Focus op persoonlijke groei

De crises stapelen zich op en het lijkt wel met de dag gekker te worden. Hoe kun je nu in zo’n situatie, die gekenmerkt wordt door destructie, toch focus houden op jezelf en wat jij wilt opbouwen?

Eigen perspectief

De wereld is zoals je het zelf ervaart. Met al je kennis, kunde en ervaringen heb je een bepaalde kijk op zaken en daarmee op de wereld om je heen. Het is jouw werkelijkheid. 

Afgelopen jaren is er veel gebeurd en veel informatie naar buiten gekomen, waardoor bij tal van mensen hun kijk op de wereld compleet is veranderd. De realiteit is dat de wereld al zo was, alleen zagen de meesten van ons het niet. 

Dit betekent dat je perspectief allesbepalend is voor je leven. En dus ook waar jij je perspectief op richt:

  • alles wat er om je heen gebeurt
    of
  • op jezelf en wat jij wilt

Dit heeft alles te maken met de metafysische wetten; ‘Wet van aandacht’ en de ‘Wet van groei’. Wat je aandacht geeft, groeit. Ook ideeën die je hebt en gedachtevormen die je creëert. Dus, kijk vooruit naar wat jij wilt en houd dat voor ogen. 

Focus op wat je echt wilt

Zoals in het boek Je wil beschreven, gaat het niet om materialistische doelen. Het gaat om de manier waarop jij je leven wilt leven: wie jij wilt zijn, hoe jij jezelf wilt ontwikkelen, wat je wilt bereiken.

Daarbij wordt het, gezien alles wat er gaande is, steeds belangrijker om bij jezelf ten rade te gaan of de plek waar je woont en leeft, nog de plek is waar je dit, in wat voor een vorm dan ook, kunt realiseren. En als het antwoord daarop “Nee” is, Ben je dan bereid om jouw ideaalbeeld van leven opzij te zetten, om niet te hoeven verhuizen?  

Voor ons wat het antwoord op beide vragen: “Nee.” Dit is 1 van de redenen dat wij aan de slag zijn gegaan met onze intentie voor een nieuwe leefomgeving en het kader dat deze plek niet perse in Nederland hoeft te zijn, wat eerder wel zo was. 

Nu hebben we het hier over de plek waar jij leeft omdat dit mede bepaalt hoe jij op dat moment bent en in het leven staat. Maar hetzelfde geldt natuurlijk voor relaties en werk. Herijk regelmatig of het bijdraagt aan de manier waarop jij wilt leven. 

Heb vertrouwen

Naast perspectief en focus is vertrouwen een sleutelwoord als het gaat om leven zoals jij wilt. Ben je angstig, dan leef je een angstig leven. Leef je in vertrouwen, dan leef je in je kracht. Je kunt zelf kiezen hoe je in het leven wilt staan en eraan werken om ook daadwerkelijk zo te leven.

Onthoud: de ‘Wet van vertrouwen’ optimaliseert de voorwaarden om hetgeen jij vertrouwen in hebt te laten slagen. Ben jij ervan overtuigd dat iets gaat lukken, dan optimaliseert deze wet de voorwaarden waardoor het je hoogstwaarschijnlijk lukt.

Om bij het voorbeeld van onze intentie te blijven: wij zijn inmiddels verhuisd naar Spanje en wonen en werken nu op een fantastische plek aan de voet van de Pyreneeën. Een plek die ook nog eens een versterkende werking heeft op het werk dat wij doen. Lees meer over onze plek in Spanje

Het heeft flink wat voeten in de aarde gehad om dit voor elkaar te krijgen. En dit was niet gelukt als we ons niet volledig hadden gefocust op hoe wij willen leven, blik vooruit op het realiseren ervan en vertrouwen dat het gaat lukken. Uiteraard doen we dit met behulp van energetische oefeningen en de energetische campagne

Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je wil

Op de juiste tijd op de juiste plek het juiste doen. Wanneer alles samenvalt en het nog beter uitpakt dan dat je zelf had kunnen bedenken. Daar heb je meer invloed op, dan je denkt. Hoe? Door mee te bewegen op de ritmes en cycli van het universum en bewust metafysische wetten te activeren.  

Dit boek geeft inzicht in de metafysische wetten en krachten die van invloed zijn op wat, hoe en wanneer je creëert en manifesteert. 

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Alles over:

Vol overgave leven vanuit de bron

Vol overgave leven. Om optimaal te kunnen ontvangen vanuit je bron en geluk in je leven te brengen, heb je een goede verbinding nodig. Met de healing nemen we blokkades weg die een zuivere verbinding met de bron belemmeren.

Lees verder

Realisatie | Inzicht, doen, verwezenlijken

Realisatie daar draait het om. Realisatie in jezelf van wie je bent en wat jij wilt. Plus het daadwerkelijk realiseren daarvan. Wil je een verandering? Handel daarnaar.  

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder