Wat is je onderbewustzijn?

Causaal lichaam heet in de psychologie vaak je onderbewustzijn, maar is in feite het lichaam dat het dichtst bij het hoger bewustzijn zit. Doordat mensen niet weten hoe ze het moeten programmeren of daar geen zicht op hebben, is het niet binnen het bereik van het bewustzijn en noemen ze het onderbewustzijn. Maar, je bent onbewust in hoe je het stuurt, dat is wat anders.

Je causaal lichaam is verbonden met je 11de chakra. Het bevat de herinneringen (kennis en emoties) van al je levens. Het bevat ook je levenspad, oorzaak en gevolg. Het is de plek waar alles in je leven uit voortkomt. Het is verbonden met de poort naar je hogere zelf.

Weten hoe he zit met al je lichamen en de 12 hoofdchakra's?

In het boek Je zijn staat je volledige energiesysteem (chakra’s, lichamen, aura e energieveld) uitgelegd. Ook is beschreven wat daarop van invloed is en hoe je daar zelf sturing aan geeft. Meer over het boek Je zijn

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je wil

Op de juiste tijd op de juiste plek het juiste doen. Wanneer alles samenvalt en het nog beter uitpakt dan dat je zelf had kunnen bedenken. Daar heb je meer invloed op, dan je denkt. Hoe? Door mee te bewegen op de ritmes en cycli van het universum en bewust metafysische wetten te activeren.  

Dit boek geeft inzicht in de metafysische wetten en krachten die van invloed zijn op wat, hoe en wanneer je creëert en manifesteert. 

Alles over

Leef zoals je wil

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder

“Volledig bewust zijn binnen je bewustzijn, dat is je ideale levenspad.”