"I am much stronger in my own energy now, I grant that to my team as well."

Who: Marlène Stiekema, oprichter Team Heartbeats en BBB Healthboutique

What: healingprogramma’s

Why: “Ik was vaak ziek. Gezonde voeding, slapen en bewegen, werkte niet genoeg voor mij. Ik ging naar Jarno om mij beter te voelen.”

"Mijn missie om mensen fysiek, emotioneel en mentaal in beweging te brengen, lukt nu 100x beter."

Persoonlijke ontwikkeling op 1

Marlène Stiekema is ondernemer in hart en nieren. Al haar bedrijven hebben één ding gemeen: mensen verbinden en verder helpen. Persoonlijke ontwikkeling staat bij haar op 1. En zo kwam ze ook met Jarno in contact. Ze volgde meerdere healingprogramma’s, en gaf onlangs haar team 3 sessies cadeau. “Ik gun dit mijn coaches ook.”

Met Team Heartbeats maakt Marlène mensen veerkrachtiger en bedrijven wendbaarder, en met haar BBB Healthboutique biedt ze een totaalconcept van body, food en mind. “Alles draait bij mij om verbinding met mensen. Wat ik zelf bijzonder vind aan Jarno is dat hij meteen zei: ‘Iedereen kan healen.’ Hij fikst het dus niet alleen voor je, maar leert je ook hoe je dat voor jezelf kunt doen, en daarmee voor een ander.

Energie afschermen

Jarno’s healingen hebben een groot effect op mij. Ik was vaak ziek. Gezonde voeding, slapen en bewegen, werkte niet genoeg voor mij. Ik ging naar Jarno om mij beter te voelen. Wat ik erg goed vind aan de sessies is dat hij het theoretische deel concreet maakt met video’s en voorbeelden waarin iedereen zich kan herkennen. Na het healingprogramma ‘Wie ben ik’ merkte ik dat alles wat ik zei resoneerde. Alsof ik beter de juiste toon kies en ook scherper hoor wat mensen zeggen. Ik was voorheen te druk met andere mensen helpen en nam hun energie over. Ik scherm mijn energie nu goed af en tegelijkertijd lukt het mij juist om mensen beter te helpen.

"Wat ik erg goed vind aan de sessies is dat hij het theoretische deel concreet maakt met video's en voorbeelden waarin iedereen zich kan herkennen."

Met het healingprogramma ‘Chakra’s’ ga je nog dieper. Althans zo heb ik het ervaren. Ik ben letterlijk een keer doodziek geweest na een healing. Ik had blijkbaar toch veel op te ruimen. Mijn gezin merkt duidelijk het verschil ten opzichte van voorheen. En mijn tweelingzus ook. Wij werken samen en wonen boven elkaar. Zij kwam in het verleden weleens beneden wanneer ik weer zo’n slechte, deprimerende energie had en dat slurpte ook haar leeg. Die slechte energie is weg en ik ben minder vaak ziek. Ik sta nu veel sterker in mijn eigen energie.

Innerlijk weten

Mijn tweelingzus Daniëlle is rationeler, dan ik. Ik hoef niet altijd een verklaring te hebben om ergens in te geloven of om iets te begrijpen. Maar toen zij zag dat het echt beter met mij ging, haalde dat haar ook over de streep om naar Jarno en Astrid te gaan. Het grappige is dat mijn zus al een heel sterk innerlijk weten heeft. En als het goed voelt, zocht zij daar de argumenten erbij. Van Jarno kwam de bevestiging dat ze kan vertrouwen op haar gevoel en dat ze dat dus niet altijd hoeft te verklaren.

Positieve reacties

Aan ons team coaches boden we een online sessie van Jarno aan. Zij hebben dagelijks met zo veel mensen te maken en daarmee met zo veel verschillende soorten energieën. De eerste sessie was theorie; hoe zit het met je eigen energie en dat van andere mensen, en wat is de invloed daarvan? Hoe kun je leren dat je met jezelf naar huis gaat en niet met alle dingen van je werk?

We kregen daar veel positieve reacties op. Ze kunnen nu ook 3 online healingen volgen; een energetische APK. Dat is uiteraard niet verplicht. Ik wil ze als werkgever inspireren, maar ze moeten er zelf iets bij voelen. Wat bij mij werkt, hoeft bij jou niet te werken. Wel merk ik dat mensen nieuwsgieriger worden omdat ze zien hoe goed het met mij gaat.

Levenscoach

Mijn missie om mensen fysiek, emotioneel en mentaal in beweging te brengen, lukt nu 100x beter. Hoe dat komt, is ongrijpbaar. Tegelijkertijd maakt dat mij niet zo veel uit. Ik straal iets uit in positieve zin en ik trek mensen aan die ik dus daadwerkelijk kan helpen. Ik zie Jarno als levenscoach en het mooie is dat ik inmiddels zelf ook een en ander kan healen. Precies zoals hij bij de start al zei. Kortom, ik hoop dat mensen het lef hebben om nieuwsgierig te zijn naar wat er nog meer is buiten ons rationeel denken. Als je nieuwsgierig bent, kan je dat veel opleveren!”

"I wanted to be even more in my power."

Myrna van Kemenade: "I wanted to be even more in my power. There are few people who are allowed to get into my energy field, but with Jarno it immediately felt genuine. He helps people reach their full potential."

Read more

"Jarno's healing helped me release blockages."

Nienke Gottenbos: "I struggled with relationships, was able to recognize and acknowledge the problem, but did not manage to solve it. Afterwards, it turned out that I was carrying my great-grandmother's energy with me and had to give that back to move forward myself."

Read more

"My life is going great because of Jarno's healings"

Sam van den Haak: "I actually blocked my whole childhood and that started to bother me more and more. I was hoping that Jarno could help me with a healing so I could have a normal relationship with someone. It changed my life. I am now 'in the lead' through 'Lead a normal life.

Read more

"Jarno and Astrid helped me to find faith in myself again."

Ilonka Meijer: "In 2021 I lost my (t)home, my business and income, but most of all myself. I was always pleasing others so I no longer knew who I was and what I wanted. With depression as a result. With the help of Jarno and Astrid, I regained the way to myself and the strength and energy to go on the journey of a lifetime."

Read more

Do you want to develop yourself like Marlène, Myrna, Sybe, Nienke, Rob, Sam and Ilonka?

We provide 1-on-1 healings and individual healing programs, healing programs and energetic trainings. We also have several online sessions, including healing. These are on demand and you can follow them when it suits you. completely tailored to what you need.