Wat is een spirituele beschermingsroos?

Een spirituele beschermingsroos is een programmering waar je gebruik van kunt maken. 

Een spirituele beschermingsroos is bedoeld om te voorkomen dat anderen je aanvallen om je energetisch pijn te doen of hun wil op te leggen (schuldgevoel). Bijvoorbeeld met de oefening energieveld afschermen.

Door gebruik te maken van de hogere intelligentie van de piramide van de rozen kun jij je energetisch afschermen zonder dat jij je hoeft af te sluiten. Jij blijft als persoon zichtbaar, staat vol in het leven en behoudt contact met de buitenwereld.

De rozen zijn programmeringen. Door erom te vragen, geef je zelf de intentie mee, de piramide zorgt voor de kwaliteit. Het hardop of in gedachten uitspreken hiervan is voldoende om het te doen. Wanneer je het visualiseert, zul je merken dat het er per keer anders uit kan zien. Dit is namelijk afhankelijk van de situatie, de persoon naar wie je het stuurt, het belang van de relatie, etc. 

Spirituele rozen

Energetische oefeningen

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je wil

Op de juiste tijd op de juiste plek het juiste doen. Wanneer alles samenvalt en het nog beter uitpakt dan dat je zelf had kunnen bedenken. Daar heb je meer invloed op, dan je denkt. Hoe? Door mee te bewegen op de ritmes en cycli van het universum en bewust metafysische wetten te activeren.  

Dit boek geeft inzicht in de metafysische wetten en krachten die van invloed zijn op wat, hoe en wanneer je creëert en manifesteert. 

“Word niet zoals een ander,
word wie je echt bent om in je ware kracht te komen staan.”