Ik wil gezien en gehoord worden

Erkenning krijgen voor wie je bent en wat je doet. Iedereen heeft een behoefte om gezien en gehoord te worden. Wist je dat de mate waarin je daadwerkelijk zichtbaar en hoorbaar bent voor anderen een relatie heeft met je aura en energetische filters die je om je heen hebt? Hoe dat zit, leggen we in dit artikel uit. 

Informatie in je aura

Een aura is het energieveld dat om je heen zit. Het is onderdeel van wie je bent. Je aura is grotendeels bepalend voor je uitstraling en hoe anderen je zien. Wanneer iemand je ziet, heeft deze persoon meteen een indruk. Wat mensen namelijk automatisch doen, is de informatie lezen die in de aura van een persoon zit.

Als je aura sterk vervuild is met projecties (gedachten en meningen) van anderen (uit dit of andere levens), kan de informatie in je aura een behoorlijk verkeerd beeld geven van wie je bent. Mensen lezen dat af, hebben een vooroordeel en bevestigen dat beeld ook nog eens met een extra projectie op jou. 

Stel dat je als kind iets gedaan hebt wat niet mocht, betrapt bent en werd aangezien als onbetrouwbaar en leugenaar. Dan kan deze informatie in je aura je op latere leeftijd in de weg zitten. Bijvoorbeeld tijdens een sollicitatie. 

Niet hoorbaar en zichtbaar door energetische filters

Door de universele ‘Wet van spreken’ heeft spraak een krachtige opbouwende of afbrekende energie wat direct van invloed is op je eigen of andermans zintuigen, zoals je 5de chakra; keelchakra.

Stel dat je vaak hebt gehoord, dat jij stil moet zijn of dat niemand zit te wachten op wat jij te zeggen hebt, dan kan dat ervoor zorgen dat jouw spraak kracht verliest waardoor je op latere momenten in je leven niet gehoord wordt.

Dit kan ook nog voortkomen uit andere levens of energie in de familie. Denk bijvoorbeeld aan voorouders die tijdens slavernij onzichtbaarheid als overlevingsmechanisme hebben gebruikt. Deze energie wordt van generatie op generatie doorgegeven en zorgt ervoor dat je nu niet volledig zichtbaar bent en gehoord wordt.

Wanneer je energetisch niet gezien of gehoord wordt, dan zit er als het ware een filter tussen waardoor anderen je niet zien of horen. Ook niet als je wel degelijk iets zinnigs te zeggen hebt. Maak jij weleens situaties mee waarin jij iets zegt, niemand luistert, vervolgens een ander hetzelfde zegt (wellicht in iets andere bewoording) en mensen het ineens een goed idee vinden? Dat heeft hiermee te maken.

Werken aan zichtbaarheid

Als je wilt werken aan je zichtbaarheid en je overtuigingskracht, ga dan vooral aan de slag met je uitstraling vanuit je aura, filters waardoor je niet zicht- of hoorbaar bent en energetische gespreksbeïnvloeding. Dat is de meest effectieve aanpak om gezien te worden om wie je daadwerkelijk bent. 

Via een healing werk je aan de informatie in je aura en kun je de filters oplossen. Meer weten over energetische gespreksbeïnvloeding? Dit staat uitgelegd in het boek Je wil en komt uitgebreid aan bod in de workshop Wat je wil | Weet wat je wil | Bereik wat je wil

Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je wil

Op de juiste tijd op de juiste plek het juiste doen. Wanneer alles samenvalt en het nog beter uitpakt dan dat je zelf had kunnen bedenken. Daar heb je meer invloed op, dan je denkt. Hoe? Door mee te bewegen op de ritmes en cycli van het universum en bewust metafysische wetten te activeren.  

Dit boek geeft inzicht in de metafysische wetten en krachten die van invloed zijn op wat, hoe en wanneer je creëert en manifesteert. 

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Alles over:

Vol overgave leven vanuit de bron

Vol overgave leven. Om optimaal te kunnen ontvangen vanuit je bron en geluk in je leven te brengen, heb je een goede verbinding nodig. Met de healing nemen we blokkades weg die een zuivere verbinding met de bron belemmeren.

Lees verder

Realisatie | Inzicht, doen, verwezenlijken

Realisatie daar draait het om. Realisatie in jezelf van wie je bent en wat jij wilt. Plus het daadwerkelijk realiseren daarvan. Wil je een verandering? Handel daarnaar.  

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder