Menu👇

Ik wil gezien en gehoord worden

Erkenning krijgen voor wie je bent en wat je doet. Iedereen heeft een behoefte om gezien en gehoord te worden. Wist je dat de mate waarin je daadwerkelijk zichtbaar en hoorbaar bent voor anderen een relatie heeft met je aura en energetische filters die je om je heen hebt? Hoe dat zit, leggen we in dit artikel uit. 

Informatie in je aura

Een aura is het energieveld dat om je heen zit. Het is onderdeel van wie je bent. Je aura is grotendeels bepalend voor je uitstraling en hoe anderen je zien. Wanneer iemand je ziet, heeft deze persoon meteen een indruk. Wat mensen namelijk automatisch doen, is de informatie lezen die in de aura van een persoon zit.

Als je aura sterk vervuild is met projecties (gedachten en meningen) van anderen (uit dit of andere levens), kan de informatie in je aura een behoorlijk verkeerd beeld geven van wie je bent. Mensen lezen dat af, hebben een vooroordeel en bevestigen dat beeld ook nog eens met een extra projectie op jou. 

Stel dat je als kind iets gedaan hebt wat niet mocht, betrapt bent en werd aangezien als onbetrouwbaar en leugenaar. Dan kan deze informatie in je aura je op latere leeftijd in de weg zitten. Bijvoorbeeld tijdens een sollicitatie. 

Niet hoorbaar en zichtbaar door energetische filters

Door de universele ‘Wet van spreken’ heeft spraak een krachtige opbouwende of afbrekende energie wat direct van invloed is op je eigen of andermans zintuigen, zoals je 5de chakra; keelchakra.

Stel dat je vaak hebt gehoord, dat jij stil moet zijn of dat niemand zit te wachten op wat jij te zeggen hebt, dan kan dat ervoor zorgen dat jouw spraak kracht verliest waardoor je op latere momenten in je leven niet gehoord wordt.

Dit kan ook nog voortkomen uit andere levens of energie in de familie. Denk bijvoorbeeld aan voorouders die tijdens slavernij onzichtbaarheid als overlevingsmechanisme hebben gebruikt. Deze energie wordt van generatie op generatie doorgegeven en zorgt ervoor dat je nu niet volledig zichtbaar bent en gehoord wordt.

Wanneer je energetisch niet gezien of gehoord wordt, dan zit er als het ware een filter tussen waardoor anderen je niet zien of horen. Ook niet als je wel degelijk iets zinnigs te zeggen hebt. Maak jij weleens situaties mee waarin jij iets zegt, niemand luistert, vervolgens een ander hetzelfde zegt (wellicht in iets andere bewoording) en mensen het ineens een goed idee vinden? Dat heeft hiermee te maken.

Werken aan zichtbaarheid

Als je wilt werken aan je zichtbaarheid en je overtuigingskracht, ga dan vooral aan de slag met je uitstraling vanuit je aura, filters waardoor je niet zicht- of hoorbaar bent en energetische gespreksbeïnvloeding. Dat is de meest effectieve aanpak om gezien te worden om wie je daadwerkelijk bent. 

Via een healing kun je projecties en filters oplossen. Meer weten over energetische gespreksbeïnvloeding? Dit staat uitgelegd in het boek Je wil en komt uitgebreid aan bod tijdens de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap. Deze opleiding bevat ook healingen om je te ontdoen van blokkades, filters, trauma’s en energieën die je belemmeren om in je kracht te staan. 

18 oktober start opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap

Wil je niet steeds meebewegen met of opgeslokt worden door andermans energie, keuzes en emoties? Maar wil je ontdekken wie jij bent en wat jij wil, leren bij jezelf te blijven, eigen keuzes te maken en grenzen te herkennen en aangeven? Wil je dingen in jezelf oplossen, zodat je kunt groeien en je leven kunt omvormen naar aangenaam leven zoals jij wil? Doe de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap.

Er is beperkt plek, meld je nu aan.

Lees verder

Nog enkele plekken healingprogramma Wie ben ik | Hogere zelf

Jezelf welkom voelen, acceptatie van wie jij in essentie bent en liefde voor jezelf. Tijdens dit healingprogramma word je meer jezelf. Met de healingen verwijderen we niet-eigen energie. Daarnaast leer jij jouw authentieke zelf ontdekken, het onderscheid kennen tussen wat wel en wat niet van jou is, en te handelen vanuit je ware zelf (je hogere zelf). Hierdoor ervaar je meer rust en ontspanning in jezelf, en geef je meer sturing aan je leven.

Lees verder
Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten. Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff.

Boek Je wil

Dit boek: 

  • geeft inzicht in de hiërarchie en werking van 42 metafysische wetten en krachten.
  • bevat oefeningen zodat jij leert om bewust hogere wetten in te zetten en zodoende de energetische setting te veranderen.
  • helpt je jouw vrouwelijke en mannelijke kracht in balans te krijgen zodat jij jouw levenskracht optimaal kunt benutten. 
Je last Van een harde les naar een stuwende kracht: transformeer je karma.

Boek Je last

Dit boek:

  • geeft inzicht in karma, het ontstaan ervan en hoe het tot uiting komt
  • staat vol voorbeelden van karma-situaties en uitwerkingen om het concreet te maken
  • bevat healingoefeningen waarmee jij jouw karma vermindert en de last die daaruit is voortgekomen, (deels) kunt helen

De sprekende voorbeelden geven je een inkijk in wat een healing is en wat er tijdens healingen naar voren komt.

Uitgelicht: Meditatie-healingen

Alles over:

Aanbod healingprogramma's en spirituele opleidingen

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Je ziel

Je ziel is je ware zelf, en dit is een onderdeel van je hogere zelf. Je ziel heeft het bewustzijnsniveau dat passend is voor je zielsmissie.

Lees verder