Menu👇

De werking van energie in de organisatie

Alles is energie en van invloed op de energie van de organisatie en de medewerkers. Zeker wanneer medewerkers veel contact hebben met anderen, zoals klanten, patiënten en leveranciers, vindt er veelvuldig energie-uitwisseling plaats. 

Dit pakket geeft inzicht in de werking van energie en hoe dat doorwerkt in de organisatie, prestaties en het privé-leven van medewerkers. Daarnaast bevat het handvatten om energie af te schermen en te reinigen. 

Pakket bestaat uit:

  1. Presentatie
    Presentatie voor het team of de afdeling ‘Doe wat energie geeft, niet wat energie vraagt’. 
  2. Energetische APK
    Elke deelnemer krijgt toegang tot 3 online sessies, incl. meditatie-healing. Energie loslaten, opschonen en verbeteren.  
  3. Boek Je zijn
    Elke deelnemer ontvangt het boek Je zijn. Dit boek geeft inzicht in je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je dit zelf kunt beïnvloeden.  

De prijs voor dit pakket bedraagt 350 euro + 40 euro per persoon, excl. btw. 

“De verdeling van je energie hoort te zijn: eerst jezelf, dan wat jij wilt doen en dan wat je voor een ander kunt betekenen. Dit is niet egoïstisch. Dit is de manier waardoor je bereikt wat je wilt bereiken én kunt delen met anderen.”

Lead to Change

Of je nu een eigen bedrijf hebt, leidinggevende functie of meer sturing wilt op je eigen carrière. Veel mensen werken fysiek heel hard om iets te bereiken, zonder te kijken naar de energetische kant. Terwijl je daarmee juist de grote veranderingen teweegbrengt. Meer over Lead to Change