, zodat je kunt groeien en je leven kunt omvormen naar aangenaam leven zoals jij wil? Doe de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap.

Er is beperkt plek, meld je nu aan.

Lees verder

Nog enkele plekken healingprogramma Wie ben ik | Hogere zelf

Jezelf welkom voelen, acceptatie van wie jij in essentie bent en liefde voor jezelf. Tijdens dit healingprogramma word je meer jezelf. Met de healingen verwijderen we niet-eigen energie. Daarnaast leer jij jouw authentieke zelf ontdekken, het onderscheid kennen tussen wat wel en wat niet van jou is, en te handelen vanuit je ware zelf (je hogere zelf). Hierdoor ervaar je meer rust en ontspanning in jezelf, en geef je meer sturing aan je leven.

Lees verder
Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten. Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff.

Boek Je wil

Dit boek: 

  • geeft inzicht in de hiërarchie en werking van 42 metafysische wetten en krachten.
  • bevat oefeningen zodat jij leert om bewust hogere wetten in te zetten en zodoende de energetische setting te veranderen.
  • helpt je jouw vrouwelijke en mannelijke kracht in balans te krijgen zodat jij jouw levenskracht optimaal kunt benutten. 
Je last Van een harde les naar een stuwende kracht: transformeer je karma.

Boek Je last

Dit boek:

  • geeft inzicht in karma, het ontstaan ervan en hoe het tot uiting komt
  • staat vol voorbeelden van karma-situaties en uitwerkingen om het concreet te maken
  • bevat healingoefeningen waarmee jij jouw karma vermindert en de last die daaruit is voortgekomen, (deels) kunt helen

De sprekende voorbeelden geven je een inkijk in wat een healing is en wat er tijdens healingen naar voren komt.

Uitgelicht: Meditatie-healingen

Alles over:

Aanbod healingprogramma's en spirituele opleidingen

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Je ziel

Je ziel is je ware zelf, en dit is een onderdeel van je hogere zelf. Je ziel heeft het bewustzijnsniveau dat passend is voor je zielsmissie.

Lees verder