Menu👇

Familietrekjes en familiekwaaltjes, hoe zit het met energie in de familielijn?

Via de familielijn (bloedlijn) wordt energie van generatie op generatie doorgegeven. Ook energie die is ontstaan door oordelen over een familie of destructief gedrag binnen een familie. 

Alles is energie en heeft een bewustzijn, ook jij bent een energiesysteem. Met eigen energie en delen die niet-eigen zijn maar wel in jouw systeem liggen opgeslagen. Bijvoorbeeld door energie die tijdens je geboorte (downloaden in je lichaam) meekomt, projecties (gedachten en oordelen) van anderen, en energie die leeft in de familie. 

Energie in familielijn toont zich

Karaktertrekken en kwalen binnen de familie zijn zodoende niet alleen een teken dat jullie op elkaar lijken, het is de energie die in de lichamen van de familieleden leeft die de karaktereigenschap of familiekwaal toont. Deze energie heeft een eigen bewustzijn en leert ook. Zowel van jouw ervaring als dat van andere familieleden. 

Gebeurtenissen, ervaringen en trauma's opgeslagen in familiesysteem

Je familie is een systeem waar energie in is opgeslagen. Dit gaat generaties terug en is van invloed op talloze aspecten. Als individu ben je niet verantwoordelijk voor wat een ander familielid doet. Toch draag je dit wel met je mee. 

Stel je overgrootvader was leidinggevende tijdens een oorlog waar honderden van zijn soldaten zijn omgekomen. De familie van deze omgekomen soldaten gaven je overgrootvader de schuld. Deze projecties van haat en schuld droeg je overgrootvader bij zich, waardoor dit van generatie op generatie is doorgegeven. 

Hierdoor kun jij in jouw leven je niet gewenst voelen, je overal schuldig over voelen, niet voor je eigen doelen op durven komen uit angst dat dit leidt tot heftige gevolgen, etc. 

Meer jezelf binnen de familielijn en het familiesysteem

Via een healing kun je energie in de familielijn neutraliseren en oplossen. Zowel voor jezelf als voor je (groot)ouders en (klein)kinderen. Deze healing is onderdeel van het healingprogramma Familie. Dit programma bestaat uit 4 healingen: Karma oplossen, Jij binnen jouw familiesysteem, Energie in de familielijn (7 generaties) en een persoonlijke healing specifiek gericht op issues binnen jouw familie. 

“Wees jezelf - Het helpt wanneer je start met jezelf te zijn, dan kost het geen energie om je anders voor te doen. Mensen uit je omgeving die niet accepteren wie jij bent, zijn het niet waard om energie in te steken.

Lastig verhaal wanneer het je ouders zijn. Al minder wanneer het familie is. En al helemaal niet als het de samenleving is waarin jij je omgeeft.

Het langste stuk van je leven, leef je onder eigen verantwoordelijkheid. Neem die verantwoordelijkheid wanneer je omgeving je belemmert om jezelf te zijn."

Spirituele boeken

Deze boeken geeft stuk voor stuk inzicht over de energetische relaties die jij hebt met je familie:

 1. Je zijn: hoe energie werkt, ook binnen de familie
 2. Je wil: hoe (familie)systemen werken en hoe metafysische wetten en krachten daarop werken
 3. Je last: de invloed van karma op je leven, waaronder familiekarma
Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

 • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
 • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
 • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten. Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff.

Boek Je wil

Dit boek: 

 • geeft inzicht in de hiërarchie en werking van 42 metafysische wetten en krachten.
 • bevat oefeningen zodat jij leert om bewust hogere wetten in te zetten en zodoende de energetische setting te veranderen.
 • helpt je jouw vrouwelijke en mannelijke kracht in balans te krijgen zodat jij jouw levenskracht optimaal kunt benutten. 
Je last Van een harde les naar een stuwende kracht: transformeer je karma.

Boek Je last

Dit boek:

 • geeft inzicht in karma, het ontstaan ervan en hoe het tot uiting komt
 • staat vol voorbeelden van karma-situaties en uitwerkingen om het concreet te maken
 • bevat healingoefeningen waarmee jij jouw karma vermindert en de last die daaruit is voortgekomen, (deels) kunt helen

De sprekende voorbeelden geven je een inkijk in wat een healing is en wat er tijdens healingen naar voren komt.

Online sessie, incl. healing: specifiek gericht op familie(perikelen)

Alles over:

Aanbod healingprogramma's en spirituele opleidingen

“Het is geen mysterie, het is het wonder dat leven heet waardoor er magische momenten ontstaan."