Kracht van woorden

Ze zeggen vaak ‘Schelden doet geen pijn’, toch heeft spraak een krachtige opbouwende of afbrekende energie in zich. De manier waarop en de intentie waarmee je woorden uitspreekt, is direct van invloed op je eigen en andermans zintuigen.

Oorsprong bepaalt energie van woord

Van veel woorden die we dagelijks gebruiken, realiseren we ons niet waar het vandaan komt. Toch bepaalt de oorsprong van woorden en de gedachten waarmee deze zijn gecreëerd, de energiefrequentie van het woord. Over het algemeen is de energie van de Nederlandse taal hard, direct en indringend. Daarmee is het extra van belang om te letten op de manier waarop je ze uitspreekt, maar ook hoe er tegen jou gesproken wordt.

Opbouwende of afbrekende energie

Door de universele ‘Wet van spreken’ heeft spraak een krachtige opbouwende of afbrekende energie wat direct van invloed is op je eigen of andermans zintuigen, zoals je 5de chakra; keelchakra.

Stel dat je vaak hebt gehoord, dat jij stil moet zijn of dat niemand zit te wachten op wat jij te zeggen hebt, dan kan dat ervoor zorgen dat jouw spraak kracht verliest waardoor je op latere momenten in je leven niet gehoord wordt.

Dit kan ook nog voortkomen uit andere levens of energie in de familie. Denk bijvoorbeeld aan voorouders die tijdens slavernij onzichtbaarheid als overlevingsmechanisme hebben gebruikt. Deze energie wordt van generatie op generatie doorgegeven en zorgt ervoor dat je nu niet volledig zichtbaar bent en gehoord wordt.

Niet gezien of gehoord worden

Wanneer je energetisch niet gezien of gehoord wordt, dan zit er als het ware een filter tussen waardoor anderen je niet zien of horen. Ook niet als je wel degelijk iets zinnigs te zeggen hebt. Maak jij weleens situaties mee waarin jij iets zegt, niemand luistert, vervolgens een ander hetzelfde zegt (wellicht in iets andere bewoording) en mensen het ineens een goed idee vinden? Dat heeft hiermee te maken.

Overtuigingskracht en adviesvaardigheden

Wanneer je wilt werken aan je overtuigingskracht of adviesvaardigheden, is het raadzaam om niet alleen te kijken naar hoe jij je presenteert, maar vooral naar je kracht; je uitstraling, de eventuele filters waardoor je niet zicht- of hoorbaar bent, en hoe je energetisch het gesprek kan beïnvloeden. De inhoud van wat je zegt, telt voor de helft, het gaat net zoveel om de kracht waarmee jij iets kunt overbrengen. 

Via een healing kun je de filters oplossen. Meer weten over energetische gespreksbeïnvloeding? Dit staat uitgelegd in het boek Je wil en komt uitgebreid aan bod in de workshop Wat je wil | Weet wat je wil | Bereik wat je wil

Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je wil

Op de juiste tijd op de juiste plek het juiste doen. Wanneer alles samenvalt en het nog beter uitpakt dan dat je zelf had kunnen bedenken. Daar heb je meer invloed op, dan je denkt. Hoe? Door mee te bewegen op de ritmes en cycli van het universum en bewust metafysische wetten te activeren.  

Dit boek geeft inzicht in de metafysische wetten en krachten die van invloed zijn op wat, hoe en wanneer je creëert en manifesteert. 

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Alles over:

Realisatie | Inzicht, doen, verwezenlijken

Realisatie daar draait het om. Realisatie in jezelf van wie je bent en wat jij wilt. Plus het daadwerkelijk realiseren daarvan. Wil je een verandering? Handel daarnaar.  

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder