Menu👇

Chakra's aansturen

Het goed aansturen van je chakra’s zorgt er niet alleen voor dat je lekker in je vel zit. Het is ook mogelijk om kansen te creëren met intentie in plaats van door willekeur of andermans wil. Op het moment dat je het chakrasysteem aanstuurt, neem jij de touwtjes van je leven in handen.

Chakra's zorgen voor het geheel

Naast de hoofdchakra’s in je fysiek lichaam (chakra 1 t/m 7), heb je hoofdchakra’s daarbuiten. Die zorgen voor de verbinding tussen je verschillende lichamen (chakra 8 t/m 11) en de connectie met je hoger bewustzijn (12e chakra). De chakra’s zorgen ervoor dat het werkt als één geheel; het vormt samen je besturingssysteem. Chakra’s hebben dus invloed op lichaam, geest en je leven. De chakra’s kunnen alle informatie uit het universum en van je hoger bewustzijn in de vorm van energie verbinden. En dit verwerken in al je lichamen en daarmee alle dimensies (lagen van realiteiten) waarin jij bestaat, zoals fysieke dimensie en astrale dimensie.

Je energie bepaalt het verloop van je leven

Via de energiestromen tussen de chakra’s wissel je informatie uit. De energiestroom tussen de chakra’s gaat beide kanten op. Wanneer energie van je fysieke chakra’s (1e t/m 7e) naar je spirituele chakra’s (8e t/m 12e) stroomt, wil je dat de energie zo schoon mogelijk is. In je 11e chakra wordt je levenspad uitgestippeld en oorzaak en gevolg continu aangepast op basis van de energie die daarin terechtkomt. Ben je angstig, dan leef je een angstig leven. Doe je wat een ander wilt, dan leef je niet je eigen leven. Leef je in vertrouwen, dan leef je in je kracht.

Aan de slag met je chakra's

Wat is een chakra

Een chakra is een krachtveld dat het lichaam fysiek en mentaal aanstuurt. Het is de verbindende factor van al je verschillende lichamen.

Lees verder

Alles over:

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten. Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff.

Boek Je wil

Dit boek: 

  • geeft inzicht in de hiërarchie en werking van 42 metafysische wetten en krachten.
  • bevat oefeningen zodat jij leert om bewust hogere wetten in te zetten en zodoende de energetische setting te veranderen.
  • helpt je jouw vrouwelijke en mannelijke kracht in balans te krijgen zodat jij jouw levenskracht optimaal kunt benutten. 
Je last Van een harde les naar een stuwende kracht: transformeer je karma.

Boek Je last

Dit boek:

  • geeft inzicht in karma, het ontstaan ervan en hoe het tot uiting komt
  • staat vol voorbeelden van karma-situaties en uitwerkingen om het concreet te maken
  • bevat healingoefeningen waarmee jij jouw karma vermindert en de last die daaruit is voortgekomen, (deels) kunt helen

De sprekende voorbeelden geven je een inkijk in wat een healing is en wat er tijdens healingen naar voren komt.