Menu👇

De werking van energie in de organisatie

Alles is energie en van invloed op de energie van de organisatie en de medewerkers. Zeker wanneer medewerkers veel contact hebben met anderen, zoals klanten, patiënten en leveranciers, vindt er veelvuldig energie-uitwisseling plaats. 

Dit pakket geeft inzicht in de werking van energie en hoe dat doorwerkt in de organisatie, prestaties en het privé-leven van medewerkers. Daarnaast bevat het handvatten om energie af te schermen en te reinigen. 

Pakket bestaat uit:

 1. Presentatie
  Presentatie voor het team of de afdeling ‘Doe wat energie geeft, niet wat energie vraagt’. 
 2. Energetische APK
  Elke deelnemer krijgt toegang tot 3 online sessies, incl. meditatie-healing. Energie loslaten, opschonen en verbeteren.  
 3. Boek Je zijn
  Elke deelnemer ontvangt het boek Je zijn. Dit boek geeft inzicht in je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je dit zelf kunt beïnvloeden.  

De prijs voor dit pakket bedraagt 350 euro + 40 euro per persoon, excl. btw. 

“De verdeling van je energie hoort te zijn: eerst jezelf, dan wat jij wilt doen en dan wat je voor een ander kunt betekenen. Dit is niet egoïstisch. Dit is de manier waardoor je bereikt wat je wilt bereiken én kunt delen met anderen.”

Business en spiritualiteit

Of je nu een eigen bedrijf hebt, leidinggevende functie of meer sturing wilt op je eigen carrière. Veel mensen werken fysiek heel hard om iets te bereiken, zonder te kijken naar de energetische kant. Terwijl je daarmee juist de grote veranderingen teweegbrengt. 

Bedrijfshealing

Door projecties, medewerkers en klanten wordt je bedrijf een kant op geduwd. Met een bedrijfshealing stuur je het weer in de juiste richting.

Lees verder

Verandering in je leven

Met healingen kun jij jezelf bevrijden van belemmerende (gedrag)patronen, overtuigingen en gedachten. Het zorgt voor bepaalde realisaties in jezelf, waardoor je met een andere blik naar situaties kijkt en er anders in staat. Hiermee maak je de weg vrij om het te kunnen veranderen. Vervolgens is het wel zaak om het ook daadwerkelijk te doen. Tijdens de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap begeleiden we je daarbij. 

Wie zijn wij?

Wij zijn Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

 • Astrid heeft ruimschoots ervaring met grote, complexe verandertrajecten binnen organisaties en het begeleiden van teams en individuen daarbij. Dit deed ze vanuit een energetische, analytische en praktische aanpak. 
 • Jarno zijn talent is om mensen (via healingen) terug te brengen naar hun ware zelf zodat zij in hun eigen kracht komen te staan.
Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

 • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
 • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
 • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten. Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff.

Boek Je wil

Dit boek: 

 • geeft inzicht in de hiërarchie en werking van 42 metafysische wetten en krachten.
 • bevat oefeningen zodat jij leert om bewust hogere wetten in te zetten en zodoende de energetische setting te veranderen.
 • helpt je jouw vrouwelijke en mannelijke kracht in balans te krijgen zodat jij jouw levenskracht optimaal kunt benutten. 
Je last Van een harde les naar een stuwende kracht: transformeer je karma.

Boek Je last

Dit boek:

 • geeft inzicht in karma, het ontstaan ervan en hoe het tot uiting komt
 • staat vol voorbeelden van karma-situaties en uitwerkingen om het concreet te maken
 • bevat healingoefeningen waarmee jij jouw karma vermindert en de last die daaruit is voortgekomen, (deels) kunt helen

De sprekende voorbeelden geven je een inkijk in wat een healing is en wat er tijdens healingen naar voren komt.