"Jarno en Astrid hielpen mij om het geloof in mijzelf opnieuw te vinden"

Wie: Ilonka Meijer

Wat: Healingprogramma & Workshop Wat je wil

Waarom: “In 2021 verloor ik alles, mijn (t)huis, mijn bedrijf en inkomen, maar vooral mijzelf. Met een depressie als gevolg. Ik was altijd al hooggevoelig, maar wist niet wat ik daarmee aan moest. Ik bestelde het boek Je zijn en ging daarna op cursus.”

“Jarno en Astrid hebben mij geholpen om het geloof in mijzelf opnieuw te vinden.”

Ik wist niet meer wie ik was en wat ik wilde in het leven

“In 2021 liep ik op alle fronten vast in mijn leven. De Coronacrisis is er bij mij als een bom ingeslagen. De lockdowns, van het ene op het andere moment niet meer mogen werken, geen inkomen, lichamelijke klachten die steeds heftiger in pijn werden, slapeloosheid, relatieproblemen, de verdeeldheid in de maatschappij, piekeren en somberheid namen de regie van mijn leven over. De energie en levensvreugde werd letterlijk en figuurlijk uit mij gezogen en een depressie was het gevolg. De daaropvolgende relatiebreuk zorgde dat al mijn zekerheden wegvielen. Ik verloor alles, mijn (t)huis, mijn bedrijf en inkomen, maar vooral verloor ik mijzelf. Door het altijd maar dienstbaar opstellen en pleasen van anderen wist ik niet meer wie ik was en wat ik wilde in dit leven.

Tot ieders verbazing troffen wij elkaar weer

Altijd was ik al hooggevoelig maar wist niet goed wat ik daarmee aan moest. Bij toeval trof ik Jarno en Astrid bij een plantjesruil. Daarna bestelde ik via het internet het book You are, zonder te weten dat zij de auteurs waren. Ik ging deelnemen aan het healing program Who am I | Higher self en tot ons ieders verbazing troffen wij elkaar weer. Toeval?

“Het besef dat ik mijn oude leven volkomen los heb moeten laten om weer mooie, nieuwe dingen op mijn pad te krijgen, werd steeds duidelijker."

Weg naar mezelf vinden

Het programma met de healingen van Jarno hebben mij geholpen om de weg naar mijzelf weer te vinden en datgene wat ik belangrijk vind in dit leven. Ik ging mijzelf weer op de eerste plaats zetten en langzaam kwam mijn energie weer terug. Ook het besef dat ik mijn oude leven volkomen los heb moeten laten om weer mooie nieuwe dingen op mijn pad te krijgen, werd steeds duidelijker.

Workshop sluit perfect aan om je doelen te realiseren

Afgelopen zaterdag heb ik deelgenomen aan de Workshop Wat jij wil | Weet wat jij wil | Bereik wat jij wil, gegeven door Astrid. Deze workshop helpt je om de doelen die bij jou passen te realiseren. Bewust of onbewust activeer je de hogere wetten en bepalen je gedachtes wat je aantrekt. De Wet van synchroniciteit zorgde ervoor dat precies op het moment dat ik het nodig had, in contact kwam met Jarno en Astrid.

Ik geloof daarom al lang niet meer in toeval en ben dan ook dankbaar dat Jarno en Astrid mij geholpen hebben om het geloof in mijzelf opnieuw te vinden.

Ik weet meer en meer wie ik ben en wat ik wil

Ik heb inmiddels de kracht en energie gevonden om de reis van mijn leven te gaan maken. Ik weet meer en meer wie IK ben en wat IK wil. Met de tools voor het aansturen van de hogere wetten, is het voor iedereen weggelegd om een mooie maakbare toekomst te creëren. Dat is het mooiste cadeau wat je aan jezelf kunt geven.

Dank Jarno en Astrid voor jullie duidelijke, gezellige en ontspannen cursussen en inzichten die ik heb mogen ontvangen.”

"I wanted to be even more in my power."

Myrna van Kemenade: "I wanted to be even more in my power. There are few people who are allowed to get into my energy field, but with Jarno it immediately felt genuine. He helps people reach their full potential."

Read more

"Jarno's healing helped me release blockages."

Nienke Gottenbos: "I struggled with relationships, was able to recognize and acknowledge the problem, but did not manage to solve it. Afterwards, it turned out that I was carrying my great-grandmother's energy with me and had to give that back to move forward myself."

Read more

"My life is going great because of Jarno's healings"

Sam van den Haak: "I actually blocked my whole childhood and that started to bother me more and more. I was hoping that Jarno could help me with a healing so I could have a normal relationship with someone. It changed my life. I am now 'in the lead' through 'Lead a normal life.

Read more

"Jarno and Astrid helped me to find faith in myself again."

Ilonka Meijer: "In 2021 I lost my (t)home, my business and income, but most of all myself. I was always pleasing others so I no longer knew who I was and what I wanted. With depression as a result. With the help of Jarno and Astrid, I regained the way to myself and the strength and energy to go on the journey of a lifetime."

Read more

Do you want to develop yourself like Marlène, Myrna, Sybe, Nienke, Rob, Sam and Ilonka?

We provide 1-on-1 healings and individual healing programs, healing programs and energetic trainings. We also have several online sessions, including healing. These are on demand and you can follow them when it suits you. completely tailored to what you need.