Spiritueel business coach

Heb je behoefte aan een spiritueel business coach die met een menselijke en zakelijke blik, en vanuit een energetisch, analytisch én praktisch perspectief je bedrijf doorlicht of de situatie bekijkt? 

Ik heb ruimschoots ervaring met grote, complexe verandertrajecten binnen organisaties en het begeleiden van teams en individuen daarbij. 

Ik doorzie situaties, weet de juiste vragen te stellen en tot de kern door te dringen. Door dat te verhelderen en te verwoorden, geef ik je de kennis en inzichten die nodig zijn om weer verder te kunnen. Zowel zakelijk als privé. Wil je weten wat ik als spiritueel business coach voor jou kan betekenen? Neem contact op. 

Business en spiritualiteit

Of je nu een eigen bedrijf hebt, leidinggevende functie of meer sturing wilt op je eigen carrière. Veel mensen werken fysiek heel hard om iets te bereiken, zonder te kijken naar de energetische kant. Terwijl je daarmee juist de grote veranderingen teweegbrengt. 

Bedrijfshealing

Door projecties, medewerkers en klanten wordt je bedrijf een kant op geduwd. Met een bedrijfshealing stuur je het weer in de juiste richting.

Lees verder

Spiritueel business coaching op maat

Of het nu gaat om individuele coaching of het herijken van de visie en missie, doorlichten van de organisatie of inspiratie opdoen. Met een spiritueel business coach werk je aan de energetische setting, intenties en energetische campagne. “Hierdoor worden dingen mogelijk die voorheen onmogelijk waren. Je verandert als het ware de spelregels waardoor het spel opnieuw wordt gespeeld. Vervolgens moet je het ‘nieuwe spel’ natuurlijk wel strategisch en slim spelen.” 

Zeggen en doen zijn twee verschillende dingen

Vaak komt tijdens analyse naar voren dat de visie, missie en strategie van de organisatie op zichzelf staat. De medewerkers, processen en tooling zijn er niet voor geëquipeerd en op ingericht. Met andere woorden, het gedrag van de organisatie sluit niet aan bij de gewenste verandering. Wil je een verandering, handel daarnaar. Ingewikkeld? 

“Complexe materie bestaat uit talloze eenvoudige onderdelen. Ik doorzie situaties, weet de juiste vragen te stellen en tot de kern door te dringen. Door dat te verhelderen en te verwoorden, geef ik mensen en organisaties de inzichten die nodig zijn om de volgende stappen te kunnen zetten.” 

Ontwikkel je persoonlijk en spiritueel leiderschap

Spiritueel business coach op locatie

Wil je een aantal dagen intensief 1-op-1 of met het team aan de slag? Het is mogelijk om op jouw bedrijfslocatie een programma op maat te doen. 

Soms is het nodig om als team of leidinggevenden in een totaal andere setting aan de slag te gaan. Onze locatie Linya en de nabijgelegen faciliteiten zijn bij uitstek geschikt. Door de rust, ruimte en het open karakter van het landschap krijg je als vanzelf een ruime, open blik.  

Informeer naar de mogelijkheden. Neem contact op